Dodaj do ulubionych

podwyższone próby wątrobowe

17.07.15, 16:11
Witam,
Jestem 1,5 roku na abax-ach. Próby wątrobowe była cały czas ok- w górnej granicach normy - teraz poszybowały w górę. Biorę cały czas - essentiale max, sylimarol oraz od czasu do czasu heparegen. Jak u Was z próbami wątrobowymi podczas leczenia ?
Obserwuj wątek
    • wojciech.pvb Re: podwyższone próby wątrobowe 29.07.15, 14:43
      proponuję USG - i powtórzyć próby za jakiś czas
    • igm_20_4_pmr Re: podwyższone próby wątrobowe 29.07.15, 18:58
      włącz do terapii osłonowej ostrosept - kosztuje grosze a pomaga chronić wątrobę
      • miroslaw111 Re: podwyższone próby wątrobowe 29.07.15, 21:23
        IGM chodzi Ci o ostropest plamisty ?smile dobrze że mi przypomniałeś skończył mi się z tydzień i zapomniałem kupić ...a nawet mój staruszek zażywa smile
        • evunia5 Re: podwyższone próby wątrobowe 29.07.15, 21:28
          Używałam essentiale, sylimarol, a próby wątrobowe były ponad normę. Lekarka zaleciła mi właśnie ostropest plamisty 2x dziennie po łyżeczce i wyniki już są dobre smile I tylko go zażywam, leków już żadnych nie.
          Kupuje w sklepie internetowym ziarna ostropestu i mielę je w młynku do kawy, potem mieszam z naturalnym jogurtem, dodaje inulinę w proszku (kupiłam w sklepie ekolog.) i wcinam rano i wieczorem.
          • madziawac Re: podwyższone próby wątrobowe 31.07.15, 21:44
            Dziekuje bardzo - tak zrobie
            • wojciech.pvb Re: podwyższone próby wątrobowe 02.08.15, 18:28
              daj znac czy pomoglo
              • madziawac Re: podwyższone próby wątrobowe 16.08.15, 12:16
                Proby troche spadly.Moze byla to reakcja na leki? Zobaczymy za 2 tyg. -Narazie kupilam ziarna ostropestu i wcinam. Pozdrawiam
                • evunia5 Re: podwyższone próby wątrobowe 17.08.15, 23:07
                  Wcinaj, wcinaj i daj znać smile
                  • jol-aa Re: podwyższone próby wątrobowe 18.08.15, 13:48
                    mnie one zawsze pomagają więc na pewno warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka