Dodaj do ulubionych

Borelioza brak libido

26.07.16, 18:56
Walczę od 50 dni z borelioza u mnie głównie oberwalem oczy i sprawy urologiczne-seksualne
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś z was miał przy tej chorobie takie objawy jak brak libido stały i problemy z erekcja ? I czy objawy ustępować w czasie leczenia ?
Obserwuj wątek
    • miroslaw111 Re: Borelioza brak libido 26.07.16, 20:12
      hmmm, tzn ? problemy z boreliozą mam od ok 15dni od ukąszenia zmiennie , no na to co pytasz także ma wpływ , generalnie całe ciało osłabia , u mnie np ból jądra taki ciulaty występuje , czasem obu , no jak tu działąć w takim stanie ?
      • sempajers Re: Borelioza brak libido 26.07.16, 21:00
        No u mnie to wygladalo tak że straszny ból prostaty i ból głowy i po 2 tyg. Coś szczęśliwości w glowie że nagle ciężki stan przeszedł i ból prostaty nagle odszedł ale za to automatycznie jak bym z obojętnial totalnie i utraciłem libido no i problem z erekcja na tą chwilę nadal nie odczuwam libido choć idzie uzyskać wzód ale nie odczuwam bodźców czuciowych skorzystać miesni miednicy czy czegoś tam nie wiem dokładnie jak to funkcjonuje
        • miroslaw111 Re: Borelioza brak libido 27.07.16, 22:41
          no też miałem przed chorobą lepiej , ale daje radę u mnie czasem boli jądro/jądra

• jan440 Re: Borelioza brak libido 01.08.16, 17:19
            Ja w czasie swoich licznych ziołowych doświadczeń doszedłem przypadkiem do tego co np. powoduje zanik erekcji czy też pobudzenie.
            Są to poboczne tematy i na pewno nie na wszystkich tak to działa. Ale jeśli chodzi o pobudzenie to to ziółko będzie do zbioru gdzieś za tydzień, więc napisz do mnie za 1 i 1/2 miesiąca to podeślę do spróbowania i może zadziała.
    • taboret666 Re: Borelioza brak libido 03.08.16, 14:40
      U mnie libido spadlo po dwuch miesiacach antybiotykoterapi , zaczelo sie od przewleklego zmeczenia ktore trwa do dzis . Najpewniej przyczyna jest gzyb , z objawow to to ze odechcialo mi sie walic konia i dwa razy mniej sie spuszczam , ale problemow z erekcja nie mam . Prostata u mezczyzna znajduje sie pod odbytem , tam cie bolalo ??
    • sempajers Re: Borelioza brak libido 06.08.16, 15:21
      ogolem leczylem sie na zapalenie prostaty i prostata byla powiekoszona i tam mialem dolegliwosci czy to wszystko moze byc spowodowane grzybem ? czy podczas antybiotykoterapi jakos moge wykonac badania jeszcze z krwi na grzyba ? biorac rowniez leki przeciwgrzybiczne ? mimo to ze wyszly wyniki dodatnie na obrelioze ? moze to jest problemem a nie borelioza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka