Dodaj do ulubionych

Neurobolerioza

12.03.17, 02:19
Szukam osób,które wyleczyly się z neuroboleriozy,która obiawiała się niedowladami,zanikiem mięśni i w końcu problemem z chodzeniem. Chcę usłyszeć,że powrót sprawności jest możliwy.
Obserwuj wątek
    • oldmeldrum Re: Neurobolerioza 22.04.17, 17:45
      Czyli nie jest możliwe😖Szukam jakiejkolwiek nadziei dla mego syna. 17lat i porusza się po mieszkaniu trzymając się mebli. O wyjściu na zewnątrz nie ma szans. Powiedział mi ,że na wózku nie usiądzie. Leczy się od niedawna w kierunku boleriozy. Ale co z powrotem do sprawności?
      • oldmeldrum Re: Neurobolerioza 22.04.17, 21:24
        Pamietacie program czarno na białym w TVN24?Program o bolerioze. Poszukuje kontaktu z bohaterami tego programu. Może ktoś wie jak do nich dotrzeć?
        • fionka21 Re: Neurobolerioza 23.04.17, 13:39
          Póki syn chodzi to jest nadzieja. Warunkiem jest szybkie podjęcia skutecznego leczenia, nie tego w ramach NFZ, bo ono przy takim stanie jest za słabe i za krótkie.
          Odezwij się na fionka21@gazeta.pl, spróbuję Ci pomóc smile
          • elene72 Re: Neurobolerioza 27.04.17, 15:43
            witam,
            czy sprawdzone zostały też inne diagnozy np. choroba Segawy? inne choroby związane z niedoborem dopaminy?
            poniżej wklejam link do krótkiego artykułu na temat choroby Segawy
            neuropsychologia.org/zespol-segawy

kilka lat temu była też opisywana w mediach historia dziewczyny z zespołem pozapiramidowym (organizm nie produkował dopaminy);
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka