gmag74 28.12.06, 09:33 Jestem na etapie poszukiwania lekarza dla mojego 10 letniego syna, bardzo prosze o namiary na e-mail gmagda@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amorejalo Re: szukam lekarza we Wroclawiu 28.12.06, 23:11 gmag, we wrocławiu ciężko o lekarza. Masz do wyboru Bielsko Biała (Poznałem jedną dziewczynę, która z Zielonej Góry dojeżdża tam i mogłabyś się z nią dogadać i razem jeździć), albo Kraków, namiary na forum możesz sama znaleźć. Ja polecam Ci Kraków jeśli chodzi o leczenie dziecka. Jeśli nie znajdziesz sama namiarów na Kraków albo interesuje Cię Bielsko to napisz jeszcze raz. Pozdrawiam Odpowiedz Link
amorejalo Re: szukam lekarza we Wroclawiu 29.12.06, 10:16 Witam !! Dokładnie!! Widzę że znalazłaś. Ja jestem z Opolskiego a do lekarza jeżdżę z żoną do bielska, 140 km w jedną stronę. Jedziemy 2,5 godz. w jedną stronę. Ty z wrocławia do krakowa masz dalej, ale za to autostradą szybko i łatwo się jedzie. Myślę że warto. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
nataszkam Re: szukam lekarza we Wroclawiu 29.12.06, 10:35 To jest jakas paranoja. nawet przy raku nie ma aż takich problemów z dostepem do lekarza. A my tu setki kilometrów jeździmy do lekarzy i to nie tych specjalistów, którzy znac sie na borelce powinni. My zaczeliśmy nasze pielgrzymki od dnia poświatecznego- z Lublina do Krakowa mamy dokładnie 280 km (z licznika), jedziemy 5 godz. w jedną stronę, z półgodzinna przerwą na rozprostowanie nóg i wypicie herbaty...Trasa fatalna, bo ciągle teren zabudowany. Całe 10 godzin w podrózy. Odpowiedz Link
krentka Re: szukam lekarza we Wroclawiu 29.12.06, 12:26 gmag74 -wysłałam namiary na lekarza we wrocławiu na skrzynkę Odpowiedz Link
ela352 Re: szukam lekarza we Wroclawiu 30.12.06, 14:54 Ja także prosze o namiary na lekarza we wrocławiu.PILNE!!! Mój e-mail to : ela352@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link