katina31 03.04.07, 15:31 opisze krótko choruję od 2001 roku cały czas biorę te same antybiotyki w szpitalu ido domu biore tak że te same czy to jest ok i cały czas sie żle czuje tyle lat już jestem na antybiotykach co mam robic szukam lekarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fikemola Re: moja długa borelioza 03.04.07, 15:40 moja jest dłuższa koniecznie przeczytaj FAQ tam się dowiesz jakie leczenie jest skuteczne, a lekarza polecam jednego dr Beatę, to jej wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26140&w=52620250&a=57567719 tam podaje swój adres mailowy Odpowiedz Link
eter05 Re: moja długa borelioza 03.04.07, 19:39 katina31 napisała: > opisze krótko choruję od 2001 roku cały czas biorę te same antybiotyki w > szpitalu ido domu biore tak że te same czy to jest ok i cały czas sie żle > czuje tyle lat już jestem na antybiotykach co mam robic szukam lekarza Sluchaj ,ja choruje od 10 lat.Dopiero zaczynam leczenie u dr.Beaty i jestem dobrej mysli.Moze bylas zle leczona sproboj u dr,Beaty. glowa do gory ,musi byc jakis sposob na to diabelstwo... Odpowiedz Link
predrak Re: moja długa borelioza 04.04.07, 00:21 Hej, hej ja horuję od 14 lat i leczę się u dr. Beaty i z dnia na dzień czuję się lepiej oczywiście początki były straszne herxy wprowadzały mnie w stany agonalne. Trzymajcie się i cierpliwości to wszystko przejdzie tylko spokojnie nie zaprzestawajcie leczenia Odpowiedz Link
greta32 Re: moja długa borelioza 04.04.07, 07:10 Cześć Kasiu Napisz jakie antybiotyki brałas i w jakich dawkach. O ile dobrze pamiętam brałas zawsze ten sam lek. Odpowiedz Link
ewax100 Re: moja długa borelioza 04.04.07, 11:09 U mnie to jest naprawdę dziwnie.Na bóle bardzo intensywne cierpię od ponad 30 lat.-chyba najdłużek i przypadkowo odkryłam borelioze przewlwkła.Od 2 tygodni jest lepiej.Jestem 3 dzien na antybiotykach i czuję sie dobrze. Nie mam jak narazie nudności,stawy nie bolą a wiec herxów brak.Co o tym mysleć? czy one jeszcze przyjdą.Mam nadzieję ze antybiotyki wybiją wszelkie inne bakterie.Miałam problem ze skóra głowy-jakby zapalenie łojotokowe i po 2,5 dniach jest lepiej.Włosy wypadały a teraz myslę ze bedzie coraz lepiej.Poza tym refluks i zgaga mi dokuczały a teraz przy tylu lekach mam nadzieje poprawy tak jak u Rzepci.Pozdrawiam i czekam na herxy tylko nie wiem czy się doczekam Odpowiedz Link
katina31 Re: moja długa borelioza 04.04.07, 16:11 w szpitalu brałam dożylnie ceftriaxon, oframoks megion w jakich dawkach nie wiem do domu dostawałam ten sam antybiotyk cek 500 2 razy dziennie zakazdym razem po wyjsciu z szpitala przez długi czas Odpowiedz Link