74beata 21.04.08, 13:43 Czy słyszeliście o tych ziołach. www.alveoakuna.pl Dowiedziałam się od znajomych tylko nie wiem czy to jest takie skuteczne jak piszą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stachenka Re: Alveo 21.04.08, 13:55 Może ja też wymyślę jakiś "cudowny napój" i zacznę go sprzedawać? Byłaby kasa na leczenie, a kto wie, może i na chałupę by się uzbierało. Że też ludzie ciągle dają się nabierać na takie "panacea". Odpowiedz Link
anyx27 Re: Alveo 21.04.08, 16:28 Stachenka, jak wymyslisz cos, daj znac, ja tez bym chciala troche zarobic Sceptycznie podchodze do takich "specyfikow", ale jak ktos nie ma na co kasy wydawac, to powodzenia. byle ostroznie, bo nawet ziola moga zaszkodzic. pozdrawiam Odpowiedz Link
reni5553 Re: Alveo 21.04.08, 18:51 Beatko-alveo ma ponoć działanie wzmacniające dla organizmu, o czym przekonuje mnie moja dobra znajoma-okaz zdrowia, Nie pomoże ono jednak w leczeniu boreliozy. Oczywiście stosowane z umiarem-nie zaszkodzi. Może na coś tam pomoże, ale nie na bb. Kiedyś zastanawiałam się nad nim, ale cena jest dość wysoka i ewentualne korzyści niewielkie w porównaniu do tego z jaką chorobą teraz walczę. Nie wiem czy nie ma tam cukru. Kiedyś była mowa o tym na forum, poszukaj w wyszukiwarce w 2007 r. Odpowiedz Link
fikemola Re: Alveo 21.04.08, 18:56 Ja brałam alveo Miałam gratis więc się skusiłam. No cóż nie wyleczyłam się... ale podobno brałam za krótko, dla mnie to było długo... ale jeszcze wtedy nie brałam abx Sprzedający twierdzą, że to leczy boreliozę, opisują nawet cudowne uzdrowienia (z boreliozy) w swych broszurach... ale czego się nie napisze dla kasy... Ponadto, może nawet wierzą w to co piszą, ale ludzie wierzą w różne rzeczy niekoniecznie prawdziwe. Jak ktoś ma kasę może spróbować (po konsultacji ze swoim lekarzem) polecam smak winogronowy . Placebo potrafi czynić cuda )) Odpowiedz Link
ewunia4444 Re: Alveo 02.05.08, 21:42 moi kochani z tym alveo to jest tak ze jest to preparat wzmacnaijący system obronny czlowieka i z tym po 2 latach picia sie zgodze na 100%,jak to sie dziej nie wiem ale dziala.Moja mama jest juz 1,5 roku na antybiotykach pije alveo z przerwami ,zadnej grzybicy,rzadnego odrzucenia antyb, zero biegunek czy czegos podobnego.Nikogo silą sie nie zmusi do picia alveo bo fakt jest to drogie,ale naprawde cos w tym preparacie jest takiego ze i na moją rodzine działa i na mamę.Natomisat nie wolno powiedziec ze alveo leczy borelioze.Alveo pomaga by organizm byl silny i tylko silny system immunologiczny poradzi sobie z chorobą.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ponek1 Re: Alveo 03.07.08, 18:25 właśnie wrociłem ze spotkania z przedstawicielką tej firmy. dała mi gazete, w której jest artykuł opisujacy historię osoby, która zmaga sie wiele lat z boreliozą. Artykuł całkiem fajny (poza małymi nieporozumieniami). W skrócie, pani, która choruje na borel, zdaje sobie sprawe jak ciężkie i długie jest leczenie i też wiele przeszła. Ten preparat bardzo pomaga jej w walce z chorobą (wzmacnia organizm bardzo znacząco). Autor artykułu dodaje, że: Alveo wspiera organizm w walce, ale bakterii borel nie usunie!! osobiście myślę, że coś w tym preparacie musi być skoro jest zalecany przez Fundację Rozwoju Kardiochirurgii i Polskie Towarzystwo Medycyny sportowej. poza tym, mój znajomy bierze alveo od paru tygodni na alergie (od momentu kuracji, zero objawów). Też mam cieżką alergie, więc może jeśli alveo nie pomoże z boreliozą i koinfekcjami to wzmocni organizm i przynajmniej złagodzi alergie... chyba skuszę się i zakupie butelkę (chyba 170 zł na miesiąc). Miałem tego nie pisać, żeby nie zapeszać ale po 6 miesiącach kończę kurcję za tydzień i takie wzmocnienie organizmu przyda mi sie już nie mogę się doczekać mojego wpisu na posty: lista osób wyleczonych! i kończymy leczenie abx ))))))))))) Odpowiedz Link
56kaska Re: Alveo 04.07.08, 07:28 Witam. Piłam alveo ok. roku, faktycznie wzmacnia, a efekt widać po ok. 3 m-cach. Jednak musiałam zrezygnować w chwili podjęcia długiej kuracji antybiotykowej. W alveo jest cukier, miód i syrop klonowy, co niestety wyklucza preparat uwagi na możliwość grzybicy.Ale po kuracji niewątpliwie wrócę do alveo. Warto odnaleźć konkretnego przedstawiciela firmy w swoim rejonie, który może zaproponować przynależność do grupy Alveo, co daje zniżki w zakupie specyfiku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ponek1 Re: Alveo 04.07.08, 09:07 jest alveo bez cukru! smak miętowy, bez cukru, miodu i syropu klonowego! Odpowiedz Link
56kaska Re: Alveo 04.07.08, 11:39 Długo rozmawiałam i analizowałam skład alveo i jest tam syrop klonowy, miód, w miętowym również. Pani, od której kupowałam specyfik jest szefem dystrybucji w rejonie warszawskim i odradziła mi stosowanie alveo. Ja używałam alveo bez mięty, ale miętowy również mi odradzono, bo skład jest ten sam, tylko dodano ekstraktu miętowego. A raczej dystrybutorom chodzi o utrzymanie stałego klienta. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ponek1 Re: Alveo 04.07.08, 12:12 mam przed sobą ulotke na której wyraźnie jest napisane, że: Alveo miętowy w przeciwieństwie do alveo winogrona nie zawiera miodu, syopu klonowego, a w konsekwencji również cukru! ... tzn. że kłamią? Ta Pani odradziła Ci stosowanie alveo? Odpowiedz Link
56kaska Re: Alveo 04.07.08, 14:34 Odradziła, powiem szczerze, że cały czas mam z nią kontakt i jak tylko będę mogła, zacznę pić znowu. Odradził mi również dr PK, na ulotce rzeczywiście nie ma dokładnego składu, jest na butelce i w materiałach szkoleniowych, w których pani Basia( dystrybutor) dokładnie sprawdziła. Szkoda, bo środek faktycznie dobry, ładnie po trzech miesiącach widać efekty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ponek1 Re: Alveo 04.07.08, 14:47 dzięki za info. myślisz, że powinienem spróbować tego preparatu po antybiotykoterapii? Odpowiedz Link
56kaska Re: Alveo 04.07.08, 14:55 Po ok roku picia codziennie po 30g rano uregulowało mi się trawienie, nie przeziębiałam się, zero apatii, depresji. Tylko trzeba się nastawić, że nie od razu. Odpowiedz Link