sg87 21.07.08, 23:50 Zna ktoś jakiegoś lekarza od chorób zakaźnych przyjmujacego prywatnie w okolicach Stalowej Woli, Mielca, Sandomierza bądź Tarnobrzega. Bardzo proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkkk4 Re: Lekarz podkarpacie 22.07.08, 08:11 Pewnie!-napisz do jakiej dzielnicy masz najblizej bo szkoda czasu na wpisywanie wszystkich i kogo wolisz kobietę czy mężczyznę. Czytaj forum!!!! lekarzy leczacych prawidłowo mamy tylko trzech w całej Polsce!!! Odpowiedz Link
stachenka Re: Lekarz podkarpacie 22.07.08, 10:05 Ktoś tu ma lepszego nerwa od stachny... Odpowiedz Link
flork74 Re: Lekarz podkarpacie 22.07.08, 08:22 Podac Ci w mailu?Napisz do mnie - Flork74@wp.pl - Odpowiedz Link
swigonka do flork 22.07.08, 09:34 flork Ty nie podawaj tak od razu namiarów na naszych lekarzy. skąd wiesz z kim masz do czynienia? osoba zakłaa wątek, nie przeczytała FAQ, nic nie pisze o kleszczu ani objawach, a Ty już wysyłasz maila z namiarami. nawet nasi lekarze prosili, żeby nie dzwonić do chwili, kiedy dana osoba nie zaznajomi się z tematem. wiem, że chcesz pomóc,ale musimy przestrzegać pewnych reguł. do autora- napisz coś o sobie,jakie masz objawy, czy pamiętasz kleszcza, od kiedy wystepują, czy robiłes jakieś badania i przeczytaj FAQ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sg87 Re: do flork 22.07.08, 10:18 Swoją "przygodę" z kleszczem opisałem w innym wątku. Prosze jedynie o Namiar na przynajmniej jednego lekarza zakaźnika w okolicach w.w miast. Nie musi to byc wcale jeden z tych trzech lekarzy forumowych.Po prostu porzebuje pilnej konsultacji ze specjalista chorób zakaźnych... Odpowiedz Link
stachenka Re: do flork 22.07.08, 10:24 Trzeba było zapytać w tamtym wątku i nie byłoby zamieszania. Odpowiedz Link
anyx27 Re: do flork 22.07.08, 10:35 A jak potrzebujesz jakiegokolwiek lekarza zakaznika, to zajrzyj do ksiazki telefonicznej albo poszukaj na necie. Co to za problem???? Odpowiedz Link
flork74 Re: do flork 22.07.08, 13:05 Dobrze,juz dobrze.Ja tylko chce Komus skrocic droge przez barykady NFZ.Jak sobie przypomne swoj obraz z 5 lat poszukiwania lekarza ktory mi wreszcie rozpozna to gowno to chce z serca komus tego oszczedzic.Nie negujcie mnie az tak strasznie,ja chcialem pomoc,bez wzgledu na to czy czytal FAQ,uwazam ze jesli juz ktos weruje Nasze forum i szuka lekarza to gdy jest blisko to dlaczego klasc mu jeszcze jakies klody pod nogi.Niech ma lepiej jak my! Odpowiedz Link
stachenka Re: do flork 22.07.08, 13:31 A co to w ogóle za dziwny wynalazek: negować kogoś ??? > gdy jest blisko to dlaczego klasc mu > jeszcze jakies klody pod nogi.Niech ma lepiej jak my! A dlatego, że nasi lekarze mają, co robić i naszym zadaniem jest zadbać o to, żeby nie trafiały do nich osoby, którym zamiast godzinę, trzeba poświęcić 3 godziny, bo nie przeczytały FAQ i nic nie kumają. Chyba lepiej żeby lekarz pomógł 3 pacjentom niż jednemu? Odpowiedz Link
flork74 Re: do flork 22.07.08, 13:49 Bedac na wsi tez w kolko slyszalem kaczki babcine ktore wolaly K- FAQ, K-FAQ wiec ja przeczytalem! Odpowiedz Link
flork74 Re: do flork 22.07.08, 14:18 Uwazam ze tak jak dla Naszych lekarzy podstawa do podjecia leczenia jest rumien tak dla mnie podstawa by komus pomoc jest to ze tu trafil prawdopodobnie pewny na 70 proc.ze ma takowe swinstwo.W mailu zawsze podaje ze jakiekolwiek pytania i odpowiedzi na wiekszosc zadawanych znajdzie w FAQ-u wlasnie. Odpowiedz Link