nataszkam 14.08.08, 21:11 Jak Wam się podoba nowa wyszukiwarka forumowa? Jestem w szoku- bardzo pozytywnym Właśnie szukam o artemisinie, że stosuje sie 4 dni i 3 dni przerwy- szukam uzasadnienia, bo na forum było podawane. I przy okazji odkryłam zmiany Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grizac Re: Nowa wyszukiwarka :) 14.08.08, 21:15 wyrzucili szukaj w tytułach wątków i połączyli to z szukaj w treści - chyba tak lepiej Odpowiedz Link
nataszkam Re: Nowa wyszukiwarka :) 14.08.08, 21:18 I w dodatku masz od razu posegregowane wypowiedzi wg autorów Odpowiedz Link
kosa05410 Re: Nowa wyszukiwarka :) 15.08.08, 03:55 minusem jest to, ze trzeba byc zalogowanym, zeby jej uzyc Odpowiedz Link
franiolek1 Re: Nowa wyszukiwarka :) 15.08.08, 18:07 BTW Nat, znalazlas odpowiedz na pytanie? Przy stosowaniu arte , po kilku dniach, wydziela sie enzym , ktory niweluje jego dzialanie. Nie warto wiec nadal go brac, lepiej przerwac, odczekac i znowu wziac. Mozna obnizyc pioziom tego enzymu pijac duza ilosc soku z grejpfruta i wtedy nie przerywac arte, ale znowu nie wiem jak to sie ma do antybiotykow. Ja przerywam po pieciu dniach na piec dni. Odpowiedz Link
zazule Re: Nowa wyszukiwarka :) 17.08.08, 16:48 Nowa wyszukiwarka jest do duzej D.... nic nie mozna znależć. zrobili to zeby nas chorych jeszcze bardziej pognębić... the truth is still out there ( wiem ze nie bardzo pasuje ale co tam) Odpowiedz Link