z2009 30.03.09, 09:31 Nowa społeczność o BORELIOZIE i nie tylko - choroby.socjum.pl/ -ciekawe artykuły -filmy -zdjęcia -forum -blogi -mp3 -linki -ankiety -ogłoszenia -pliki to wszystko o boreliozie i nie tylko w 1 miejscu !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgoorek Do z2009 30.03.09, 19:22 Żeby zapraszać do siebie, wypada najpierw się przedstawić. Z pobieżnego przejrzenia Twojej strony wynika mi, że masz dobre chęci, ale... zacząłeś/-łaś od skopiowania tekstów z innych stron nt. boreliozy, nie dodając nic od siebie. Dobrymi chęciami piekło wybrukowano. Nie polecam. W każdym razie na tym etapie i w tej postaci. Odpowiedz Link
z2009 Re: Do z2009 30.03.09, 19:34 Ciekawe wnioski i ciekawe skąd wzięte chyba przemęczonej boreliozą głowiy bo żeby coś przeczytać trzeba się zarejestrować tam więc co czytałaś i jakim sposobem,że twierdzisz,ze coś skopiowano,skoro nikt się tam na razie nie rejestrował. Zresztą kończę temat-jedzcie łykajcie tonami i latami antybiotyki,zamiast wyleczyć się w góra 60 dni zależnie od stopnia zaawansowania.Nikogo na siłę nie ciągnę do siebie.Ja już byłem 1 dną nogą w grobie dzięki waszym abxom. Kłaniam się Odpowiedz Link
zgoorek Re: Do z2009 30.03.09, 20:04 Nie mówicie do mnie "Wy". Nie wszystkie strony są zabezpieczone, skoro udało mi się znaleźć obszerny fragment skopiowany z mojej strony. Swoje teksty sama redaguję i koryguję - nawet cytując nieswoje wypowiedzi, - więc dość łatwo mi je poznać. Na przyszłość proszę więc nie kopiować niczego z moich stron. A poprzednia Twoja wypowiedź już nieco więcej mówi o zapraszającym - za co dziękuję. Nadal nie polecam. Odpowiedz Link
z2009 Re: Do z2009 30.03.09, 20:09 Oznacz,które są twoje strony w necie - opowiadasz bzdury,nic nie przeczytałaś bo nic nie przeczyta niezalogowany. Odpowiedz Link
kotfryc Re: Do z2009 09.07.09, 22:03 stawiam kasę - koszt mojego rocznego leczenia, że przeczytam przynajmniej część podstron jakie tam masz Odpowiedz Link
zgoorek Re: Do z2009 13.07.09, 18:10 Tak, tu czyta każdy - bez rejestracji i logowania. Jeszcze tego nie zauważyłeś? To pewno ta wyleczona borelioza... Odpowiedz Link
z2009 Re: Do z2009 13.07.09, 19:15 Jak czytasz bez rejestracji to na co ci nick?? Tego nicka też nie rejestrowałaś ? a może przypisano Ci go w momencie urodzin? Kłaniam się. Odpowiedz Link
zgoorek Re: Do z2009 13.07.09, 19:34 Ponieważ wyraźnie się tu gubisz, więc wyjaśniam: Na forum otwartym Borelioza-mirror można czytać wszystko do woli. Dopiero chęć wyrażenia swojej opinii, rady itp. wymaga zarejestrowania się i zalogowania pod wybranym nickiem. Może być nawet wybrany w momencie urodzin. PS. Na drugie pewno masz X, a od bierzmowania - Y? Odpowiedz Link
z2009 Re: Do z2009 13.07.09, 20:27 Gadzina jest zdrowiutka skoro ma siłę na pisanie takich rzeczy ,że też ludzie nie mają poważniejszych problemów. Odpowiedz Link