Dodaj do ulubionych

Relacja ...

15.06.20, 20:19
Co czuje do mnie pan R. ?
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Relacja ... 16.06.20, 16:51
      do - zawiedziona9090

Paź kielichów + Król kielichów + Król mieczy : karty pokazały, że pan R. czuje miłość, romantyczność, ma przyjazne, wrażliwe, pozytywne podejście, podkochuje się, tylko również pokazał się Król mieczy, a to może oznaczać, że coś/ktoś stoi/będzie stał na przeszkodzie do wyznania/okazania uczucia i/lub zawiązania bliższej relacji/kontaktu. Albo są okoliczności,/sytuacje/osoby etc, hamujące okazanie duchowych uniesień, albo twoja postawa wobec R. jest chłodna/lodowata/zdystansowana i sam pan R. będzie obawiać się wyznania.
      • zawiedziona9090 Re: Relacja ... 16.06.20, 20:58
        Dziękuję za wróżbę. Czyli nic dobrego z tej relacji nie wyniknie ?
        • oyala Re: Relacja ... 16.06.20, 22:15
          do - zawiedziona9090

jeśli wiesz/domyślasz się/przypuszczasz, kto/co jest Królem mieczy , to usuwając/blokując tą przeszkodę, jest możliwość relacji. Ta karta może reprezentować: nie tylko niedogodności/utrudnienia/bariery/zobowiązania, z powodu których relacja jest niemożliwa, ale również osobę/osoby, które są w życiu R. lub twoim (np. obecny partner/ka, ktoś z rodziny/z pracy etc).
          • zawiedziona9090 Re: Relacja ... 16.06.20, 23:30
            Wydaje mi się, że to ja jestem tą kartą, ale chyba też za bardzo go do siebie zaraziłam więc nie ma szans na cokolwiek ☹️
            • zawiedziona9090 Re: Relacja ... 17.06.20, 12:35
              Czy pan R. chciał mieć dziecko ?
              • oyala Re: Relacja ... 17.06.20, 15:51
                do - zawiedziona9090

tak, pan R. chciał dziecko i założyć rodzinę: 10 monet + Rycerz kielichów + As buław.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka