Dodaj do ulubionych

Co to za relacja, proszę o intepretację

30.11.19, 19:30
Witam wszystkich cieplutko i proszę o pomoc.
Ze względu na to, że nie mam doświadczenia z tarotem/ intepretacją kart/ czym kolejek takim dlatego kieruje do was moje zapytanie.

Poznałam niedawno mężczyznę, który związany jest z inną kobietą. Dużo starszego. Między nami wynikło niesamowite przyciąganie, nić porozumienia, spadła na mnie to jak grom z jasnego nieba. On twierdzi, że nie bez powodu stanęliśmy na swojej drodze. Nie lubię być „tą drugą” dlatego odeszłam, ale nadal o tym wszystkim myślę, czy on wróci, czy to moje przeznaczenie, czy zbuduję z nim partnerską / małżeńską relację? Odezwał się ostatnio, ale nie chciałam kontynuować konwersacji. Proszę o tarota i interpretację dla tej relacji. Co on ode mnie oczekuje? Czy w tej relacji jest przyszłość? Czy to karma? Czy mam odpuścić?

Z góry dziękuję za każdą intepretację.
Obserwuj wątek
    • oyala Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 01.12.19, 18:46
      do - someday9

1/ co on oczekuje: Diabeł + 9 buław + 9 mieczy - bardzo nieprzyjemne karty się pokazały. Wygląda, że na obecnym etapie pan oczekuje seksu, kuszenia, grzechu, a być może i perwersji. Również może ma/miał/doświadczał przykrości w innych/poprzednich relacjach i to go dręczy/męczy i np. liczy na ukojenie.

2/ ew. przyszłość relacji: 9 kielichów + Rydwan + Diabeł - przypuszczalnie tak długo, jak pan będzie związany z "tą pierwszą " to nie ma przyszłości waszej relacji, a początkowe zadowolenie/zauroczenie może się nagle zmienic w coś mniej przyjemnego . Znowu pokazał się Diabeł, potwierdzając "grzeszny"/seksualny charakter tej znajomości.
      Nic stabilnego nie widać, tylko chaos, ryzyko, podboje, seksualność, porażka, obawa skrzywdzenia, zazdrość.

Karty nie powiedzą , co masz robić, ta decyzja należy do ciebie. Tak jak napisałaś, cyt ".... grom z jasnego nieba..." tak obecnie to wygląda. Przypuszczalnie lepiej jest odczekać, ochłonąć z emocji, aby ustabilizować realne myślenie. Nie widać, aby obecnie pan miał w planach zerwanie obecnych układów, by tworzyć z tobą relację.
      • someday9 Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 01.12.19, 22:28
        Bardzo dziękuję za tą informację.

Pytanie czy to w przyszłości może się zmienić? Na jaki okres jest ta przepowiednia?

Mam jeszcze pytanie do obecnej jego relacji. Czy to jest związek poważny z perspektywą na przyszłość czyli czy on jest zaangażowany uczuciowo czy to tylko przelotna/ nietrwała relacja?
        • oyala Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 02.12.19, 17:52
          do - someday9

Niestety w kartach nie można dostrzec konkretnego terminu i czasu. Z reguły jest to w tzw. najbliższym czasie. A to może być na tygodnie, a nawet m-ce.
          Nic nie stoi na przeszkodzie, aby zapytać ponownie za np. 1 -2 m-ce. Albo, gdy zauważy się jakieś poruszenie, zmiany w sytuacjach/stosunkach/podejściu etc.

Niestety Tarot nie akceptuje pytań dotyczących tzw. "osób trzecich", czyli nie związanych z osobą pytającą. Jest to kwalifikowane jako ciekawość/wścibstwo/ingerencja w czyjeś życie ( w tym przypadku - dotyczące tej pani). Nawet pytania o aktualne związki byłego już męża, nie uznaje się za słuszne.
          • someday9 Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 02.12.19, 18:01
            Serdecznie dziękuję. Wezmę to na przyszłość pod uwagę.

Jeszcze jedna kwestia, czy on czeka na jakiś mój sygnał/wiadomość? Od czasu kiedy nie mamy kontaktu widzę jego wzmożoną aktywność w social mediach (wcześniej tego nie robił) i nie wiem czy to w celu wzorcownia mojej uwagi czy tylko tak mi się wydaje.
            • oyala Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 03.12.19, 17:17
              do - someday9

9 monet + 5 mieczy + Paź kielichów - nie ma żadnej pewności, że pan nagle stał się aktywny, aby wyłącznie tobie dać jakieś znaki/sygnały. Dla niego może to być kolejne działanie w poszukiwaniu innej pani. Zaznaczam to jest alternatywa: albo - dla niego jest to metoda na rozrywkę, odskocznię i/lub ewentualne irytowanie ciebie, bo wie, że się w nim podkochujesz, albo - pan jest "myśliwym" i szuka następnych przygód. 5 mieczy wskazuje na czyjeś nieczyste postępowanie, zdobycie czegoś na zasadzie podstępu/przebiegłości.
              • someday9 Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 03.12.19, 17:41
                Dziękuję jeszcze raz za przesłanie kart.
                Czas pokaże.
                • someday9 Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 18.01.20, 08:31
                  Dzień dobry. Chciałam poprosić o karty. Jak wyglada przyszłość relacji z mężczyzną o którego już pytałam.
                  • oyala Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 18.01.20, 17:26
                    do - someday9

2 buław + 4 monet + 9 mieczy - niestety nie widać, aby relacja miała być rozwojowa i/lub może przynieść rozczarowanie, nieszczęście, zmartwienia, udrękę, porzucenie, zwątpienie. 2 buław pokazuje dwie drogi, dwie możliwości, rozterki "co wybrać?", wątpliwości, wyczekiwanie. To może oznaczać twoją postawę wobec tego mężczyzny czyli brak zdecydowania, ale również to (jeśli on jest nadal w poprzednim związku), że odpowiadałoby jemu utrzymywać dwie relacje jednocześnie. Zauważ, że 9 mieczy Tarot tobie pokazał poprzednio. To jak ostrzeżenie przed przykrością, jaka może się zdarzyć w ew. waszej relacji.
                    • someday9 Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 18.01.20, 19:17
                      On daje mi pewne sygnały, ale to ja jestem niepewna i nie wiem czego chcę. Dlatego to znów kalkuluje po mimo, że nie chcę obecnie tego i nie jestem gotowa na tą relację. Jest to możliwe, że te karty pokazują moje uczucia w stosunku do tego czy to raczej jego postrzeganie tej sytuacji?

Dziękuję smile
                      • oyala Re: Co to za relacja, proszę o intepretację 19.01.20, 16:39
                        do - someday9

Czasem trudno coś przypisać wyłącznie do danej osoby. Nie zawsze się da ujednolicić, że na pewno to ta, albo tamta strona. Tarot jednakże nie "widzi" tej relacji jako pozytywnej, spokojnej. A wpływ na to - w takim samym stopniu - może mieć każde z was.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka