skorpoooooooooo 13.06.20, 21:18 Czy relacja z pewnym mężczyzną jest już skończona na zawsze czy uda się nam w jakiś sposób ją odnowić ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 13.06.20, 21:30 I czy są w nim jakieś dobre uczucia ? I czy myśli o mnie ? Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 16:40 do - skorpoooooooooo 1/ 8 monet + Paź monet + 2 buław - trudno powiedzieć czy na zawsze, tak daleko nie wybiega się w kartach, różne rzeczy mogą się zdarzyć w ciągu lat życia.. W najbliższym czasie (m-ce) nie zapowiada się wznowienia relacji. Wprawdzie monety mogą wskazywać na próbę wypracowania jakiegoś działania, wypracowania kompromisu, ale nie widać, aby miało to przynieść pożądany efekt. Ostatnia karta to niepewność, długie oczekiwanie, rozterki, również brak decyzji, czesto dlatego, że ma się np. inne drogi/inne zależności do wyboru. 2/ 9 buław + 2 monet + 6 mieczy - jego uczucia są mieszane, niejednoznaczne - karty pokazały skrzywdzenie, ostrożność, postawę obronną przed tym, co zraniło, np. oskarżenia/przymus/zdrada, wrogie nastawienie. Widać tu ucieczkę od uczuć, od tego co było bolesne. 3/ 2 monet - ta karta ponownie się odkryła - czasem myśli, czasem nie. Nie jest wyłącznie skupiony na myśleniu o tobie, czasem wspomni o was, ale również jego myśli kierują się gdzie indziej. Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 19:29 Dziękuję za wróżbę? A czy kart można spytać się co było w przeszłości ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 19:35 W takim sensie czy chłopak o którego pytam coś czuł do mnie ? Jakie miał zamiary ? Czy swoim postępowaniem zniechęciła go do siebie ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 20:19 I czy w kartach widać w nim tęsknotę za mną czy obojętność ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 21:11 I czy w życiu jego jest nowa kobieta ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 14.06.20, 23:03 I jeszcze chciałabym wiedzieć co on o mnie myśli ? Jaki ma zdanie na mój temat ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 00:03 Jeszcze bym chciała wiedzieć jakie kobiety on lubi ? Czy ja mu nie odpowiadam taka jaka jestem ? Przepraszam, że w tyłu wiadomościach ale cały czas przychodzą mi jakieś pytania do głowy 🙄 Jeżeli znajdzie Pani czas to proszę odpowiedzieć. Z góry dziękuję za odpowiedź 😁 Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 01:10 Czy nasza znajomość była dla niego nic nieznacząca ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 13:03 Czy dać sobie spokój z tą relacją ? Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 16:39 do - skorpoooooooooo Sama musisz podjąć decyzję, czy masz sobie dać spokój z ta relacją. Karty nie robią tego za nikogo. Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 16:27 do - skorpoooooooooo w poście z dnia 14 czerwca odpowiedziałam tobie, czy myśli, jakie ma zdanie/podejście obecnie. Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 16:36 do - skorpoooooooooo Jego obecne życie, związki , układy, jego preferencje/jego wybory itp. - to jego prywatna sprawa, nie jesteście w już w relacji więc takich pytań nie może zadawać osoba postronna. Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 16:24 do - skorpoooooooooo Tak wygląda, że nie układała się wam ta relacja. W kartach widać jego szczere zamiary, ale zostały unicestwione, przysporzyło to jemu przykrości i porażek. Jeśli podajesz, że twoje postępowanie mogło zniechęcać , to tak faktycznie było. Król monet + Kapłan + 9 mieczy.. Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 16:49 Wszystko się zgadza, tylko to ja nie byłam pewna, myślałam, że myślał o mnie jak o dziewczynie na chwilę. No cóż nie zostaję mi nic więcej niż zapomnieć... W takim razie czy czeka mnie coś dobrego w uczuciach, czy poznam kogoś kto pozwoli mi zapomnieć o tym wszystkim. Dziękuję za wszystkie wróżby, dały mi jakość... Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 17:09 I do ilu miesięcy widać przyszłość w kartach ? Czy jest to zależne od przypadku ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 17:50 I może jeszcze takie pytanie : czy go jeszcze spotkam ? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 18:01 I może jeszcze jedno pytanie czy z jego strony jest to definitywny koniec znajomości? Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 15.06.20, 22:47 I czy w kartach może widać czy później ten chłopak chciał mnie zniechęcić do siebie ? Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 16.06.20, 17:24 do - skorpoooooooooo Tarot, tak sam od siebie nie pokazuje czasu. Pytanie o daleką przyszłość nie ma sensu, w ciągu lat następuje w życiu/w ludziach wiele zmian, a sytuacje/atmosfera/charaktery/otoczenie, które występowały w czasie pytania, już będą zupełnie inne. Wróżący sam określa przedział czasowy, ja nie wybiegam dalej niż na kilka m-cy w przyszłość, max. do roku. Sprawdź mój post z 14 czerwca, tam napisałam: ("..w najbliższym czasie (m-ce)...") Nie widać, aby miało dojść do dobrowolnego/zamierzonego spotkania, odnowy relacji, w najbliższym czasie. Nawet spotkanie przypadkowe nie spowoduje nawiązania kontaktu: Cesarz + 8 mieczy + 8 kielichów. Pozostałe twoje pytania pozostawiam bez odpowiedzi, bo to drążenie tego samego tematu. Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 16.06.20, 18:11 Dobrze, dziękuję bardzo za wytłumaczenie wszystkiego, wyjaśnienie jakich pytań nie można zadawać kartą. To mój pierwszy kontakt z tarotem więc też wielu rzeczy nie rozumiałam. Sprawdzałam też każda kartę osobno i nie są one tak negatywne, ale właśnie zawsze jedna w nich jest tą złą, która przekreśla działanie tych wszystkich. No nic pozostaje mi życzyć Pani wszystkiego co dobre, a mi pozostaje zmienić podejście do ludzi i nie krzywdzić tych na których mi zależy Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 16.06.20, 22:32 W takim razie chciałabym wiedzieć co czeka mnie w uczuciach w najbliższym roku Odpowiedz Link
skorpoooooooooo Re: Czy coś się zmieni 17.06.20, 15:18 I czy karty aby na pewno nie pokazują, że z jego strony istniała tylko chęć zabawienia się mną, bycie tylko koleżanką od czasu do czasu? Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 17.06.20, 16:17 do - skorpoooooooooo Nie potrafię odpowiedzieć, czy to była chęć zabawienia/koleżeństwa. Karty pokazały jego uczucia/myśli/stosunek do relacji/do ciebie. A skąd to wiedzieć, czy to było w dobrej wierze, czy nie?? Żadna karta nie wzbudzała wątpliwości na ewentualne krętactwa, więc, jak mam dokopywać się, do tego "co on miał na myśli"??? Odpowiedz Link
oyala Re: Czy coś się zmieni 17.06.20, 16:06 do - skorpoooooooooo Będziesz czekać na miłość, ale w tym czasie nic się nie zdarzy, karty też pokazały opór, blokadę, obronę przed innymi, bronienie dostępu do siebie, może wcale nie jesteś otwarta/gotowa/chętna na nowe związki: 3 buław + Królowa monet + 7 buław. Odpowiedz Link