filmmix 27.02.04, 12:50 18:30, MOK, Sala Biała: koncert muzyki klezmerskiej, gra "Trio Galicyjskie" bilet 10 zł powinno być świetnie, pamiętam takie koncerty ze studenckich czasów w Krakowie, zabawa gwarantowana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.w.u.n.i.a Re: dziś koncert IP: 193.0.117.* 27.02.04, 14:16 Ojjj,a ja nie zdaze:((( Mam nadzieje,ze beda fajne relacje z tego koncertu...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka2702 Re: dziś koncert 27.02.04, 14:53 Ja tez spróbuje się wyrobić... Chciałabym to zobaczyć... Ale ostatnio kiepsko u mnie ze zdrowiem:/ Złapałam jakiegos wirusa... Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: dziś koncert 27.02.04, 15:31 Aha, wiadomo o tym koncercie dopiero od dziś rana, do tej pory była to tajemnica, ale się narobiło. Chociaż ... lepiej późno, niż wcale. Poza tym dziś o 17.00 jest też "Chagall", o czym ktoś tu napisał sporo dni wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: dziś koncert 29.02.04, 00:13 Miejski Ośrodek Kultury w Siedlcach zaprasza na spotkanie z wirtuozem saksofonu, Henrykiem Miśkiewiczem. Muzyk wystąpi z własnym kwartetem 5 marca o godz. 18.00 w Sali Białej MOK w ramach imprezy z cyklu "Time For Jazz". W Siedlcach zaprezentuje muzykę osadzoną w tradycji z elementami: bluesa, swingu i rytmów funky o charakterze soulowym. Na scenie saksofoniście będą towarzyszyć: Robert Kubiszyn (kontrabas, gitara basowa), Krzysztof Dziedzic (perkusja) oraz Marek Napiórkowski - jeden z najbardziej wszechstronnych polskich gitarzystów, na co dzień akompaniujący Annie Marii Jopek Odpowiedz Link Zgłoś
e.w.u.n.i.a Re: dziś koncert 29.02.04, 16:04 A ja widzialam wczoraj repertuar kina Sojusz na marzec i BARDZO GORACO polecam film "Nigdzie w Afryce".Kto nie widzial-marsz do kina w marcu! :) Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: dziś koncert 27.04.04, 12:02 podobno 2 maja na Placu koncert Sistars... Odpowiedz Link Zgłoś