Dodaj do ulubionych

Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnych.

02.11.10, 21:43
Ponad pół roku temu potrącił mnie samochód. W wypadku doznałem wielomiejscowych złamań obu nóg, ręki, urazu kręgosłupa. Sprawca zbiegł z miejsca wypadku i policja do dzisiaj go nie ustaliła. Do pełnego zdrowia nie wróciłem do dzisiaj i pewnie nigdy nie wrócę. Obecnie poruszam sie ze sporymi trudnościami przy pomocy kul. Kiedyś obiło mi sie o uszy, że istnieje coś w rodzaju ubezpieczeniowego funduszu gwarancyjnego, który pomaga ludziom w sytuacji podobnej do mojej. Czy ktoś wie gdzie się on mieści, jak sie z nimi skontaktowć? Jak jeszcze byłem w szpitalu to odwiedził mnie jakiś prawnik (?) i oferował pomoc w pośrednictwie w załatwieniu odszkodowania. Wtedy byłem w takim stanie, że nie bardzo zwracałem uwagę na to co mówił. Potem już go nie spotkałem. Moja prośba do Was: czy ktoś tutaj zna się na podobnych sprawach, czy możecie mi coś doradzić gdzie się zwrócić ze swoim problemem? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • emektb Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 03.11.10, 10:16
      proszę o kontakt na maila. doradzę fachowców. pisz na emilATsiedlce.net
      • miki.son Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 03.11.10, 10:29
        A nie mógłbyś odpowiedzieć na gazetowego: miki.son@gazeta.pl?
        • miki.son Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 04.11.10, 08:35
          Naprawdę nikt nie nic nie wie, czy tylko jesteście zbyt zajęci kibicowaniem sporom politycznych harcowników w wątkach wyborczych? :)

Do emektb: czy nie mógłbyś udzielić mi informacji na pocztę Gazety: mik.son@gazeta.pl?
          • miki.son Do emektb 05.11.10, 19:29
            Podany przez Ciebie adres e-mail jest traktowany przez pocztę jako błędny i nie mogę wysłać na niego wiadomości. Czy nie możesz odpisać mi na pocztę gazetową?
    • janiolek404 Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 05.11.10, 22:28
      coś mi się zdaje, że to prowokacja do reklamy-
      jeżeli chodzi o UFG to wystarczy wpisać w google i już masz odpowiedzi na swoje pytania
      jeżeli chodzi o prawników z siedlec- też google
      nie polecam ARS, MK, Votum, EUCO i innych tego typu firm - nic nie robią, biorą spory procent, nie wnoszą spraw do sądu i zawierają niekorzystne ugody (to powszechna opinia)
      w razie czego napisz-podpowiem kilka osób- kogoś kto nie zedrze i profesjonalnie pomoże
      • miki.son Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 05.11.10, 23:01
        Żadna prowokacja ani próba reklamy. Przecież podałem swój kontakt i trzykrotnie prosiłem o kontakt na priva.
        Nie wiem czy w moim przypadku można w ogóle wnosić sprawę do sądu. Sprawca jest nieznany i raczej na pewno nic się pod tym względem nie zmieni. Jeśli możesz to napisz mi na miki..son @gazeta.pl jak się do tego zabrać, czy da się to załatwić samemu, czy raczej powinien zająć się sprawą jakiś profesjonalista. Wolałbym uniknąć sytuacji, w której "doradca" ograniczy się jedynie do napisania wniosku i zgarnie 20% prowizji.
        • emektb Re: Szukam prawnika od ubezpieczeń komunikacyjnyc 06.11.10, 02:26
          przepraszam, że nie odpisałem na posty. ostatnio dość zajęty jestem i trochę mi to z głowy wyleciało. w adresie wystarczy zamiast AT wystarczy wstawić @ i będzie działać a złośliwe boty przynajmniej spamu na skrzynkę nie przysyłają :)

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka