Dodaj do ulubionych

siedlce w...

06.11.10, 23:46
jaka to melodia
kocham cię polsko
a jutro w familiadzie
jacy my medialni ;)
Obserwuj wątek
    • verena0 Re: siedlce w... 07.11.10, 07:58
      nie cierpię familiady i pana S. wrrr... że to się jeszcze trzyma na antenie...
      medialni jesteśmy, bo wybory idą, wcześniej jakoś nikt nie był, a teraz obrodziło ;)
      • wrogrowerow Re: siedlce w... 07.11.10, 08:40
        bo wybory idą, wcześniej jakoś nikt nie był, a teraz obrodzi
        > ło ;)

A co to za wniosek. Jak można coś takiego wymyśleć. Napisz jeszcze z jakich list kandydują osoby z Familiady czy Jaka to melodia. Jeżeli mają takie wejścia, że są w stanie załatwić sobie taką reklamę to powinniśmy ich wybierać bo to ludzie o ogromnych kontaktach. A może jest inaczej, może po prostu mamy aktywnych mieszkańców, chcemy coś osiągnąć w życiu i nie stresować się politycznymi zaczepkami.
        • verena0 Re: siedlce w... 07.11.10, 08:46
          no proszę Cię... wyciągnij wnioski... wcześniej jakoś nikt z tych aktywnych mieszkańców się nie dostał, a teraz i familiada i jaka to melodia
          • sokoll1 Re: siedlce w... 07.11.10, 09:29
            yyy... jednak nie rozumiem mechanizmów władzy ;))) jaśniej proszę! :D
          • ibzor Re: siedlce w... 07.11.10, 15:43
            hahahaha, hahahaha , hahaha

Mam nadzieje że to żart :)
      • falszywy_klamca Re: siedlce w... 07.11.10, 10:04
        Bo wybory idą? A to te wybory tylko w Siedlcach?

Mam wrażenie, że w Siedlcach jest jakiś kompleks zaściankowy. Bo jak kogoś pokażą w TV z Siedlec to już dyskusja na ten temat, bo wybory, bo coś tam jeszcze... .
        • felnet Re: siedlce w... 07.11.10, 11:55
          jak na "wieś" (inaczej zaściankowe miasto) przyjedzie redaktor TV z kamerą, to i pół "wsi" gada
          • mrfan Re: siedlce w... 07.11.10, 15:27
            A co Wam do głowy przyszło z Familiadą? Bzdura...jak mało która...
            Nic Wam nie pasuje...
            Obejrzyjcie 20 listopada "JtM" i 26 listopada (KP) i zobaczycie, czy ktokolwiek jest tam z polityków. Tylko młodzież...
            Dzięki takim działaniom Siedlce są pozytywnie promowane, chyba, że wolicie TVN24 lub Superstację...Pewnie tak.
    • gibon.44 Re:Ile zapłacił W.K. 07.11.10, 22:49
      za udział "Siedlec" w tych programach?

Wiem doskonale ile kosztowało nasze miasto udział w tych programach. Niech nikogo nie zwiedzie fakt niby życzliwości ze strony stacji telewizyjnych.

Nic nie ma za darmo.

Znam kwotę netto za udział w tych programach. Nie sa to małę kwoty. Wiem, kto podpisał zlecenia i kto dokonał przelewu.

OŚWIADCZAM, ŻĘ UJAWNIE TO TUŻ PRZED CISZĄ WYBORCZĄ.... 20.11 o 20.11...
      • efaster Re:Ile zapłacił W.K. 07.11.10, 23:04
        Przecież ja o tym już pisałem w wątku: niezwykła przyjaźń UM Siedlce i TVP i każdy doskonale wie, że za udział w takim czy innym programie trzeba zapłacić niemałe pieniądze, tym bardziej, że TVP ma cholerne długi. Na pewno UM zapłacił (a właściwie referat promocji miasta) za udział w programie, zresztą telewizja to nie PCK by coś dawała za darmo, to chyba logiczne. Nie mniej gołym okiem widać, że emisja programów jest nie przypadkowa. Zresztą TVN czy Polsat za takie "cóś" na pewno by więcej zarządał, a nasz UM wie, że większość "starszego pokolenia" mieszkańców miasta (ich "target" wyborczy") ogląda zazwyczaj programy TVP. Bo młodych to i tak "nie ruszy" jak dalej głosowali na partie liberalne tak dalej będą głosować, więc nawet UM (i co za tym idzie pis) nawet się nie gimnastykuje by ściągnąć ta grupę wiekowa do siebie, bo to jest raczej nie wykonalne, więc skupiają się na "starszym pokoleniu". Gorzej będzie za kilka lat, kiedy tego "starszego pokolenia" zacznie z roku na rok ubywać, wtedy będzie pis miał problem. Obawiam się, że może podzielić los LPR-u czy Samoobrony :))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka