Dodaj do ulubionych

IX Siedleckie Targi Pracy

01.06.12, 15:11
Zapraszamy wszystkie osoby poszukujące pracy na IX Siedleckie Targi Pracy, które odbędą się 16 czerwca 2012r. szczegóły praca.siedlce.pl/.
Obserwuj wątek
    • beemee Re: IX Siedleckie Targi Pracy 02.06.12, 09:32
      Dziękujemy!!! To kolejna wyjątkowa szansa... dla firm i instytucji (szczególnie finansowych) na zaprezentowanie swojej oferty (zwłaszcza kredytowej) bezrobotnym. Być może jestem niesprawiedliwa i tym razem będzie inaczej - czego życzę wszystkim, którzy pragną na Targach znaleźć obiecującą pracę z perspektywami. Taaak, to będzie wyjątkowy dzień.
      • xfinlandia Re: IX Siedleckie Targi Pracy 02.06.12, 12:13
        Wyobrażacie sobie że bezrobotni wezmę kredyty? Co będzie zabezpieczeniem? Że niby mają pomysły na bizens tylko środków im brak?
        Od kredytów są banki...
      • fototrendy.pl Re: IX Siedleckie Targi Pracy 05.06.12, 11:31
        > Dziękujemy!!! To kolejna wyjątkowa szansa... dla firm i instytucji (szczególnie
        > finansowych) na zaprezentowanie swojej oferty (zwłaszcza kredytowej) bezrobotn
        > ym. Być może jestem niesprawiedliwa i tym razem będzie inaczej - czego życzę ws
        > zystkim, którzy pragną na Targach znaleźć obiecującą pracę z perspektywami. Taa
        > ak, to będzie wyjątkowy dzień.

Nie wiem jak było poprzednio. W tym roku będziemy po raz pierwszy i mamy tylko jeden cel, spotakć się z osobami poszukującymi pracy i zaoferować im zatrudnienie. Ubolewamy tylko nad tym, że nie mamy oferty dla wszystkich, a tylko kilka wolnych stanowisk. Pomimo tego zapraszamy :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka