cezaryaksum 04.06.12, 18:21 witam Ma ktoś może jakieś dobre doświadczenia ze studniarzami i może mi kogoś polecić. Mam studnie na działce a wody w niej brak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miyatoto Re: studniarz poszukiwany 05.06.12, 19:01 cezaryaksum napisał: > witam > Ma ktoś może jakieś dobre doświadczenia ze studniarzami i może mi kogoś polecić > . Mam studnie na działce a wody w niej brak. Nie znam się na tym, ale na mój gust powinieneś dowieźć trochę wody i po prostu dolać :P Odpowiedz Link Zgłoś
3ras Re: studniarz poszukiwany 05.06.12, 20:08 miyatoto napisał: >Popisałeś się swoją głupotą,jak mało kto.Jeżeli masz pisać takie głupoty to lepiej milcz. > > Nie znam się na tym, ale na mój gust powinieneś dowieźć trochę wody i po prostu > dolać :P > > Odpowiedz Link Zgłoś
2309m Re: studniarz poszukiwany 06.06.12, 21:10 Tel. 608046239 Miroslaw Izdebski Odpowiedz Link Zgłoś
miyatoto Re: studniarz poszukiwany 07.06.12, 18:22 3ras napisał: > miyatoto napisał: > > >Popisałeś się swoją głupotą,jak mało kto.Jeżeli masz pisać takie głupoty t > o lepiej milcz. Więcej luzu Zbychu. Cały czas na napięciu mięśniowym, to i żyłka nie wytrzyma w końcu. A tak, może niekoniecznie szczęśliwie, ale czasem coś jednak skomentujesz :) Odpowiedz Link Zgłoś