verena0 05.07.12, 13:24 Gdzie w Siedlcach mogę oddać używane, ale w dobrym stanie ubrania? Nie chcę wrzucać do kontenerów PCK, bo wiem że to idzie na sprzedaż, wolałabym by ktoś z tego skorzystał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnababka2 Re: oddawanie starych ubrań 05.07.12, 14:38 Jesli męskie to bardzo potrzebuje noclegownia na Południowej /za salonem opla/,ja woziłam tam ale przyjmuje tez punkt caritas przy kosciele Ducha ŚW. Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: oddawanie starych ubrań 05.07.12, 20:40 dzięki za info :) właśnie chodzi mi o męskie ubrania a Ty umawiałaś się tam z kimś czy tak pojechałaś i zostawiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
alenumer01 Re: oddawanie starych ubrań 06.07.12, 09:22 Pojechałam i zostawiłam tam jest dyżur całą dobę,jest pani,która sie tam wszystkim zajmuje.Trzeba wejśc na górę Odpowiedz Link Zgłoś
fajnababka2 Re: oddawanie starych ubrań 06.07.12, 09:29 Ja woziłam wieczorem to pan z góry z okna zobaczył ,że ktoś podjechał i od razu zaprosił nas na górę ,syn wnósł rzeczy.Tylko trafić było ciężko bo niby to UL. Południowa 1 ale poadresie nie dojedziesz,bo wjeżdza sie wgłąb przy jakiejś firmie transportowej Odpowiedz Link Zgłoś
kerac32 Re: oddawanie starych ubrań 06.07.12, 14:54 > Południowa 1 ale poadresie nie dojedziesz,bo wjeżdza sie wgłąb przy jakiejś fi > rmie transportowej Nie ma to jak precyzyjne wskazówki ;) A tak poważnie, to rzeczywiście od Południowej nie dojedziesz, bo jedyny dojazd jest przez Targową (droga do Stadlera). Tuż za złomowiskiem samochodów skręcasz w prawo i po ok.100 m jesteś przed Noclegownią. Odpowiedz Link Zgłoś