Dodaj do ulubionych

Siedlce - Lublin

17.09.12, 20:00
Witam. Kto ma świeże doświadczenia w podróżach komunikacją prywatną lub państwową na trasie Siedlce - Lublin i z powrotem?
Może ktoś mi podpowie, czym najlepiej tam jechać? PKP, PKS, busy prywatne? Będę wdzięczna za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • roksana35 Re: Siedlce - Lublin 17.09.12, 20:01
      Może dodam, że muszę być w Lublinie w dzień roboczy, około godziny 13-stej.
      No a później, dobrze by było jakoś wrócić do domu :)
    • verena0 Re: Siedlce - Lublin 17.09.12, 22:30
      O ile się nie zmieniło to po 9 odjeżdża bus spod PKP do Lublina. Z powrotem to nie wiem, ale po 15-stej mogą być problemy z bezpośrednim dojazdem.
      • cyanidesun Re: Siedlce - Lublin 17.09.12, 22:49
        www.omegabus.pl/index.php
        • hemitheconyx Re: Siedlce - Lublin 18.09.12, 12:06
          Mam wieloletnie doświadczenie :)
          Połączeń szukaj na www.e-podroznik.pl/
          W zależności na czym Ci zależy polecam:
          PKS: zazwyczaj bardzo wygodnie i komfortowo ale 3 godziny bo przez Radzyń. Cena 20-25 zł.
          Omega Bus: bardzo niekomfortowo i niewygodnie ale szybko i kursuje niemalże 365 dni w roku dwa razy dziennie na tej trasie. Cena 20 zł.
          Kimpo Bus: Czasem z nimi kursowała ale w wakacje wogóle nie pracują... Na stronie mają dokładną rozpiskę kursów, jakiś czas temu było taniej niż w Omedze ale nie wiem jak jest teraz.
          W roku akademickim jest więcej połączeń ale w wakacje to jest istna masakra, z Lublina ostatni PKS odjerzdza po 15.00 :/
          • hemitheconyx Re: Siedlce - Lublin 18.09.12, 12:06
            Aaa PKP sobie podaruj, łączna podróż to jakieś 4 godziny :)
    • roksana35 Re: Siedlce - Lublin 18.09.12, 16:35
      Wielkie dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka