efaster
25.04.13, 15:50
www.tvsiedlce.pl/17,2868-na_rozne_tematy.html
Dowiadujemy się w nim, że budowa II lini metra (w Warszawie) jest be, ale już budowa nowego ratusza jest "w miare ok." no cóż punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia.
No i szkoda tylko, że Pan Radny nie był łaskaw wspomnieć jakich to inwestorów ściagneła obecna władza samorządowa (a przypomnę Specjalna Tarnobrzeska Strefa Ekonomiczna jeż już "z nami" od 2007 roku, czyli jakby nie patrzeć 5 lat, i po za wybudowniem nowej ocynkowni przez PXM nie powstało nic nowego), ale Pan Radny woli najeżdzać na PKN Orlen i Płocką Strefę Aktywnosci Gospodarczej i miasto Płock, tylko dla tego, że Oni coś działaja, a nasi włodarze siedzą i pierdzą w stołki i narzekają że władza centralna jest be, i nie leci manna z nieba, ach bym zapomniał pomniki stawiają Kaczyńskiemu (u nas i w Radomiu). Wszak to taki ważny interes społeczny. W radomiu to chociaż p. Kosztowniak umiał się z Ministrą Muchą dogadać i załatwił w Ministerstwie Sportu dofinasowanie hali sportowo-widowiskowej. A my dalej "kisimy" się w po PRL-owskiej hali z lat 80-tych na 400 miejsc, którą już dziesięc razy przemalowywano, a dalej z zewnątrz wyglada jak wygląda.
PS.
Moze mi ktoś powiedzieć dlaczego mi wywiad się na 10 min. ucina ?? Odpalałem kilka razy i zawsze w tym samym momecie staje :(( To chyba na stronie TV Siedlce coś nie tak.