intruz42 15.05.14, 19:55 Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emti1 Re: Fryzjer męski 15.05.14, 21:28 Tomek Komar z Młynarskiej.Prawidziwy fryzjer z powołania.Jak na siedleckie warunki magik nożyczek. Ma jeden feler - jest koszmarnie drogi a napewno był kiedyś.Jakieś 6-7 lat temu odkąd zaczął brać 30 zł za zwykłe ciachanie maszynką, zwyczajnie podziękowałem.Od tamtej pory cenowo raczej tylko poszedł w góre.Chyba że sie myle.... W każdym razie jak masz kase to wal śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
juristaa Re: Fryzjer męski 15.05.14, 22:33 Od tego roku 40 zł... Płaczę i chodzę. Brak konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Fryzjer męski 16.05.14, 11:03 Jeżeli jest taki dobry i potrafi strzyc, a nie ciachać nożyczkami, to cena stosowna do usługi. Jakość musi kosztować. Osobiście nie byłem, ale może warto w takim razie spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
koral1213 Re: Fryzjer męski 19.05.14, 10:01 Witam. Mój kolega chodzi do fryzjera na Armii Krajowej Kolo baru Warka(dawna Lomza) a kebabem,tuz przy ogródku barowym. Placi za strzyżenie maszynka 10zl!!(tak 10zl)!,a co ciekawsze cieszy się ze Pani strzyze często w bluzce z dużym dekoldem....... Odpowiedz Link Zgłoś
8kurczak Re: Fryzjer męski 20.05.14, 11:34 Polecam panią K. koło katedry , kiedyś tam chodziłem ale nie byłem z 10 lat odkąd zaczęła mnie strzyc żona ale przechodzę i widzę że pani dzielnie się trzyma interes się kręci , jest to coś dla miłośników starych zakładów jeszcze z PRL , chyba się tam oprócz drzwi wejściowych nic nie zmieniło od 30 lat . Odpowiedz Link Zgłoś