Gość: iks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:26 Czy ktoś widział już tę stronę. Mdli mnie od zasług pana Kaszni opisanych na stronce. Szkoda że jeden z poważnych lokalnych tygodników tak bałwochwalczo tego Pana i jego www reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totr Re: www.kasznia.pl - mdli mnie 19.09.04, 00:52 Mnie tez mdli, więc kiedy puścimy pawia???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z Lublina Re: www.kasznia.pl - mdli mnie IP: *.visp.energis.pl 19.09.04, 21:34 Panie Totr wieść z Łukowa do Lublina niesie, że Pan(?) Poseł to pański BARDZO BLISKI ... kolega? Więc o co chodzi z tym pawiem? Zdrada się do Łukowa skrada. Zwłaszcza wraz ze spadającymi sondażami. Odpowiedz Link Zgłoś
moler1 Re: www.kasznia.pl - mdli mnie 21.09.04, 11:35 Przykro się robi, gdy młodzi ludzie z taką radością wstępują w szranki kumunistycznych bydlaków. rzyg, rzyg, rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwest Re: www.kasznia.pl - mdli mnie 21.09.04, 12:37 ANI LEWO, ANI PRAWO! SWOBODNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: www.kasznia.pl - mdli mnie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.09.04, 14:20 Pan Poseł lewicowość wypił z mlekiem matki. Sporo niej zawdzięcza. Bardzo pokaźne konto, sporo nieruchomości. Lewicowości też nie ma powodów żałować. Tylko miejscowe panny są zawiedzione ... taka partia na zmarnowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: www.kasznia.pl - mdli mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 10:47 1)Ciekawe co do powiedzinia na temat prezesury pana K. mają działacze Bialskopodlaskiego Okręgowego Związku Piłki Nożnej. Prawdowodobnie start pana posła na tym stanowisku (Prezesa BOZPN) był bardzo niefortunny. Dziwi mnie więc że na stronie pan Arkadius chwali się tym stanowiskiem. 2)Dlaczego "pana Kasznia" a nie "pana Kaszni". Przecież jest Arkadiusz Kasznia a nie Arkadiusz Kaszń. Odpowiedz Link Zgłoś