test0101 27.04.17, 23:07 Co polecicie u nas w mieście żeby przy piwie posiedzieć z dziewczyną?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zenek2zenek2 Re: Bary, knajpy itp... 28.04.17, 18:28 Jak będziesz szukał w necie gdzie posiedzec z panną to ta panną da tobie kopa nie napisze w co ze względu ze jestem kultularny za takiego się uważam choć nie wszyscy tak uważają a po drugie to uśmiałem się po pachy chłopie co ty dzieciak jesteś żeby cię prowadząc za rączkę weź ją nawet na spacer po wsi a będzie bardziej zadowolona niż z kebaba Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_m Re: Bary, knajpy itp... 29.04.17, 07:06 Do 2 zenków: słyszeliście o tak zwanej interpunkcji? Lepsza od kebaba:) Odpowiedz Link Zgłoś
uanskor Re: Bary, knajpy itp... 05.05.17, 13:06 Polecam Brofakture jeżeli chodzi o wyjście na piwo. Lubię też Warke przy Galerii ale tam jest bardzo niska średnia wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjemny_gosc Re: Bary, knajpy itp... 02.05.17, 00:14 Dlaczego ma dać kopa? Może chce ją gdzieś zaprosić, ale żadne z nich nie ma większych oczekiwań od jakieś knajpy, oprócz tych, że ma być miło i fajnie. Ja np. specjalnie po knajpach nie chodzę, więc specjalnie nie wiem czy coś warto polecić czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś