Dodaj do ulubionych

Śmierć forum

26.10.04, 16:46
ogłaszam
Obserwuj wątek
    • Gość: Miś Re: Śmierć forum IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 26.10.04, 16:52
      Za co, albo za kogo ma umierać?
      Słyszał pan wczoraj w KRP pana radnego Sz.L?
      • emektb Re: Śmierć forum 26.10.04, 16:55
        Szelę?
        • emektb Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:00
          A i jeszcze jedno poproszę bez "pan". Ja jako urodzony i zdeklarowany
          socjalisto-liberało-konserwatysta uważam, że panowie w 17' wyginęli:))

pozdr
          • baaad Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:03
            emektb napisał:

> A i jeszcze jedno poproszę bez "pan". Ja jako urodzony i zdeklarowany
            > socjalisto-liberało-konserwatysta uważam, że panowie w 17' wyginęli:))
            >
            > pozdr

No to jesteś Pan dinozaur, Panie Emil.
            • emektb Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:05
              Ot złośliwiec z Pana Panie Przemku
              • baaad Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:05
                nazwijmy to: syndrom godziny 17.04
    • brat_szczepana Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 17:44
      Uważam, że informacja o tej śmierci jest co najmniej przesadzona.
      • emektb Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 21:11
        Co ty z tym przesadzaniem ostatnio tak?
        • j.b102 Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 22:26
          Cóż należy czekać aż Radny ten który rękami EM uśmierca forum wykarze się na
          sesji.
          • emektb Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 00:42
            Ale o co chodzi?
            • no_login Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 10:30
              Śmierć to może jeszcze nie,raczej agonia :-)
              Ciechanów ostatnio wskoczył nad Siedlce :-(
          • Gość: mariano Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 07:51
            Kiedyś (zupełnie nie tak dawno) napisałem coś o tubie wyborczej Emektb.
            Stwierdzilem, nieco później, że jednak się zagalopowałem. Hm .... sugestia,
            nie, nie śmiałbym. Ale zgadzam się z no_login, że często dochodzi do
            pomieszania wątków w wątkach. Mam propozycję - umówmy się na wątek polityczny,
            kulturalny, filmowy (receznzje, dyskusje), lingwistyczny itp, itd. Nie
            zniechęcimy się do forum (nie zabijemy go)a będziemy mogli wyrzucać z siebie to
            co nas akurat boli, drażni, fascynuje w sposób uporządkowany :)
            • brytanbrytan Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 11:57
              Idea szczytna, ale tu nie do wykonania. Po pierwsze - niektórzy nigdy się nie
              nauczą. Po drugie - fenomen tego typu hyde parków polega na tym, że nawet
              niegłupi ludzie łatwo ulegają pokusie, by najpierw coś (zazwyczaj ostro i
              zaczepnie) napisać, a dopiero potem pomyśleć. Żeby nie było, ze to przytyk do
              kogoś - wiem na podstawie obserwacji, ale i własnych doświadczeń.
              A jeśli chodzi o śmierć Forum - ono zawsze takie było. I trzeba się z tym
              pogodzić.
              • emektb Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 12:35
                Bóg dał mi siłę zmieniać rzeczy, któe mogę zmienić:))
              • Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 12:56
                brytanbrytan napisał:

> Idea szczytna, ale tu nie do wykonania. Po pierwsze - niektórzy nigdy się nie
                > nauczą. Po drugie - fenomen tego typu hyde parków polega na tym, że nawet
                > niegłupi ludzie łatwo ulegają pokusie, by najpierw coś (zazwyczaj ostro i
                > zaczepnie) napisać, a dopiero potem pomyśleć.

Bartuś, niegłupi ludzie zawsze najpierw myślą, bez względu na to od jakich słów
                rozpoczynają konwersację...choćby nawet od zaczepki :-)

• brytanbrytan Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 23:47
                  To porozmawiaj ze mną osobiście, skoro jesteś taki odważny ;B
                  • Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 08:28
                    brytanbrytan napisał:

> To porozmawiaj ze mną osobiście, skoro jesteś taki odważny ;B

bardzo chętnie, chociażby podczas kolejnego zbiorowego wlewania piwska do
                    gardeł :-)

PS. Bartuś, czy Ty czegoś na opak nie zrozumiałeś?

zdrówka :-)
                    • brytanbrytan Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 13:56
                      Chyba mnie zbyt dobrze nie znasz - z natury nie piję piwa. Nawet na tym forum o
                      było na ten temat.
                      • Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 14:04
                        brytanbrytan napisał:

> Chyba mnie zbyt dobrze nie znasz - z natury nie piję piwa.

Nawet na tym forum o
                        >
                        > było na ten temat.

Chyba nie sądzisz, że śledzę wszystkie Twoje upodobania oraz preferencje
                        (szczególnie te wynaturzane na forum) ? :-)))
                        ale dobrej wódeczki to byśmy się napili, co?
                        :-)))

PS. Albo nawet dobrze rozrobionego spirytusiku :-)))
                        W tej kwestii na pewno byśmy się dogadali :-)))

• baaad Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 14:06
                          A paliwko rakietowe? Albo może po kieliszeczku chłodziwka z reaktora? W
                          ostateczności naparsteczek ciężkiej wody? Hę?
                          • Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 14:49
                            a uranik w szklaneczce dnia następnego najlepszy jest...hmmmm...pychości...;-)
                            • baaad Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 14:51
                              Eeee... uranikoterapia?
            • Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 12:51
              Gość portalu: mariano napisał(a):

> Kiedyś (zupełnie nie tak dawno) napisałem coś o tubie wyborczej Emektb.
              > Stwierdzilem, nieco później, że jednak się zagalopowałem. Hm .... sugestia,
              > nie, nie śmiałbym. Ale zgadzam się z no_login, że często dochodzi do
              > pomieszania wątków w wątkach. Mam propozycję - umówmy się na wątek
              polityczny,
              > kulturalny, filmowy (receznzje, dyskusje), lingwistyczny itp, itd. Nie
              > zniechęcimy się do forum (nie zabijemy go)a będziemy mogli wyrzucać z siebie
              to
              >
              > co nas akurat boli, drażni, fascynuje w sposób uporządkowany :)

nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie ;-))
              i jak tutaj szufladkować myśli, gdy jedna jest ściśle powiązana z drugą?
              Ordnung mnie nie interesuje :-)
              • no_login Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 13:49
                > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie ;-))
                Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć.
                • Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:28
                  no_login napisał:

> > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie
                  > ;-))
                  > Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć.

dzięki :-)
                  a linkami to się brzydzę, szczególnie takimi jak się komuś coś zablokuje i nie
                  wiadomo co dalej :-)))
                  • baaad Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 14:37
                    Gość portalu: Pawełek napisał(a):

> no_login napisał:
                    >
                    > > > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza od
                    > e mnie
                    > > ;-))
                    > > Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć.
                    >
                    > dzięki :-)
                    > a linkami to się brzydzę, szczególnie takimi jak się komuś coś zablokuje i
                    nie
                    > wiadomo co dalej :-)))

U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet?
                    • Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:49
                      baaad napisał:

>
                      > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet?

ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-)
                      • baaad Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 14:50
                        Gość portalu: Pawełek napisał(a):

> baaad napisał:
                        >
                        > >
                        > > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet?
                        >
                        > ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-)

... i ruch jakiś taki na kardiologii się zrobił
                        • Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:56
                          baaad napisał:

> Gość portalu: Pawełek napisał(a):
                          >
                          > > baaad napisał:
                          > >
                          > > >
                          > > > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet?
                          > >
                          > > ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-)
                          >
                          > ... i ruch jakiś taki na kardiologii się zrobił

pewnie kilka istnień tego nie wytrzymało, Iraq przy tym to pikuś.
    • Gość: kuba Re: Śmierć forum IP: *.nestle.pl 27.10.04, 17:03
      VETO
      • baaad Re: Śmierć forum 27.10.04, 17:08
        Gość portalu: kuba napisał(a):

> VETO

Całkowicie się zgadzam z Kubą! Powiem więcej, jeżeli chodzi o nadciągającą
        zimę - jej także jestem zdecydowanie przeciwny!
    • muchawka Jakie forum? 27.10.04, 19:48
      Mam inne zdanie na temat naszego forum. Z całą pewnością nie umiera, chociaż
      jest mniej ciekawe niż było przed rokiem.

Dla mnie forum oznacza przede wszystkim dzielenie się informacjami o
      zdarzeniach, zamierzeniach, o ludziach, inwestycjach, politykach, rzeczach
      ważnych i zupełnie nieważnych, pomysłach, podpowiedziach, usprawnieniach,
      historii, osobistościach i osobowościach, usprawnieniach, recenzjach, prasie,
      radiu, tv, moralności i odpowiedzialności, kulturze bycia, artystach,
      organizacji życia, knajpkach, sklepach, szkołach, aspiracjach, osiągnięciach i
      porażkach, publikacjach, zdrowiu, stylu życia, sympatiach i antypatiach, czyli
      ciemnych i kolorowych stronach ŻYCIA W NASZYM MIEŚCIE I REGIONIE.
      Bardzo lubię wizytantów z innych miejskich forów, podoba mi się wirtualny
      dialog pomiędzy mniej czy bardziej oddalonymi forumowiczami gdzieś z Polski,
      z Europy i świata

Kocham linki, które prowadzą do różności siedleckich lub o siedleckich
      różnościach traktują, linki z siedleckimi fotografiami i obrazkami, linkami
      zabawnymi, pouczającymi, dającymi do myślenia. Jestem wdzięczny tym wszystkim,
      którzy natrafiwszy na coś siedleckiego lub ciekawego w sieci nie chowają tego
      tylko dla siebie, ale chętnie dzielą się swoimi odkryciami z innymi.

Nie znoszę młócenia pustych słów i międlenia.

Marzy mi się - wchodzę na forum i wiem, co się w Siedlcach dzieje, co się
      ludziom podoba, a co nie, gdzie warto zajrzeć, a dokąd lepiej nie chodzić,
      trochę pożartować, trochę pogłówkować, trochę się zachwycić, trochę
      podyskutować, coś zaproponować, czyjąś propozycję poprzeć, zaprotestować,
      zapytać, dostać odpowiedź - jak to na forum "publicznym placu" dla wszystkich
      dostępnym.

• no_login Re: Jakie forum? 27.10.04, 22:44
        Dobrze napisane!
        Ale napisałeś:
        > Jestem wdzięczny tym wszystkim,
        > którzy natrafiwszy na coś siedleckiego lub ciekawego w sieci nie chowają tego
        > tylko dla siebie, ale chętnie dzielą się swoimi odkryciami z innymi.
        i tu aż mi sie gęba uśmiechnęła od ucha do ucha,lecz opamiętanie przyszło
        szybko.Chyba mało jest osób które lubią grzebać w statystykach różnych
        serwerów,stron,witryn internetowych i lubią szukać tam siedleckich śladów.
        A wyniki są bardzo interesujące,siedlczanie wykorzystują swoje kompy
        (bardzo często służbowe!!!!)do naprawdę różnych wojaży!
        Internauci,buszujcie spokojnie,ja linków do takich statystych nie wrzucę.
      • Gość: Pawełek Re: Jakie forum? IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 08:36
        muchawka napisał:

> Mam inne zdanie na temat naszego forum. Z całą pewnością nie umiera, chociaż
        > jest mniej ciekawe niż było przed rokiem.

No i właśnie na tym polega różnica między nami :-) Oczywiście każdy ma prawo
        nie zgodzić się ze mną, ale, moim zdaniem, to forum jeszcze rok temu było nudne
        jak flaki z olejem, a momentami nawet żenujące. Przynajmniej ja tak to
        odbierałem. Nie oznacza to oczywiście, że teraz jest genialnie, ale w moim
        mniemaniu coraz częściej znacznie ciekawiej :-)))
        Forum siedleckie rok temu i wcześniej zwyczajnie wegetowało...

PS. Jeżeli kogoś uraziłem, to....co ja na to poradzę ? :-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka