Gość: Miś Re: Śmierć forum IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 26.10.04, 16:52 Za co, albo za kogo ma umierać? Słyszał pan wczoraj w KRP pana radnego Sz.L? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:00 A i jeszcze jedno poproszę bez "pan". Ja jako urodzony i zdeklarowany socjalisto-liberało-konserwatysta uważam, że panowie w 17' wyginęli:)) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Śmierć forum 26.10.04, 17:03 emektb napisał: > A i jeszcze jedno poproszę bez "pan". Ja jako urodzony i zdeklarowany > socjalisto-liberało-konserwatysta uważam, że panowie w 17' wyginęli:)) > > pozdr No to jesteś Pan dinozaur, Panie Emil. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 17:44 Uważam, że informacja o tej śmierci jest co najmniej przesadzona. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 21:11 Co ty z tym przesadzaniem ostatnio tak? Odpowiedz Link Zgłoś
j.b102 Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 26.10.04, 22:26 Cóż należy czekać aż Radny ten który rękami EM uśmierca forum wykarze się na sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 10:30 Śmierć to może jeszcze nie,raczej agonia :-) Ciechanów ostatnio wskoczył nad Siedlce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 07:51 Kiedyś (zupełnie nie tak dawno) napisałem coś o tubie wyborczej Emektb. Stwierdzilem, nieco później, że jednak się zagalopowałem. Hm .... sugestia, nie, nie śmiałbym. Ale zgadzam się z no_login, że często dochodzi do pomieszania wątków w wątkach. Mam propozycję - umówmy się na wątek polityczny, kulturalny, filmowy (receznzje, dyskusje), lingwistyczny itp, itd. Nie zniechęcimy się do forum (nie zabijemy go)a będziemy mogli wyrzucać z siebie to co nas akurat boli, drażni, fascynuje w sposób uporządkowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
brytanbrytan Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 11:57 Idea szczytna, ale tu nie do wykonania. Po pierwsze - niektórzy nigdy się nie nauczą. Po drugie - fenomen tego typu hyde parków polega na tym, że nawet niegłupi ludzie łatwo ulegają pokusie, by najpierw coś (zazwyczaj ostro i zaczepnie) napisać, a dopiero potem pomyśleć. Żeby nie było, ze to przytyk do kogoś - wiem na podstawie obserwacji, ale i własnych doświadczeń. A jeśli chodzi o śmierć Forum - ono zawsze takie było. I trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 12:35 Bóg dał mi siłę zmieniać rzeczy, któe mogę zmienić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 12:56 brytanbrytan napisał: > Idea szczytna, ale tu nie do wykonania. Po pierwsze - niektórzy nigdy się nie > nauczą. Po drugie - fenomen tego typu hyde parków polega na tym, że nawet > niegłupi ludzie łatwo ulegają pokusie, by najpierw coś (zazwyczaj ostro i > zaczepnie) napisać, a dopiero potem pomyśleć. Bartuś, niegłupi ludzie zawsze najpierw myślą, bez względu na to od jakich słów rozpoczynają konwersację...choćby nawet od zaczepki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brytanbrytan Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 27.10.04, 23:47 To porozmawiaj ze mną osobiście, skoro jesteś taki odważny ;B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 08:28 brytanbrytan napisał: > To porozmawiaj ze mną osobiście, skoro jesteś taki odważny ;B bardzo chętnie, chociażby podczas kolejnego zbiorowego wlewania piwska do gardeł :-) PS. Bartuś, czy Ty czegoś na opak nie zrozumiałeś? zdrówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brytanbrytan Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 13:56 Chyba mnie zbyt dobrze nie znasz - z natury nie piję piwa. Nawet na tym forum o było na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 14:04 brytanbrytan napisał: > Chyba mnie zbyt dobrze nie znasz - z natury nie piję piwa. Nawet na tym forum o > > było na ten temat. Chyba nie sądzisz, że śledzę wszystkie Twoje upodobania oraz preferencje (szczególnie te wynaturzane na forum) ? :-))) ale dobrej wódeczki to byśmy się napili, co? :-))) PS. Albo nawet dobrze rozrobionego spirytusiku :-))) W tej kwestii na pewno byśmy się dogadali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 14:06 A paliwko rakietowe? Albo może po kieliszeczku chłodziwka z reaktora? W ostateczności naparsteczek ciężkiej wody? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 14:49 a uranik w szklaneczce dnia następnego najlepszy jest...hmmmm...pychości...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Tu się nie da w sposób uporządkowany 28.10.04, 14:51 Eeee... uranikoterapia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 12:51 Gość portalu: mariano napisał(a): > Kiedyś (zupełnie nie tak dawno) napisałem coś o tubie wyborczej Emektb. > Stwierdzilem, nieco później, że jednak się zagalopowałem. Hm .... sugestia, > nie, nie śmiałbym. Ale zgadzam się z no_login, że często dochodzi do > pomieszania wątków w wątkach. Mam propozycję - umówmy się na wątek polityczny, > kulturalny, filmowy (receznzje, dyskusje), lingwistyczny itp, itd. Nie > zniechęcimy się do forum (nie zabijemy go)a będziemy mogli wyrzucać z siebie to > > co nas akurat boli, drażni, fascynuje w sposób uporządkowany :) nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie ;-)) i jak tutaj szufladkować myśli, gdy jedna jest ściśle powiązana z drugą? Ordnung mnie nie interesuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 13:49 > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie ;-)) Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:28 no_login napisał: > > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza ode mnie > ;-)) > Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć. dzięki :-) a linkami to się brzydzę, szczególnie takimi jak się komuś coś zablokuje i nie wiadomo co dalej :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 14:37 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > no_login napisał: > > > > nawet gdybym chciał, to moja słabość do dygresji jest silniejsza od > e mnie > > ;-)) > > Ty przynajmniej żadnych linków nie wstawiasz,to dygresje można wybaczyć. > > dzięki :-) > a linkami to się brzydzę, szczególnie takimi jak się komuś coś zablokuje i nie > wiadomo co dalej :-))) U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:49 baaad napisał: > > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet? ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Śmierć forum? Figa z makiem! 27.10.04, 14:50 Gość portalu: Pawełek napisał(a): > baaad napisał: > > > > > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet? > > ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-) ... i ruch jakiś taki na kardiologii się zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Śmierć forum? Figa z makiem! IP: *.bci.net.pl 27.10.04, 14:56 baaad napisał: > Gość portalu: Pawełek napisał(a): > > > baaad napisał: > > > > > > > > U! Tobie też jakiś drań podstępny wyłączył cały internet? > > > > ale uprzejmy był, bo powiedział DOBRANOC :-) > > ... i ruch jakiś taki na kardiologii się zrobił pewnie kilka istnień tego nie wytrzymało, Iraq przy tym to pikuś. Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Re: Śmierć forum 27.10.04, 17:08 Gość portalu: kuba napisał(a): > VETO Całkowicie się zgadzam z Kubą! Powiem więcej, jeżeli chodzi o nadciągającą zimę - jej także jestem zdecydowanie przeciwny! Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Jakie forum? 27.10.04, 19:48 Mam inne zdanie na temat naszego forum. Z całą pewnością nie umiera, chociaż jest mniej ciekawe niż było przed rokiem. Dla mnie forum oznacza przede wszystkim dzielenie się informacjami o zdarzeniach, zamierzeniach, o ludziach, inwestycjach, politykach, rzeczach ważnych i zupełnie nieważnych, pomysłach, podpowiedziach, usprawnieniach, historii, osobistościach i osobowościach, usprawnieniach, recenzjach, prasie, radiu, tv, moralności i odpowiedzialności, kulturze bycia, artystach, organizacji życia, knajpkach, sklepach, szkołach, aspiracjach, osiągnięciach i porażkach, publikacjach, zdrowiu, stylu życia, sympatiach i antypatiach, czyli ciemnych i kolorowych stronach ŻYCIA W NASZYM MIEŚCIE I REGIONIE. Bardzo lubię wizytantów z innych miejskich forów, podoba mi się wirtualny dialog pomiędzy mniej czy bardziej oddalonymi forumowiczami gdzieś z Polski, z Europy i świata Kocham linki, które prowadzą do różności siedleckich lub o siedleckich różnościach traktują, linki z siedleckimi fotografiami i obrazkami, linkami zabawnymi, pouczającymi, dającymi do myślenia. Jestem wdzięczny tym wszystkim, którzy natrafiwszy na coś siedleckiego lub ciekawego w sieci nie chowają tego tylko dla siebie, ale chętnie dzielą się swoimi odkryciami z innymi. Nie znoszę młócenia pustych słów i międlenia. Marzy mi się - wchodzę na forum i wiem, co się w Siedlcach dzieje, co się ludziom podoba, a co nie, gdzie warto zajrzeć, a dokąd lepiej nie chodzić, trochę pożartować, trochę pogłówkować, trochę się zachwycić, trochę podyskutować, coś zaproponować, czyjąś propozycję poprzeć, zaprotestować, zapytać, dostać odpowiedź - jak to na forum "publicznym placu" dla wszystkich dostępnym. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Jakie forum? 27.10.04, 22:44 Dobrze napisane! Ale napisałeś: > Jestem wdzięczny tym wszystkim, > którzy natrafiwszy na coś siedleckiego lub ciekawego w sieci nie chowają tego > tylko dla siebie, ale chętnie dzielą się swoimi odkryciami z innymi. i tu aż mi sie gęba uśmiechnęła od ucha do ucha,lecz opamiętanie przyszło szybko.Chyba mało jest osób które lubią grzebać w statystykach różnych serwerów,stron,witryn internetowych i lubią szukać tam siedleckich śladów. A wyniki są bardzo interesujące,siedlczanie wykorzystują swoje kompy (bardzo często służbowe!!!!)do naprawdę różnych wojaży! Internauci,buszujcie spokojnie,ja linków do takich statystych nie wrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Jakie forum? IP: *.bci.net.pl 28.10.04, 08:36 muchawka napisał: > Mam inne zdanie na temat naszego forum. Z całą pewnością nie umiera, chociaż > jest mniej ciekawe niż było przed rokiem. No i właśnie na tym polega różnica między nami :-) Oczywiście każdy ma prawo nie zgodzić się ze mną, ale, moim zdaniem, to forum jeszcze rok temu było nudne jak flaki z olejem, a momentami nawet żenujące. Przynajmniej ja tak to odbierałem. Nie oznacza to oczywiście, że teraz jest genialnie, ale w moim mniemaniu coraz częściej znacznie ciekawiej :-))) Forum siedleckie rok temu i wcześniej zwyczajnie wegetowało... PS. Jeżeli kogoś uraziłem, to....co ja na to poradzę ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś