Gość: mom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:07 Szukam dobrego pediatry w Siedlcach, mamy - pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: n_l Re: dobry pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:16 Tylko mamy? Dyskryminację tu widzę! Skoro tak nie wiem czy mogę polacać Ci lek.Bożenę Wereszczyńską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:04 Absolutnie zadnej dyskryminacji! :D Dziekuje! A moze jeszcze jakas wskazowka co do 'umiejscowienia' pani dr? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
megica Re: dobry pediatra 13.03.05, 16:56 Gość portalu: mom napisał(a): > A moze jeszcze jakas wskazowka co > do 'umiejscowienia' pani dr? Pozdrawiam. W poradni dla dzieci na Chrobrego - tutaj marne szanse, żeby zapisać się do niej na NFZ (niedawno ktoś znajomy próbował bez skutku). W Medice również ją widywałam, ale nie wiem czy tam odpłatnie. W razie czego mogę poszperać w papierach dzieciaków i znaleźć na nią namiar domowy - podobno prywatnie również pojawia się z wizytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: dobry pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 21:07 Dzieki za odpowiedz! Mysle, ze nr domowy powinnam znalezc w ksiazce telefonicznej. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś