Gość: MMBN group IP: *.plusgsm.pl 04.06.05, 20:29 Spotkanie trwa przybywajcie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mylna group Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.plusgsm.pl 04.06.05, 21:06 Ponowne wejście z Mylna Pub przybyło wiele znakomitości ;) Przybywajcie spotkanie trwa !! Odpowiedz Link Zgłoś
izaza Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 04.06.05, 21:45 pozdrawiam wszystkich serdecznie! niestety z waznych powodow nie przybede... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofpiebs Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 04.06.05, 21:56 Przyszedłbym ale się boję. Odpowiedz Link Zgłoś
energy.m Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 04.06.05, 22:45 Hej Forumowicze zgromadzeni w Mylnej! Fajna zabawa, miłe spotkanko nawet z Łukaszem. I jak pomyślę, że to wszystko dzięki bogini nocy, to jestem jej/mu wdzięczna za zainspirowanie Bambiego i pobudzenie Go do aktywności. Dobranoc. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 04.06.05, 23:32 > miłe spotkanko nawet z Łukaszem. Fenomen, nieprawdaż? > Dobranoc Dobranoc > Do jutra. Powtarzamy ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 13:45 Dzis raczej nie powtarzajmy, bo szkoda głowy niektórych, po kilku dniach nawet najlepszym może się mózg przegrzać... I co my wtedy zrobimy? Kto będzie reprezentował uciśnionych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 14:26 > Dzis raczej nie powtarzajmy, bo szkoda głowy niektórych, po kilku dniach nawet > najlepszym może się mózg przegrzać... Tylko bez takich mi tu ...... Odpowiedz Link Zgłoś
sromy Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 06.06.05, 15:31 to ja byłem na szanownym spotkaniu wielkiego forum? to ci checa. rękę w łokciu byłbym oddał,że poszedłem tam na wódke z tomkiem (na szczęście był). no ale nie było to targowsiko błyskotliwości w takim razie. cóż, klawiatura i monitor nie wymagają szybkiego czasu reakcji. ktoś powiedział kim jest, ktos się mejlem w laptopie pochwalił. to ci checa dopiero. no ale cóż energy.m, kimkolwiek byś nie był :) -- Jako młodzieniec dązyłem do wielkiej sławy, łaknąłem niezbitej pewności i pragnąłem zdobyć klarowną wizję ludzkiego bytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:53 Łukaszu zabolało Cię że nie spodobał się Twój śpiew ? :P > no ale nie było to targowsiko błyskotliwości w takim razie. pozwolisz ze nie bede tego komentowal :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 06:52 > to ja byłem <cut> Ktoś ci przypomniał gdzie byłeś ? > rękę w łokciu byłbym oddał dawaj, drobne prezenty podtrzymują przyjaźń między ludźmi > poszedłem tam na wódke z tomkiem i tej wersji trzeba się było trzymac do końca > no ale nie było to targowsiko błyskotliwości ale pamietaj że byłes jakieś pięć promili przed nami > ktoś powiedział kim jest trochę pamięć zawodzi? > ktos się mejlem w laptopie pochwalił no, miał jednego mejla, widziałeś go?, wypasiony na maxa... > no ale cóż energy.m, kimkolwiek byś nie był :) do końca nieźle się maskowałeś, myślałem że każdy facet, bez względu na ilość promili, kobietę pozna -- > Jako młodzieniec dązyłem do wielkiej sławy, i pewną sławę zdobyłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 07:34 Łukaszu jesteś spoko gość. Nie poznałeś mnie (mam nadzieję, że był to skutek zawartości alkoholu wew krwi), chociaż ja do dziś pamiętam stwierdzenie Twoje na zajęciach, w których uczestniczyłeś, że jak pić to do "zwałki". Miałem nadzieję, że był to wybryk młodego chłopaka, ale widzę niestety, że jednak jesteś wierny tej zasadzie. Nie oceniaj ludzi, których nie znasz, albo o ktorych nie powinieneś się wypowiadać z racji stanu w którym byłeś. Nikt ci nie ubliżył i nie miał takiego zamiaru. Wszedłeś na spotkanie ze śpiewem na ustach, posłużyłeś się cycatem, o którym kilka minut wcześniej rozmawiano, nie dziw się reakcji jaką był śmiech. Nie z ciebie, a z kontekstu sytuacyjnego. Teraz zaś starasz się być nieco niemiły - zupełnie niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: energy.m Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:45 to ja byłem na szanownym spotkaniu wielkiego forum? > to ci checa. -widzisz jak Ci się trafiło... rękę w łokciu byłbym oddał,że poszedłem > tam na wódke z tomkiem (na szczęście był). -do Tomka to Ty przyszedłeś, ale wódki nie przyniosłeś... no ale nie było to targowisko błyskotliwości w takim razie. -częściowo było. Chciałeś sprzedać, ale nikt nie chciał kupić... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofpiebs Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 05.06.05, 00:55 jeszcze trwa? a dlaczego to w takiej tajemnicy? Komu zalezalo? TO na pewno spisek. Tajna akcja przedwyborcza. Odpowiedzialnych za ten wystepek trzeba zgladzic Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 05.06.05, 12:21 Wyłącz KF`a i przeczytaj ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=24697371 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Westwind Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 15:19 Ale musiało byc pięknie .............. bosko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:15 Chyba tylko boskości zabrakło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:21 Kolego mó sympatyczny - nie mogę wciąż poją fenomenu tej boskości. A może jakowegoś napoju boskiego ci trza? Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 06.06.05, 09:09 Gość portalu: mariano napisał(a): > Kolego mó sympatyczny - nie mogę wciąż poją fenomenu tej boskości. A może > jakowegoś napoju boskiego ci trza? Fenomen tej boskości jest nie do pojęcia, trzeba przyjąć to na wiarę, a nie na rozum :D mam nadzieję, że poświęciliście mi, szanowni panowie, kilka minut na emocjonalny komentarz :D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:22 > mam nadzieję, że poświęciliście mi, no własnie nie ... hmmmm ... a powinniśmy ? > szanowni panowie, i panie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.bci.net.pl 06.06.05, 10:22 Gość portalu: Bambi napisał(a): > > mam nadzieję, że poświęciliście mi, > > no własnie nie ... hmmmm ... a powinniśmy ? > > > szanowni panowie, > > i panie ! Kto był? Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 06.06.05, 12:27 Gość portalu: Bambi napisał(a): > > mam nadzieję, że poświęciliście mi, > > no własnie nie ... hmmmm ... a powinniśmy ? Bambi, przestań, bo nie uwierzę już nigdy w żadne Twoje słowo...zresztą mężczyźni zawsze stają się kłamcami jeśli w grę wchodzą kobiety - ale czasami bywa to nawet urocze :D Bogini > > > szanowni panowie, > > i panie ! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambi Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 12:39 Poprostu w towarzystiwe były kobiety (nawet 3) a przy kobietach nie rozmawia sie o innych kobietach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 06.06.05, 14:57 Gość portalu: Bambi napisał(a): > Poprostu w towarzystiwe były kobiety (nawet 3) a przy kobietach nie rozmawia > sie o innych kobietach :) hmmm, zgrabnie z tego wybrnąłeś, zatem ponownie muszę wybaczyć :D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: LIVE FROM MYLNA !!!!! 08.06.05, 16:02 Życie się toczy każdego dnia od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś