Dodaj do ulubionych

SAMOCHODÓWKA!!!

IP: 217.153.26.* 26.07.02, 16:38
tak jak w temacie. generalnie to ZSZ nr 3 na Langego, bo to i Gastronomik i
Hotelarz i Samochodówka . ciekawe co tam słychać u absolwentów tych
szacownych techników? piszcie co teraz w życiu robicie i gdzie.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 26.07.02, 17:06
      Kochany, no już od kilku tygodni zastanawiam się, czy nie założyć takiego wątku
      :-)
      Absolwent z 95 roku

Obecnie w Warszawce
      • Gość: zbyshek Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: 217.153.26.* 26.07.02, 21:19
        Sie ma. Co skończyłeś w 95 ? Bo ja też w tym kończyłem (technikum
        samochodowe).To były czasy: Rekin, Kostek, Pelc ze swoim polonezem. Ciekawe czy
        kostek jeszcze bierze "w łapę" za egzaminy. ? :) Albo Glica - to był gość.
        Matmę zaliczałem u niego kilkanascie razy. Już wielu rzeczy nie pamietam,
        napisz z kim miałes do czynienia, jakies powiedzonka itp. Pozdrawiam.
        • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 29.07.02, 08:54
          Gość portalu: zbyshek napisał(a):

> Sie ma. Co skończyłeś w 95 ? Bo ja też w tym kończyłem (technikum
          > samochodowe).To były czasy: Rekin, Kostek, Pelc ze swoim polonezem. Ciekawe
          czy
          >
          > kostek jeszcze bierze "w łapę" za egzaminy. ? :) Albo Glica - to był gość.
          > Matmę zaliczałem u niego kilkanascie razy. Już wielu rzeczy nie pamietam,
          > napisz z kim miałes do czynienia, jakies powiedzonka itp. Pozdrawiam.

Kończyłem Technikum Samochodowe...aż boję się spytać z kim rozmawiam...
          Kończyłeś S, czy TS? Z Glicą miałem matmę ("na bolka oko"). Rekin, mój ulubiec
          jakoś się mnie nie czepiał, ale o jego pracy magisterskiej słyszeliśmy kilka
          razy w tygodniu, no i Jakubowski ("no i co synku")...jaką on miłą
          ksywkę....cholera już nie pamiętam....
          Do KOstka nic nie miałem...sympatyczny z niego gość...
          :-)))

• Gość: zbyshek Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: 217.153.26.* 30.07.02, 16:42
            Gość portalu: Banner napisał(a):

> Gość portalu: zbyshek napisał(a):
            >
            > > Sie ma. Co skończyłeś w 95 ? Bo ja też w tym kończyłem (technikum
            > > samochodowe).To były czasy: Rekin, Kostek, Pelc ze swoim polonezem. Ciekaw
            > e
            > czy
            > >
            > > kostek jeszcze bierze "w łapę" za egzaminy. ? :) Albo Glica - to był gość.
            >
            > > Matmę zaliczałem u niego kilkanascie razy. Już wielu rzeczy nie pamietam,
            >
            > > napisz z kim miałes do czynienia, jakies powiedzonka itp. Pozdrawiam.
            >
            >
            > Kończyłem Technikum Samochodowe...aż boję się spytać z kim rozmawiam...
            > Kończyłeś S, czy TS? Z Glicą miałem matmę ("na bolka oko"). Rekin, mój
            ulubiec
            > jakoś się mnie nie czepiał, ale o jego pracy magisterskiej słyszeliśmy kilka
            > razy w tygodniu, no i Jakubowski ("no i co synku")...jaką on miłą
            > ksywkę....cholera już nie pamiętam....
            > Do KOstka nic nie miałem...sympatyczny z niego gość...
            > :-)))
            >
            >
            > tak naprawdę to samochodówkę kończył mój szwagier, który dorwał się do kompa
            jak zobaczył o czym mowa:)
            >ja kończyłem Hotelarza, abiturient '98. ale Glicę będę też szanował do końca
            życia bo człowiek był bezbłędny- teraz jest dyrektorem w Ekonomiku, niech mu
            się wiedzie najlepiej.
            >teraz w naszej szkole troche zmian - nowy budynek już chyba funkcjonuje, stoi
            za "kurnikiem"
            >Jakubowski miał ksywkę "Hapal" ale szyneczek nie jest już dyrektorem

>pozdrawiam serdecznie
            >z Warszawy obecnie

phi ale rymuję:)
            • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 30.07.02, 17:10

> Gość portalu: Banner napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: zbyshek napisał(a):
              > >
              > > > Sie ma. Co skończyłeś w 95 ? Bo ja też w tym kończyłem (technikum
              > > > samochodowe).To były czasy: Rekin, Kostek, Pelc ze swoim polonezem. C
              > iekaw
              > > e
              > > czy
              > > >
              > > > kostek jeszcze bierze "w łapę" za egzaminy. ? :) Albo Glica - to był
              > gość.
              > >
              > > > Matmę zaliczałem u niego kilkanascie razy. Już wielu rzeczy nie pami
              > etam,
              > >
              > > > napisz z kim miałes do czynienia, jakies powiedzonka itp. Pozdrawiam.
              >
              > >
              > >
              > > Kończyłem Technikum Samochodowe...aż boję się spytać z kim rozmawiam...
              > > Kończyłeś S, czy TS? Z Glicą miałem matmę ("na bolka oko"). Rekin, mój
              > ulubiec
              > > jakoś się mnie nie czepiał, ale o jego pracy magisterskiej słyszeliśmy kil
              > ka
              > > razy w tygodniu, no i Jakubowski ("no i co synku")...jaką on miłą
              > > ksywkę....cholera już nie pamiętam....
              > > Do KOstka nic nie miałem...sympatyczny z niego gość...
              > > :-)))
              > >
              > >
              > > tak naprawdę to samochodówkę kończył mój szwagier, który dorwał się do kom
              > pa
              > jak zobaczył o czym mowa:)
              > >ja kończyłem Hotelarza, abiturient '98. ale Glicę będę też szanował do końc
              > a
              > życia bo człowiek był bezbłędny- teraz jest dyrektorem w Ekonomiku, niech mu
              > się wiedzie najlepiej.
              > >teraz w naszej szkole troche zmian - nowy budynek już chyba funkcjonuje, st
              > oi
              > za "kurnikiem"
              > >Jakubowski miał ksywkę "Hapal" ale szyneczek nie jest już dyrektorem
              >
              >
              > >pozdrawiam serdecznie
              > >z Warszawy obecnie
              >
              > phi ale rymuję:)

No cóż, ja również obecnie z Wawy stukam...:-)))
              Hapal...no jasne, jak można zapomnieć.
              Prawie nie utrzymuję kontaktu z ludźmi z mojego rocznika, ale jeżeli już się z
              kimś spotkam to zawsze cieplutko o Glicy rozmawiamy (nastawiał nam swojego
              czasu "kilka" sztuk...hehe...zawsze jednak wszystko dobrze się kończyło)
              Z Hotelarza znałem całą masę ludzi (zawsze tam niezłe dziewczyny się
              pojawiały...hihi), ale oczywiście w każdym przypadku był to mój rocznik, a więc
              matura 95.
              PS. Aż kusi mnie, aby spytać się o Twojego szwagra...jeżeli kończył w 95 to nie
              ma mocnych, musimy się znać...

Pozdrówka
              • Gość: zbyshek Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: 217.153.26.* 31.07.02, 23:49
                pogadałem ze szwagrem i mogę zdradzić jego personalia. kończył S-kę. jego
                inicjały to L.O. dosyć oryginalne imię.
                szwagier prosi trochę info o Tobie.
                też zżera go ciekawość:)
                pozdrawiam
                • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 01.08.02, 08:46

> pogadałem ze szwagrem i mogę zdradzić jego personalia. kończył S-kę. jego
                  > inicjały to L.O. dosyć oryginalne imię.
                  > szwagier prosi trochę info o Tobie.
                  > też zżera go ciekawość:)
                  > pozdrawiam

Jeżeli to jest Ligiusz to pozdrów go od Rozbiego...
                  hehe...Mokobody się uaktywniają...
                  Co teraz robi Lidek?
                  • Gość: Zbyshek Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: 217.153.26.* 01.08.02, 22:40
                    Sie ma Mareczku, co tam ? Może się kiedyś spotkamy na ulicach Warszawy. A może
                    gdzieś kiedyś konkretnie w kilku. Z kim utrzymujesz kontakt ? Pewnie z Arkiem
                    S. spotkałem go niedawno w Siedlcach, ale rozmawiał 15 min. przez kom. :)
                    Mieszkamy sobie też w Warszawie, pracujemy, ogólnie w porządku. Zbyszek to mój
                    szwagier, chodził z Alicją Arka do klasy, wszyscy wszystkich znają. Dobre czasy
                    ( samochodówka, studnia) niestety już mineły. Napisz co robisz, jwój stan
                    cywilny :) :) no i w ogóle. Ja zmieniłem tego samego dnia, co Tomek Narojek
                    Jestem ciekaw co Szewczyk porabia, i inni. Pozdrawiam, do usłyszenia.

Ps. Gdzie piszesz ?
                    • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 02.08.02, 08:34
                      Gość portalu: Zbyshek napisał(a):

> Sie ma Mareczku, co tam ? Może się kiedyś spotkamy na ulicach Warszawy. A
                      może
                      > gdzieś kiedyś konkretnie w kilku. Z kim utrzymujesz kontakt ? Pewnie z
                      Arkiem
                      > S. spotkałem go niedawno w Siedlcach, ale rozmawiał 15 min. przez kom. :)
                      > Mieszkamy sobie też w Warszawie, pracujemy, ogólnie w porządku. Zbyszek to
                      mój
                      > szwagier, chodził z Alicją Arka do klasy, wszyscy wszystkich znają. Dobre
                      czasy
                      >
                      > ( samochodówka, studnia) niestety już mineły. Napisz co robisz, jwój stan
                      > cywilny :) :) no i w ogóle. Ja zmieniłem tego samego dnia, co Tomek Narojek
                      > Jestem ciekaw co Szewczyk porabia, i inni. Pozdrawiam, do usłyszenia.
                      >
                      > Ps. Gdzie piszesz ?

Stukam z Warszawy. No, teraz to ja jestem już statecznym mężem i
                      ojczulkiem...hehe.
                      W maju robiliśmy taki mini zjazd absolwentów, na którym poza mną (z dwu
                      godzinnym opóźnieniem) pojawił się Ssak, Ryba, Benek i Naroj. Akcja miała
                      miejsce w Żółtym Kocie w Siedlacach. Jak dotarłem na miejsce był już tylko Arek
                      i Ryba (Naroj miał popijawę z teściem, a Benek musiał wracać do Łodzi - osiadł
                      tam chyba na dłużej...)
                      Jako takie kontakty mam już tylko z Arkiem. To znaczy, że raz na pół roku
                      widujemy się i sączymy sobie piwko...:-)))
                      Arek w tę sobotę żeni się z Alą. Będę na tym wydarzeniu, więc zapewne spotkam
                      się z Narojem i Rybą. Tomek chyba też zamierza się ustabilizować....:-)))
                      Lidek, jeżeli masz jakiś adres mailowy to podaj. Jakoś tak trudno jest mi pisać
                      o prywatach na publicznym forum...

Pozdrówka
                      • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 02.08.02, 09:12
                        Gość portalu: Banner napisał(a):

> Gość portalu: Zbyshek napisał(a):
                        >
                        > > Sie ma Mareczku, co tam ? Może się kiedyś spotkamy na ulicach Warszawy. A
                        > może
                        > > gdzieś kiedyś konkretnie w kilku. Z kim utrzymujesz kontakt ? Pewnie z
                        > Arkiem
                        > > S. spotkałem go niedawno w Siedlcach, ale rozmawiał 15 min. przez kom. :)
                        >
                        > > Mieszkamy sobie też w Warszawie, pracujemy, ogólnie w porządku. Zbyszek to
                        >
                        > mój
                        > > szwagier, chodził z Alicją Arka do klasy, wszyscy wszystkich znają. Dobre
                        > czasy
                        > >
                        > > ( samochodówka, studnia) niestety już mineły. Napisz co robisz, jwój stan
                        > > cywilny :) :) no i w ogóle. Ja zmieniłem tego samego dnia, co Tomek Naroj
                        > ek
                        > > Jestem ciekaw co Szewczyk porabia, i inni. Pozdrawiam, do usłyszenia.
                        > >
                        > > Ps. Gdzie piszesz ?
                        >
                        >
                        > Stukam z Warszawy. No, teraz to ja jestem już statecznym mężem i
                        > ojczulkiem...hehe.
                        > W maju robiliśmy taki mini zjazd absolwentów, na którym poza mną (z dwu
                        > godzinnym opóźnieniem) pojawił się Ssak, Ryba, Benek i Naroj. Akcja miała
                        > miejsce w Żółtym Kocie w Siedlacach. Jak dotarłem na miejsce był już tylko
                        Arek
                        >
                        > i Ryba (Naroj miał popijawę z teściem, a Benek musiał wracać do Łodzi -
                        osiadł
                        > tam chyba na dłużej...)
                        > Jako takie kontakty mam już tylko z Arkiem. To znaczy, że raz na pół roku
                        > widujemy się i sączymy sobie piwko...:-)))
                        > Arek w tę sobotę żeni się z Alą. Będę na tym wydarzeniu, więc zapewne spotkam
                        > się z Narojem i Rybą. Tomek chyba też zamierza się ustabilizować....:-)))
                        > Lidek, jeżeli masz jakiś adres mailowy to podaj. Jakoś tak trudno jest mi
                        pisać
                        >
                        > o prywatach na publicznym forum...
                        >
                        > Pozdrówka

Lidek, możesz stukać do mnie na adres: banner4@poczta.gazeta.pl
    • Gość: Banner Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.bci.net.pl 07.08.02, 13:28
      Lidek,
      masz maila na swojej skrzynce...
      • Gość: zgred Re: SAMOCHODÓWKA!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 16:31
        Kiedyś miałem tam paru kumpli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka