krzycho18 29.07.05, 15:50 Słyszałem takie pogłoski ale czy to prawda to nie wiem. Ale fajnie by było obejżeć dobry film i zjeść coś w McDonalds po seansie jak w warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 29.07.05, 15:51 krzycho18 napisał: > Słyszałem takie pogłoski ale czy to prawda to nie wiem. Ale fajnie by było > obejżeć dobry film i zjeść coś w McDonalds po seansie jak w warszawie. czy to jest prowokacja? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 29.07.05, 17:25 Jak w Siedlcach wybudują McD. to ja się wyprowadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 29.07.05, 17:28 oni wszyscy chcą tego mcdonalda bo chcą żebym i ja się wyprowadził:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 29.07.05, 18:19 emektb napisał: > oni wszyscy chcą tego mcdonalda bo chcą żebym i ja się wyprowadził:) ale chyba nie do Wawy w ucieczce przed macszajsami ...hehe :-))) zdrówka PS. A ja tam lubię sobie raz do roku takiego spłaszczonego hamburgera wszamać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.e-siedlce.pl 29.07.05, 17:44 a ja zostaję. zgadnijcie kto dłużej pożyje .. ja lubiący swojskie jedzenie czy ten co podjada w macsyfie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 29.07.05, 22:34 ten od maksyfu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.e-siedlce.pl 29.07.05, 23:05 w sumie masz rację .. TO żarcie lepiej konserwuje jak podawane jest długofalowo w niewielkich dawkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:07 ewolucja swoje zrobi, przetrwają tylko ci z maksyfów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghj Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.one.pl 30.07.05, 11:34 fgh Odpowiedz Link Zgłoś
kinguch Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 09:32 co tak krzych tu się ogłaszasz ze swa głupotą najpierw strasznie hipermarket był ci do szczęscia potrzebny teraz dochodzi jeszcze mcgó.., jezeli brak ci rozrywek to widać masz poważny problem, a może brak ci jedzenia które nawet smaczne nie jest! ja proponuje wyprowadzke do wawy, jak liczba obok twojego imienia(?) oznacza wiek to już nie długa studia, więc uniwerek czeka a i dla tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze! A tam juz tylko krok do mcshit'a, ba i hipermarketów mnóstwo! wiec nie rozumiem twojej potrzeby ogłaszania swej glupoty i zapotrzebowania na jamerykański styl życia! jameryka nie jest cacy i zarcie ma do kitu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant76 zarcie? 30.07.05, 11:12 ja tam do Ameryki nic nie mam, choć żarcie faktycznie mają do kitu... Choć z drugiej strony, piłem niedawno kalifornijskie Chardonnay i było całkiem, całkiem. Może więc i pod względem kulinarnym Ameryka nie jest całkiem stracona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 15:08 uniwerek czeka a i dla tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze! Muwisz tu o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 11:58 kinguch napisał: > jamerykański styl życia! jameryka nie jest cacy i zarcie ma do kitu!!!! nie powiedziałbym również, że ameryka jest bee :-) A poza tym mają najlepszy "keczap" na świecie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATKA Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: 80.51.222.* 30.07.05, 13:50 MC syf, a po cholere! I tak szczerze to wątpie zeby był... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:10 qrcze, tego nie, tamtego nie, ludzie jest wolny rynek (teoretycznie), a Wy mi czasy "gospodarki" nakazowo-rozdzielnikowej przypominacie. To od czego zaczynamy, może na początek, tak jak w 76, kartki na cukier? Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:34 no_login napisał: > qrcze, tego nie, tamtego nie, ludzie jest wolny rynek Ano właśnie - nie podoba się, nie chodźcie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaowiec81 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 15:40 Niech powstanie Mcsyf,KFC czy PicaHat:-D Mi nie przeszkadza,ale osobiście nie bede tam sie stołował,tym bardziej po sensie filmowym(żeby mieć złe wspomnienia z przyjemnego wieczorku filmowego) Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 19:14 Ludzie cz ktoś może mi powiedzieć dlaczego wy tak nie lubicie mc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRG tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:26 Słuchajcie pogłosek ziemniaki macie wkoło jeszcze chcecie więcej macie dobre kino a niechodzicie po co wam kino żeby stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: tak IP: *.e-siedlce.pl 30.07.05, 21:23 masz na mysli że kinomani maja lepszy sprzet w domu do filmow niz kina w siedlcach? rozumiem ze masz wiecej i wiesz jaki system dzwieku maja siedleckie kina? (to mala podpucha) pozdrawiam irek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGATKA Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: 80.51.222.* 31.07.05, 19:26 żarcie z macka, fuuuu jeszcze coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 31.07.05, 21:06 Nie rozumiem was ludzie. Skoro nie lubicie mc to co wam szkodzi żeby był w siedlcach, przecież nikt nie będzie wam kazał do niego chodzić ani w nim jeść. A w siedlcach jest napewno wielu fanów mc, np:ja, którzy chcieliby od czasu co czasu zjeść bigmaca czy chesburgera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoho Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 31.07.05, 21:43 kinguch napisał: "więc uniwerek czeka a i dla tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze!" Jakieś kompleksy sobie leczysz na tym forum takim tekstami i poprawianiem błedów ortograficznych? McD. i tak nie powstanie...splajtowałby szybciej niż by powstał.. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 31.07.05, 22:32 pewnie by nie splajtował:) sam też bym pewnie od czasu do czasu coś w nim zjadł tylko że wolałbym żeby moje dzieci nie za często się tam stołowały a obawiam się że jak będzie to będą grube i będą przez to chore:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 12:10 emektb napisał: > pewnie by nie splajtował:) sam też bym pewnie od czasu do czasu coś w nim zjadł > > tylko że wolałbym żeby moje dzieci nie za często się tam stołowały a obawiam > się że jak będzie to będą grube i będą przez to chore:) we wszystkim trzeba zachowac umiar, w krytyce mc też. Jestem przekonany, że ortodoksyjni przeciwnicy macszajsów robią to wyłącznie z prymitywnego snobizmu (potrafię to nawet zrozumieć, bo sam czasmi lubie coś zanegować dla samej zasady :-) ). Ani to żarcie nie jest jakieś totalnie paskudne, ani absolutnie niezdrowe przy założeniu, że mc dla nikogo nie jest sensem życia, a raczej niezbyt częstą odskocznią "kulinarną" :-) PS. I balona można tam dostać ...hehe :-))) zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 12:05 Gość portalu: AGATKA napisał(a): > żarcie z macka, fuuuu > > jeszcze coś??? osobiście jadłem już gorsze rzeczy niż płaski hamburger i płyn do odrdzewiania śrób :-))) Żołądek trzeba jakoś napełnić :-))) zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś