Dodaj do ulubionych

Czy w nowym kinie będzie McDonalds???

29.07.05, 15:50
Słyszałem takie pogłoski ale czy to prawda to nie wiem. Ale fajnie by było
obejżeć dobry film i zjeść coś w McDonalds po seansie jak w warszawie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 29.07.05, 15:51
      krzycho18 napisał:

> Słyszałem takie pogłoski ale czy to prawda to nie wiem. Ale fajnie by było
      > obejżeć dobry film i zjeść coś w McDonalds po seansie jak w warszawie.

czy to jest prowokacja?
      :-)))
      • Gość: hohoho Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 29.07.05, 17:25
        Jak w Siedlcach wybudują McD. to ja się wyprowadzam!
        • emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 29.07.05, 17:28
          oni wszyscy chcą tego mcdonalda bo chcą żebym i ja się wyprowadził:)
          • Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 29.07.05, 18:19
            emektb napisał:

> oni wszyscy chcą tego mcdonalda bo chcą żebym i ja się wyprowadził:)

ale chyba nie do Wawy w ucieczce przed macszajsami ...hehe :-)))

zdrówka

PS. A ja tam lubię sobie raz do roku takiego spłaszczonego hamburgera wszamać
            :-)))
        • Gość: irek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.e-siedlce.pl 29.07.05, 17:44
          a ja zostaję.
          zgadnijcie kto dłużej pożyje .. ja lubiący swojskie jedzenie czy ten co podjada
          w macsyfie? ;)
          • emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 29.07.05, 22:34
            ten od maksyfu?
            • Gość: irek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.e-siedlce.pl 29.07.05, 23:05
              w sumie masz rację .. TO żarcie lepiej konserwuje jak podawane jest długofalowo
              w niewielkich dawkach :)
              • no_login Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:07
                ewolucja swoje zrobi, przetrwają tylko ci z maksyfów
      • Gość: ghj Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.one.pl 30.07.05, 11:34
        fgh
    • kinguch Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 09:32
      co tak krzych tu się ogłaszasz ze swa głupotą najpierw strasznie hipermarket
      był ci do szczęscia potrzebny teraz dochodzi jeszcze mcgó.., jezeli brak ci
      rozrywek to widać masz poważny problem, a może brak ci jedzenia które nawet
      smaczne nie jest! ja proponuje wyprowadzke do wawy, jak liczba obok twojego
      imienia(?) oznacza wiek to już nie długa studia, więc uniwerek czeka a i dla
      tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze! A tam juz tylko
      krok do mcshit'a, ba i hipermarketów mnóstwo!
      wiec nie rozumiem twojej potrzeby ogłaszania swej glupoty i zapotrzebowania na
      jamerykański styl życia! jameryka nie jest cacy i zarcie ma do kitu!!!!
      • partyzant76 zarcie? 30.07.05, 11:12
        ja tam do Ameryki nic nie mam, choć żarcie faktycznie mają do kitu... Choć z
        drugiej strony, piłem niedawno kalifornijskie Chardonnay i było całkiem,
        całkiem. Może więc i pod względem kulinarnym Ameryka nie jest całkiem stracona :-)
      • krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 15:08
        uniwerek czeka a i dla
        tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze!

Muwisz tu o sobie?
        • kinguch Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 21:15
          --> MÓWIĘ <
      • Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 11:58
        kinguch napisał:

> jamerykański styl życia! jameryka nie jest cacy i zarcie ma do kitu!!!!

nie powiedziałbym również, że ameryka jest bee :-) A poza tym mają
        najlepszy "keczap" na świecie :-)))
    • Gość: AGATKA Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: 80.51.222.* 30.07.05, 13:50
      MC syf, a po cholere! I tak szczerze to wątpie zeby był...
      • no_login Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:10
        qrcze, tego nie, tamtego nie, ludzie jest wolny rynek (teoretycznie),
        a Wy mi czasy "gospodarki" nakazowo-rozdzielnikowej przypominacie.
        To od czego zaczynamy, może na początek, tak jak w 76, kartki na cukier?
        • emenemki Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 14:34
          no_login napisał:

> qrcze, tego nie, tamtego nie, ludzie jest wolny rynek

Ano właśnie - nie podoba się, nie chodźcie...
    • kaowiec81 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 15:40
      Niech powstanie Mcsyf,KFC czy PicaHat:-D Mi nie przeszkadza,ale osobiście nie
      bede tam sie stołował,tym bardziej po sensie filmowym(żeby mieć złe wspomnienia
      z przyjemnego wieczorku filmowego)
      • krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 30.07.05, 19:14
        Ludzie cz ktoś może mi powiedzieć dlaczego wy tak nie lubicie mc?
    • Gość: MRG tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.05, 19:26
      Słuchajcie pogłosek ziemniaki macie wkoło jeszcze chcecie więcej macie dobre
      kino a niechodzicie po co wam kino żeby stało?
      • Gość: irek Re: tak IP: *.e-siedlce.pl 30.07.05, 21:23
        masz na mysli że kinomani maja lepszy sprzet w domu do filmow niz kina w
        siedlcach? rozumiem ze masz wiecej i wiesz jaki system dzwieku maja siedleckie
        kina? (to mala podpucha)

pozdrawiam
        irek
    • Gość: AGATKA Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: 80.51.222.* 31.07.05, 19:26
      żarcie z macka, fuuuu

jeszcze coś???
      • krzycho18 Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 31.07.05, 21:06
        Nie rozumiem was ludzie. Skoro nie lubicie mc to co wam szkodzi żeby był w
        siedlcach, przecież nikt nie będzie wam kazał do niego chodzić ani w nim jeść.
        A w siedlcach jest napewno wielu fanów mc, np:ja, którzy chcieliby od czasu co
        czasu zjeść bigmaca czy chesburgera.
        • Gość: hohoho Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.sdl.vectranet.pl / 195.117.151.* 31.07.05, 21:43
          kinguch napisał:
          "więc uniwerek czeka a i dla
          tych nieco glupszych troche prywatnych uczelni tez się znajdze!"

Jakieś kompleksy sobie leczysz na tym forum takim tekstami i poprawianiem
          błedów ortograficznych?

McD. i tak nie powstanie...splajtowałby szybciej niż by powstał..
          • emektb Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? 31.07.05, 22:32
            pewnie by nie splajtował:) sam też bym pewnie od czasu do czasu coś w nim zjadł
            tylko że wolałbym żeby moje dzieci nie za często się tam stołowały a obawiam
            się że jak będzie to będą grube i będą przez to chore:)
            • Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 12:10
              emektb napisał:

> pewnie by nie splajtował:) sam też bym pewnie od czasu do czasu coś w nim
              zjadł
              >
              > tylko że wolałbym żeby moje dzieci nie za często się tam stołowały a obawiam
              > się że jak będzie to będą grube i będą przez to chore:)

we wszystkim trzeba zachowac umiar, w krytyce mc też. Jestem przekonany, że
              ortodoksyjni przeciwnicy macszajsów robią to wyłącznie z prymitywnego snobizmu
              (potrafię to nawet zrozumieć, bo sam czasmi lubie coś zanegować dla samej
              zasady :-) ).
              Ani to żarcie nie jest jakieś totalnie paskudne, ani absolutnie niezdrowe przy
              założeniu, że mc dla nikogo nie jest sensem życia, a raczej niezbyt częstą
              odskocznią "kulinarną" :-)

PS. I balona można tam dostać ...hehe :-)))

zdrówka
      • Gość: Pawełek Re: Czy w nowym kinie będzie McDonalds??? IP: *.bci.net.pl 02.08.05, 12:05
        Gość portalu: AGATKA napisał(a):

> żarcie z macka, fuuuu
        >
        > jeszcze coś???

osobiście jadłem już gorsze rzeczy niż płaski hamburger i płyn do odrdzewiania
        śrób :-))) Żołądek trzeba jakoś napełnić :-)))

zdrówka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka