bambii 23.01.06, 10:23 Gdzie w Siedlcach można naostrzyć narty, snowboard , naprawić wiązania, zabepzpieczyć na lato sprzęt itp ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bambii My tu gadu gadu 23.01.06, 17:26 o polityce a nikt nie serwisuje sprzetu ??? na czym jezdzicie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: My tu gadu gadu 23.01.06, 18:17 Zazwyczaj na bezołowiowej. Ale kiedyś na gazie (LPG) :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Na gazie :) 25.01.06, 17:53 czy oprócz jazdy na gazie bezołowiowym ;) nikt nie jeździe na nartach czy snowboardzie ? sami serwisujecie ten sprzęt czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
emenemki Re: Na gazie :) 26.01.06, 09:23 Jeździć nam się zdarzało. Na razie brak czasu i środków. A narty wypożyczaliśmy... Zanabędziemy, jak będzie okazja - promocja - przecena :) A co do pytania - może warto sprawdzić czy nie da się serwisować na rogu Piłsudskiego/Wałowa. Mają sprzęt na wystawie, to może się i serwisowaniem zajmują? Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Piłsudskiego/Wałowa 27.01.06, 13:38 > czy nie da się serwisować na rogu > Piłsudskiego/Wałowa. sprawdziłem, da się, jutro sprawdzę czy dobrze czy nie :) mają sprzęt i po krótkiej rozmowie z serwisantami wydaje się że wiedzą o co chodzi w serwisie nart i snowboardów. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Na gazie :) 26.01.06, 09:25 ja nie serwisuje. wstawiam do garazu lub piwnicy, przed sezonem smarowanie i ostrzenie na/pod stokiem i jakos sie kula... A to jakos nalezaloby caly rok o tym rozmyslac?? A, no i buty. Wietrzę Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Na gazie :) 26.01.06, 09:29 Ślizgi powinny być zabepieczone na lato, zawsze to robilem przed wyjazdem ale w tym roku jakoś nie zdązyłem > A to jakos nalezaloby caly rok o tym rozmyslac?? a kto pisze że cały rok , wystaczy pomyslec przez 5 minut zawieżć , nasmarowac i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś