jacox 28.01.06, 23:20 witam. czeka mnie operacja tarczycy w Siedlcach. Bedzie ja robił prawdopodobnie chirurg dr Romańczuk. Moze ktos juz w Siedlcach przeszdł taka operacje i moze podzielic sie swoim doswiadczeniem. Dziekuje za wszystkie opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aro333 Re: operacja tarczycy 29.01.06, 00:08 Zona miala operacje tarczycy 7 lat temmu u tego doktora.Jest zadowolona.Byc moze miala szczescie ,nie bylo zadnych powiklan jak na razie.Oby tak dalej. Obsluga spoko sam doktor tez .Ale zaznacze jeszcze raz, to bylo pare lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
haematochezia Re: operacja tarczycy 29.01.06, 00:16 w zasadzie teraz juz blizny nie pozostają z całym tym jarmakiem kosmetycznym ale jest nowa metoda wycięcia wola poprzez nacięcie pod pachą i tamtędy inwazja ale nie wiem czy u nas potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
per-dunio Re: operacja tarczycy 30.01.06, 14:12 Jeżeli chodzi o tzw naturalną metodę wyciecia tarczycy to lepszej osoby w siedlcach od dr Romańczuka nie ma!!!Żona miała operacje pół roku temu i bardzo sobie chwali a i ja mam przyjemność wspołpracować z doktorem i naprawde polecam czlowieka i jego umiejętności Odpowiedz Link Zgłoś