andylmf 22.03.06, 00:57 coś gdzieś słyszałem że w iganiach mają "makdolada" na pokuszenie okolicznej naiwnej dziatwie postawić prawda li to kumotrowie okrutnicy siedleccy????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teofano1 Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 07:28 Ponoć są takie plany. Czas pokaże z jakim efektem końcowym. Odpowiedz Link Zgłoś
partyzant76 Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:00 Był już na forum wątek poświęcony McDonaldowi, tam znajdziesz szczegóły... A w skrócie - owszem, ma być jako inwestycja łączona z planowaną stacją benzynową BP w Iganiach. Jakieś trzy tygodnie temu dzwoniłem do działu PR w polskiej centrali BP w Krakowie, ale miła pani potwierdziła tylko zainteresowanie firmy tym miejscem. Szczegółów i terminów podać nie chciała, mówiąc, że na to jeszcze za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:08 do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i makdonaldem? rence opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:09 emektb napisał: > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i > makdonaldem? rence opadają. Nie oceniaj, bo to spolegliwie nieeleganckie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:24 przestań bogoni z tymi końskimi zalotami. ja nie bambi. nawet studiów nie mam skończonych. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:30 emektb napisał: > przestań bogoni z tymi końskimi zalotami. nie pochlebiaj sobie mój Ty ryjku kochany :-D ja nie bambi. nawet studiów nie mam > skończonych. fakt, kaszana :-D Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:34 nie obrażaj się bogini myślałem, że w tej małkini to wszyscy tak do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:44 > końskimi zalotami. ja nie bambi no kochany! w morde dac mogie dać ! Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:47 :)) wiesz sugerowałem się waszymi niegdysiejszymi dyskusjami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:49 Ale wymiękła więc (jak mawia moj guru Marcinikiewicz) "cieniasty" jestem w "te klocki" Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:55 e to ty chyba wymiękłeś wówczas:) Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 13:25 Qrde znowu zaczynasz, pisalismy o konskich zalotach a te o ktorych piszesz mialy sie zakocznyc na kawie (propozycja padła) no i wymiękła, wiec "cieniasty" jestem w tych zalotach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 13:02 bambii napisał: > Ale wymiękła zwiotczała raczej...ze starości :-D więc (jak mawia moj guru Marcinikiewicz) "cieniasty" jestem w "te > klocki" > Odpowiedz Link Zgłoś
andylmf re. do emektb 22.03.06, 15:22 > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i > makdonaldem? rence opadają. to sie nazywa monopol na prawde bo po 1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co do fajności makdonaldsów 2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kogoś kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną wolnością 3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszystkim panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna prawda a tak z pewnością nie jest niestety.... Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: re. do emektb 22.03.06, 15:51 andylmf napisał: > > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i > > makdonaldem? rence opadają. > > to sie nazywa monopol na prawde bo po > 1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał > dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co do > > fajności makdonaldsów > 2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kog > oś > kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną > wolnością > 3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszys > tkim > panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna > prawda a tak z pewnością nie jest niestety.... aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu, że tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
andylmf Re: re. do emektb 22.03.06, 19:27 > aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu, że > tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne > koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D > > Bogini a o co Pani/Pan ma być niby podejrzewana ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 08:51 andylmf napisał: > > > aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu, > że > > tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne > > koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D > > > > Bogini > > a o co Pani/Pan ma być niby podejrzewana ..... :) A kto wie, w dzisiejszych czasach ...:-D Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 19:52 andylmf napisał: > > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i > > makdonaldem? rence opadają. > > to sie nazywa monopol na prawde bo po > 1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał > dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co do > > fajności makdonaldsów > 2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kog > oś > kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną > wolnością > 3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszys > tkim > panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna > prawda a tak z pewnością nie jest niestety.... wiesz gdyby to był pierwszy tego typu wątek to bym powiedział, że sie ludzie tym bp i makcośtam nie podniecają, ale jest to już któryś z rzędu. widzę też, że niektóre sprawy mogą ci sprawiać trudność. więc śpieszę wyjaśnić, że odpowiadałem na wpis i twój i mojego kolegi partyzanta76, bo sobie wyobraziłem jaki ubaw musiała mieć jakaś tam pani z centrali bp z dziennikarza dopytującego się o otwarcie stacji benzynowej na jakimś pipiduwie. a jeśli pyta dziennikarz, to znaczy, że pewnie o tym napisze, a pisze to pewnie jest to jakiś tam lokalnie pasjonujący temat. o Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 19:53 i zapewniam cię andymlf, że nie pojawiam się na wszystkich wątkach. pohamuj złośliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
andylmf Re: re. do emektb 22.03.06, 23:35 >i zapewniam cię andymlf, że nie pojawiam się na wszystkich wątkach. pohamuj > złośliwość to nie złośliwość a chłodna obserwacja ok jeśli nie na wszystkich to na 98%wątków a złośliwy podobno nie jestem może czasem za szczery ale już tak mam i muszę z tym życ :)))) ale to zabrzmiało...... Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 23:49 wiesz z matematyką też coś masz nie tak. policzyłem. na 45 wątków na stronie pojawiam się w 19. jeden czy dwa założyłem sam. ze trzy albo cztery to dość stare wątki. no rzeczywiście udzielam się w 98 proc. jak widzisz więc to co piszesz to złośliwość a nie jak kłamliwie podajesz chłodna obserwacja. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 08:55 emektb napisał: > wiesz z matematyką też coś masz nie tak. policzyłem. na 45 wątków na stronie > pojawiam się w 19. jeden czy dwa założyłem sam. ze trzy albo cztery to dość > stare wątki. no rzeczywiście udzielam się w 98 proc. jak widzisz więc to co > piszesz to złośliwość a nie jak kłamliwie podajesz chłodna obserwacja. jak skończę gimnazjum to zostanę dziennikarką, bo robota raczej nietrudna, wielkich wymagań nie ma i zawsze można sobie wątki policzyć hihi :-D Bogini Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: re. do emektb 23.03.06, 09:53 startuj do Naszego Dziennika. nawet bardzo szkolić nie będa cię musieli. Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 10:00 emektb napisał: > startuj do Naszego Dziennika. nawet bardzo szkolić nie będa cię musieli. Nie przyjmą mnie (żałuję), ideologicznie się nie zgadzamy, chociaż charakter Naszego Dziennika jest baaardzo interesujący :-D Odpowiedz Link Zgłoś
bambii I tutaj tez chyba starczy :) 23.03.06, 10:09 Miało być o mc donaldzie z zeszło na personalną wymiane zdań. Proponuje spokojnie odłozyć te topory :) Wiosna kochani powoli wyłazi spod śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogini_nocy Re: I tutaj tez chyba starczy :) 23.03.06, 10:39 bambii napisał: > Miało być o mc donaldzie z zeszło na personalną wymiane zdań. > Proponuje spokojnie odłozyć te topory :) depilatory raczej :-D > Wiosna kochani powoli wyłazi spod śniegu :) > Odpowiedz Link Zgłoś