Dodaj do ulubionych

m c d o n a l d s :(

22.03.06, 00:57
coś gdzieś słyszałem że w iganiach mają "makdolada" na pokuszenie okolicznej
naiwnej dziatwie postawić

prawda li to kumotrowie okrutnicy siedleccy?????
Obserwuj wątek
    • teofano1 Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 07:28
      Ponoć są takie plany. Czas pokaże z jakim efektem końcowym.
    • partyzant76 Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:00
      Był już na forum wątek poświęcony McDonaldowi, tam znajdziesz szczegóły... A w
      skrócie - owszem, ma być jako inwestycja łączona z planowaną stacją benzynową BP
      w Iganiach. Jakieś trzy tygodnie temu dzwoniłem do działu PR w polskiej centrali
      BP w Krakowie, ale miła pani potwierdziła tylko zainteresowanie firmy tym
      miejscem. Szczegółów i terminów podać nie chciała, mówiąc, że na to jeszcze za
      wcześnie.
      • emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:08
        do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i
        makdonaldem? rence opadają.
        • bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:09
          emektb napisał:

> do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i
          > makdonaldem? rence opadają.

Nie oceniaj, bo to spolegliwie nieeleganckie :-D
          • emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:24
            przestań bogoni z tymi końskimi zalotami. ja nie bambi. nawet studiów nie mam
            skończonych.
            • bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:30
              emektb napisał:

> przestań bogoni z tymi końskimi zalotami.

nie pochlebiaj sobie mój Ty ryjku kochany :-D

ja nie bambi.

nawet studiów nie mam
              > skończonych.

fakt, kaszana :-D
              • emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:34
                nie obrażaj się bogini myślałem, że w tej małkini to wszyscy tak do siebie.
            • bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:44
              > końskimi zalotami. ja nie bambi

no kochany! w morde dac mogie dać !
              • emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:47
                :)) wiesz sugerowałem się waszymi niegdysiejszymi dyskusjami :))
                • bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:49
                  Ale wymiękła więc (jak mawia moj guru Marcinikiewicz) "cieniasty" jestem w "te
                  klocki"
                  • emektb Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 12:55
                    e to ty chyba wymiękłeś wówczas:)
                    • bambii Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 13:25
                      Qrde znowu zaczynasz, pisalismy o konskich zalotach a te o ktorych piszesz mialy
                      sie zakocznyc na kawie (propozycja padła) no i wymiękła, wiec "cieniasty" jestem
                      w tych zalotach :/
                  • bogini_nocy Re: m c d o n a l d s :( 22.03.06, 13:02
                    bambii napisał:

> Ale wymiękła

zwiotczała raczej...ze starości :-D

więc (jak mawia moj guru Marcinikiewicz) "cieniasty" jestem w "te
                    > klocki"
                    >
        • andylmf re. do emektb 22.03.06, 15:22
          > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i
          > makdonaldem? rence opadają.

to sie nazywa monopol na prawde bo po
          1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał
          dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co do
          fajności makdonaldsów
          2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kogoś
          kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną
          wolnością
          3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszystkim
          panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna
          prawda a tak z pewnością nie jest niestety....
          • bogini_nocy Re: re. do emektb 22.03.06, 15:51
            andylmf napisał:

> > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i
            > > makdonaldem? rence opadają.
            >
            > to sie nazywa monopol na prawde bo po
            > 1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał
            > dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co
            do
            >
            > fajności makdonaldsów
            > 2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kog
            > oś
            > kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną
            > wolnością
            > 3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszys
            > tkim
            > panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna
            > prawda a tak z pewnością nie jest niestety....

aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu, że
            tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne
            koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D

Bogini
            • bambii Re: re. do emektb 22.03.06, 15:58
              Wszędzie te kłamczuchy =B-)
            • andylmf Re: re. do emektb 22.03.06, 19:27

> aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu, że
              > tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne
              > koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D
              >
              > Bogini

a o co Pani/Pan ma być niby podejrzewana ..... :)
              • bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 08:51
                andylmf napisał:

>
                > > aby uniknąć podejrzeń, to wyjdę pierwsza z informacją (wbrew powiedzeniu,
                > że
                > > tłumaczą się tylko winni), że z Panem/Panią andylmf nie łączą mnie żadne
                > > koneksje ani rodzinne ani towarzyskie :-D
                > >
                > > Bogini
                >
                > a o co Pani/Pan ma być niby podejrzewana ..... :)

A kto wie, w dzisiejszych czasach ...:-D
          • emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 19:52
            andylmf napisał:

> > do czego to w tym mieście doszło, że ludzie pasjonują się stacją BP i
            > > makdonaldem? rence opadają.
            >
            > to sie nazywa monopol na prawde bo po
            > 1> pytanie czy ma powstać to wcale nie pasjonowanie sie a jakbyś czytał
            > dokładnie to być neichybnie wyciągnął wnioski że raczej sceptyczny jestem co
            do
            >
            > fajności makdonaldsów
            > 2> jak nawet ktoś sie by pasjonował a ty nie to co cie to? broszka tego kog
            > oś
            > kto sie pasjonuje może lubi a co nie wolno podobno jesteś za nieograniczoną
            > wolnością
            > 3> login emektb musi sie znależć na każdym wątku tak jakby wszystko o wszys
            > tkim
            > panredaktor-prezydęt wiedział i co najważniejsze jakby to była jedyna słuszna
            > prawda a tak z pewnością nie jest niestety....

wiesz gdyby to był pierwszy tego typu wątek to bym powiedział, że sie ludzie
            tym bp i makcośtam nie podniecają, ale jest to już któryś z rzędu. widzę też,
            że niektóre sprawy mogą ci sprawiać trudność. więc śpieszę wyjaśnić, że
            odpowiadałem na wpis i twój i mojego kolegi partyzanta76, bo sobie wyobraziłem
            jaki ubaw musiała mieć jakaś tam pani z centrali bp z dziennikarza dopytującego
            się o otwarcie stacji benzynowej na jakimś pipiduwie. a jeśli pyta dziennikarz,
            to znaczy, że pewnie o tym napisze, a pisze to pewnie jest to jakiś tam
            lokalnie pasjonujący temat.

o
          • emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 19:53
            i zapewniam cię andymlf, że nie pojawiam się na wszystkich wątkach. pohamuj
            złośliwość.
            • andylmf Re: re. do emektb 22.03.06, 23:35
              >i zapewniam cię andymlf, że nie pojawiam się na wszystkich wątkach. pohamuj
              > złośliwość

to nie złośliwość a chłodna obserwacja
              ok jeśli nie na wszystkich to na 98%wątków
              a złośliwy podobno nie jestem może czasem za szczery ale już tak mam i muszę z
              tym życ :)))) ale to zabrzmiało......
              • emektb Re: re. do emektb 22.03.06, 23:49
                wiesz z matematyką też coś masz nie tak. policzyłem. na 45 wątków na stronie
                pojawiam się w 19. jeden czy dwa założyłem sam. ze trzy albo cztery to dość
                stare wątki. no rzeczywiście udzielam się w 98 proc. jak widzisz więc to co
                piszesz to złośliwość a nie jak kłamliwie podajesz chłodna obserwacja.
                • bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 08:55
                  emektb napisał:

> wiesz z matematyką też coś masz nie tak. policzyłem. na 45 wątków na stronie
                  > pojawiam się w 19. jeden czy dwa założyłem sam. ze trzy albo cztery to dość
                  > stare wątki. no rzeczywiście udzielam się w 98 proc. jak widzisz więc to co
                  > piszesz to złośliwość a nie jak kłamliwie podajesz chłodna obserwacja.

jak skończę gimnazjum to zostanę dziennikarką, bo robota raczej nietrudna,
                  wielkich wymagań nie ma i zawsze można sobie wątki policzyć hihi :-D

Bogini
                  • emektb Re: re. do emektb 23.03.06, 09:53
                    startuj do Naszego Dziennika. nawet bardzo szkolić nie będa cię musieli.
                    • bogini_nocy Re: re. do emektb 23.03.06, 10:00
                      emektb napisał:

> startuj do Naszego Dziennika. nawet bardzo szkolić nie będa cię musieli.

Nie przyjmą mnie (żałuję), ideologicznie się nie zgadzamy, chociaż charakter
                      Naszego Dziennika jest baaardzo interesujący :-D
                      • bambii I tutaj tez chyba starczy :) 23.03.06, 10:09
                        Miało być o mc donaldzie z zeszło na personalną wymiane zdań.
                        Proponuje spokojnie odłozyć te topory :)

Wiosna kochani powoli wyłazi spod śniegu :)
                        • bogini_nocy Re: I tutaj tez chyba starczy :) 23.03.06, 10:39
                          bambii napisał:

> Miało być o mc donaldzie z zeszło na personalną wymiane zdań.
                          > Proponuje spokojnie odłozyć te topory :)

depilatory raczej :-D

> Wiosna kochani powoli wyłazi spod śniegu :)
                          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka