czajnatee 02.04.06, 14:53 pamietam ze kiedys ktos na tym forum pisal o zespole dEUS - z radoscia informuje ze dEUS ma zagrac w Warszawie w w/w klubie 11 maja. to co? do zobaczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 08:39 czajnatee napisał: > pamietam ze kiedys ktos na tym forum pisal o zespole dEUS - z radoscia > informuje ze dEUS ma zagrac w Warszawie w w/w klubie 11 maja. to co? do > zobaczenia? Pewna informacja? Jeżeli tak to do zobaczenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 09:08 pawelek.mar napisał: > czajnatee napisał: > > > pamietam ze kiedys ktos na tym forum pisal o zespole dEUS - z radoscia > > informuje ze dEUS ma zagrac w Warszawie w w/w klubie 11 maja. to co? do > > zobaczenia? > > Pewna informacja? Jeżeli tak to do zobaczenia :-) na stronie proximy nie ma śladu o tym niusie. Widziałem dEUSA w 99 roku. Jak dotąd był to ich jedyny występ w Polsce. Jeden z najwaspanialszych koncertów jakie widziałem. Była to trasa po ideal crash. Odpowiedz Link Zgłoś
picasso123 Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 09:09 dajcie jakieś szczegóły, zwłaszcza cenę biletu :) oj chciałoby się pojechać, oj chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 09:16 picasso123 napisał: > > > dajcie jakieś szczegóły, zwłaszcza cenę biletu :) > oj chciałoby się pojechać, oj chciało... wysłałem już maila do proximy z prośbą o potwierdzenie imprezy + info dotyczące ceny biletu :-) Jak będę coś wiedział to dam znać ;-) zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 11:48 www.deus.be/index.php?action=loadtour na oficjalnej stronie wymienione jest proximO :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 03.04.06, 18:27 na podstawie kilku wpisów wyżej zdałem sobie sprawę, że The Ideal Clash wydali...7 lat temu. Ogarneło mnie smutne poczucie przemijania. Do zoba na koncercie więc. Mógłby jeszcze zjawić się Mogwai Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 08:40 dobranocc napisał: > na podstawie kilku wpisów wyżej zdałem sobie sprawę, że The Ideal Clash > wydali...7 lat temu. taaa, było parę lat ciszy...Pamiętam jak kupiłem wtedy jeszcze kasetę the ideal crash - na kilka dni przed koncertem (mam ja do dziś). Słuchałem jej z wypiekami, chciałem jak najlepiej przed koncertem ją poznać :-) Właściwie to zastanawiam się dlaczego wtedy wydałem kasę na kasetę mając chociażby worst case scenario na CD...:-)? Mógłby jeszcze zjawić się Mogwai mógłby :-) Zeszły rok był łaskawy. W stodole był QOTSA i Mars Volta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czajnatee Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 00:58 może zrobimy sobie przed koncertowe dEUS party? tak na marginesie każda płyta dEUS jest bardzo dobra miedzy innymi dlatego ze inna, a co do tych 7 lat to ja też się trwożę na samą myśl w dEUSie tez czesto zmienial sie sklad, tylko Barman i Klaas Janzoons sa niezmiennie, w chwili obecnej np. na gitarze gra niejaki Pawlowski, swojsko brzmi :) tez nie wiem ile kosztuje bilet i czy takowe sa juz w sprzedazy dajcie info jak wiecie bo na razie nie moge sie wyrwac z Siedlec a w necie nie znalazlem informacji pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 08:43 czajnatee napisał: > tez nie wiem ile kosztuje bilet i czy takowe sa juz w sprzedazy > dajcie info jak wiecie bo na razie nie moge sie wyrwac z Siedlec a w necie nie > znalazlem informacji biletów nie ma jeszcze w sprzedaży. Wczoraj odezwała sie do mnie jakaś panna z proximy z informacją, że koncert PRAWDOPODOBNIE będzie, ale szczegóły należy sledzić na ich stronie. Sami jeszcze niewiele wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 10:42 dEUS party - pomysł b.dobry, aczkolwiek bym go nieco rozszerzył i dorzucił na shortlistę kilka innych podmiotów wykonawczych. Przy samym dEUS może po godzinie zrobić się nieco monotonnie. Mylna is da plejs, czy raczej opcja warszawska? Małego (liczebnie) biforka w wawie można zrobić nawet u mnie (do proximy jakieś 30 minut spaceru) - jeszcze zgoda żony będzie wymagana. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 15:48 dobranocc napisał: Małego (liczebnie) biforka w wawie można zrobić nawet u mnie (do > proximy jakieś 30 minut spaceru) ??? hmmm...ja też mam 30 minut spaceru do Proximy (do niedawna miałem 10 minut, ale się przesunąłem :-)) ). Oczywiście te 30 minut można pokonywać z różnych stron świata :-))) zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 18:00 moje 30 minut jest w kierunku mokotowa starego, a Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 18:07 dobranocc napisał: > moje 30 minut jest w kierunku mokotowa starego, a Twoje? Rakowca, Okęcia Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 04.04.06, 18:31 to trzebaby się kiedyś spodkać w pół drogi, co może dać okolice pola mokotowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 05.04.06, 08:28 dobranocc napisał: > to trzebaby się kiedyś spodkać w pół drogi, co może dać okolice pola > mokotowskiego w połowie drogi to chyba właśnie Proxima wypada :-) a przed dEUSem można do jakiegos merlina na chwilę wyskoczyć ;-) zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
czajnatee Re: dEUS w Proximie 10.04.06, 15:26 ktos zna więcej szczegółów? są juz bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 11.04.06, 10:25 Nie jest źle. Bilety 60 zł...dokładnie tyle samo co siedem lat temu :-) www.klubproxima.com.pl/index.php?option=content&task=view&id=138 Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 11.04.06, 15:29 Niestety jest źle - zakład pracy 11 wywozi mnie na wyazd integracyjny. Obowiązkowy qva. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnatee Re: dEUS w Proximie 11.04.06, 17:24 a ja jeszcze dzis dzwonilem i mila pani znowu nic nie wiedziala ale to sa bardzo dobre wiesci, niedrogo i juz niedlugo :) teraz tylko kupic bilet i cieszyc sie czekaniem na... (wole stan czekania niz wspominania) Odpowiedz Link Zgłoś
dobranocc Re: dEUS w Proximie 19.04.06, 12:53 A dzisiaj są w cedeku Pustki, na które się wybieram z małżonką. Może Wy też? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelek.mar Re: dEUS w Proximie 11.05.06, 09:14 Dzisiaj o 19:30 będę pod Proximą. Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś