ettee 09.05.06, 21:43 prawda to sama w sklepie widziałam, "gazeta siedlecka" o ile dobrze pamiętam...w każdym razie bepłzatna niby kto wie co to? po papierze strzelam na "Ogłoszniową", ale czy dobrze?? - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dca Re: nowa gazeta 10.05.06, 11:00 Nie powinno się uwłaczać inteligencji ale w stopce redakcyjne jest napisane wołami. Ciekawe ile pociągną? ettee napisała: > > prawda to sama w sklepie widziałam, "gazeta siedlecka" o ile dobrze pamiętam... > w każdym razie bepłzatna niby > > kto wie co to? > > po papierze strzelam na "Ogłoszniową", ale czy dobrze?? > - Odpowiedz Link Zgłoś
ettee Re: nowa gazeta 10.05.06, 17:43 dca napisał: > Nie powinno się uwłaczać inteligencji ale w stopce redakcyjne jest napisane > wołami. Ciekawe ile pociągną? kochaniutki, czy ja napisałam że miałam w garści??? > ettee napisała: > > > > > prawda to sama w sklepie widziałam, tak napisałam.. 'widziałam", a "trzymałam w garści, ogłądałam i do stopki redakcyjnej zajrzałam" to spora różnica jest... Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: nowa gazeta 06.07.06, 22:08 No jaka ona jest? Ogłoszeniowa czy newsowa? Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: nowa gazeta 06.07.06, 22:18 Bardziej newsowa niż ogłoszeniowa ale miałem w rękach jakiś czas temu. gazetasiedlecka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: nowa gazeta 07.07.06, 11:21 no można o niej wiele powiedzieć, ale news'owa? (nie dąsaj się renia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skaruzg Re: nowa gazeta 07.07.06, 13:51 Wybór był między "newsowa" a "ogłoszeniowa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiio Re: nowa gazeta 07.07.06, 16:42 Ciekazwe czy mają zgodę na wykorzystanie "Jacka". Zaraz ich zaskarżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kamasutener Re: nowa gazeta 08.07.06, 09:35 skaruzg napisał: > Bardziej newsowa niż ogłoszeniowa ale miałem w rękach jakiś czas temu. Podobno 100 % polskiego kapitału, odwrotnie niż "Co słychać?" Odpowiedz Link Zgłoś
leleputjzp Re: nowa gazeta 09.07.06, 12:28 kamasutener napisał: Podobno 100 % polskiego kapitału, odwrotnie niż "Co słychać?" "Nie czytam" nie ma już w ogóle kapitału... Odpowiedz Link Zgłoś