Dodaj do ulubionych

Panieński w Siedlcach

08.09.06, 11:38
Czy macie jakieś fajne pomysły na wieczór panieński w Siedlcach? Pomysłów mam
dosyć dużo ale w Siedlcach cięzko je zrealizować.
Będę wdzięczna , pomysły mogą być odlotowe.

Hmm jeśli macie kontakt do jakiegoś tańczącego przystojniaka, sądzę że moja
koleżanka byłaby zadowlona :) i my też ;)

Pozdrówki
Kate

p.s sprawa pilna !
Obserwuj wątek
    • emperor9 Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 11:46
      mroczków zamów
      oni ostatnio roztańczeni :P
      • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 11:57
        hmm tańczą teraz i kiedyś tańczyli. Ale czy zatańczyliby na panieńskim ?
        Ciekawe, masz numer ? ;))))
    • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 14:59
      Jeśli możecie polecić jakieś fajne dyskoteki z okolic siedlec to również będę
      wdzięczna.
      • abanderado Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 15:03
        jedzcie na koncert chipendailsow (czy jak im tam) na kongresową bo akurat maja
        koncert ...
        • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 16:56
          W siedlcach czy w Wawie?
          • brat_szczepana Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 17:06
            A nie może jak ludzie pójść do Mylnej albo do Dekadenji albo do Janusza albo do
            Signor'a Caffettano i pobalangować? Jak wyjdziecie za mąż to będziecie miały
            gołego faceta co wieczór obok siebie, caaałe życie (chyba żeby nie).
            • bambii Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 17:31
              > będziecie miały
              > gołego faceta

mój znajomy ma piekną zone... i pewnego dnia jak szli na impreże ubrała się w
              gustowną seksowną kieckę powiedział jej : "żebs ty jeszcze obca była..." ;) więc
              coś w tym jest , jak z papierosami cudze smakuja lepiej ;)))))
            • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 18:29
              Ale czy w tych miejscach o których piszesz można potańczyć ? Z tego co ja wiem
              to nie bardzo :( A chodzi przeciez o zabawę. Jeśli chodzi o dyskoteki to ja
              przynajmniej znam Crazy, Atola albo na Chrobrego (nie pamiętam jak ten lokal
              się nazywa), tak szczerze to chyba nic specjalnego ale najprawdopodobniej nie
              będzie wyjścia.

A jesli chodzi o faceta to ja pisałam o mężczyźnie który by zatańczył a nie
              paradował nago, to duża różnica. Moja koleżanka napewno nie życzyłaby sobie
              nagich występów i jej koleżanki również. Skąpe ubranie owszem tak :)
              • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 18:31
                A znacie jakieś fajne dyskoteki powiedzmy w promieniu do 30-50 km od Siedlec?
              • bambii Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 18:33
                > Albo na Chrobrego (nie pamiętam jak ten lokal
                > się nazywa),

tam chyba nieczynne bo remont nazywło sie Tabu , a teraz to nie wiem jak sie
                bedzie nazywac.
                • brat_szczepana Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 18:37
                  U Janusza na pewno można potańczyć, trzeba tylko się wczesniej dowiedzieć,
                  kiedy grają. Lokal na poziomie, na specjalne okazje.
                  • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 18:48
                    dobry pomysł ale mają jutro wesele i restauracja jest zamknieta.
                    Bracie_szczepana może masz jeszcze coś do polecenia ?
                    • brat_szczepana Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 19:01
                      Jeżeli nie w sobotę, to można w niedzielę. Gdyby była większa grupka, to można
                      spróbować w Signor Caffettano wynająć dla was salkę "wagon kolejowy". Muzyka
                      mechaniczna z głośników na życzenie.
                      W Dekadencji można mieć stolik i konsumpcję, a obok jest dyskoteka. Chociaż
                      dyskoteka to zawsze trochę ryzykowne.
                      • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 19:04
                        Signor Caffettano gdzie to jest ? Masz jakiś kontakt ? JAk opisałbyś w paru
                        zdaniach jak tam jest , czyli czy jest tam dyskoteka , średnia wieku , tak
                        oóglnie bo nigdy nie byłam tam
                        • brat_szczepana Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 19:13
                          Żadna dyskoteka. Sympatyczna włoska restauracja z współczesnym flairem. Muzyka
                          gra na ogół w tle. Resztę trzeba dogadać z właścicielem.
                          ul.Armii Krajowej 12; tel: 25/644 68 16
                          • kate_mail Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 19:20
                            Tak czy inaczej napewno odwiedzę bo lubie włoskie jedzonko :) Szkoda że
                            potańczyć nie za bardzo się da
                            • chili_p Re: Panieński w Siedlcach 08.09.06, 22:00
                              myślę że na pewno da się potańczyć w kameralnym gronie ,ale bez gołych panów to
                              kiepska impreza ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka