Dodaj do ulubionych

GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 15:50
MASAŻ MASAŻ MASAŻ MASAŻ
Obserwuj wątek
    • razowiec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.03, 16:16
      No, zrehabilitowałaś się kobieto!
      Już się bałem, że idąc do masażysty na masaż, wyląduję
      w masarni u masarza.
      Niby mały szczegół, a jednak nie to samo.
      • Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:30
        No widzisz, dzięki że mnie poprawiłeś! Ale w mojej wypowiedzi chodziło mi
        przeważnie o ten GABINET a nie o pisownię! Ale faktycznie drobna pomyłka...
    • kasia_jp Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.03, 16:01
      Ale o jakim Gabinecie masażu mówisz ? Jakiś polecasz czy jesteś pod wrażeniem
      jakiegoś konkretnego? Bo chyba nie zrozumiałam.
      • Gość: synoptyk Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:46
        kasia_jp napisała:

> Ale o jakim Gabinecie masażu mówisz ? Jakiś polecasz czy jesteś pod wrażeniem
        > jakiegoś konkretnego? Bo chyba nie zrozumiałam.

Adres podany został w bajce o masarzu:
        Salon GABRIEL, ul. Sienkiewicza
        • Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 14:39
          Kotaku (synoptyk), nie musisz powtarzać po innych, to po pierwsze. Po drugie to
          byłas w tym gabinecie ze mówisz o "bajce"? Zastanów się panienko co ty w ogóle
          piszesz. Pomyliłam sie w pisowni więc sie poprawiałam, nie zycze sobie takich
          uwag! Pozdrawiam
          • Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 12:49
            To w Siedlcach istnieje gabinet Gabriela?
            • Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 14:07
              Oczywiście że jest... On znajduje sie na ul. Sienkiewicza, są tam:fryzjer,
              masażysta(o którym juz wspominalam i gorąco go polecam), manikiurzystki,
              solarium itp... Widzicie? Wiele osób nie słyszało jeszcze o GABRIELU w
              Siedlcach, więc trzeba o tym mówic publicznie. Pozdrawiam :-)
              • Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 14:51
                No tak, ale Sienkiewicza jest dosyć długa. Kiedyś był
                taki nowoczesny salon dla pań z charakterystycznymi
                zielonymi witrynami w pobliżu nieistniejącego już sklepu
                firmowego DROSED-u, ale teraz chyba ten salon jest
                zamknięty. To gdzie to jest?
                • Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 15:06
                  Ten salon jest na poczatku ulicy, nie znam za bardzo jeszcze Siedlec. Ale to
                  jest wysoki, nowy, oszklony budynek, niedawno go remontowali. Drzwi sie same
                  rozsuwaja, bardzo przytulnie jest w srodku. Pozd.
                  • Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 16:05
                    Teraz jestem skutecznie oświecony.
                    Obiekt ten to dom handlowy FOTO JACK, w którym mieści
                    się na dole także OXYBAR, czyli salon tlenoterapii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka