Gość: reklamowiczka IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.03.03, 15:50 MASAŻ MASAŻ MASAŻ MASAŻ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.03.03, 16:16 No, zrehabilitowałaś się kobieto! Już się bałem, że idąc do masażysty na masaż, wyląduję w masarni u masarza. Niby mały szczegół, a jednak nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:30 No widzisz, dzięki że mnie poprawiłeś! Ale w mojej wypowiedzi chodziło mi przeważnie o ten GABINET a nie o pisownię! Ale faktycznie drobna pomyłka... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_jp Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.03.03, 16:01 Ale o jakim Gabinecie masażu mówisz ? Jakiś polecasz czy jesteś pod wrażeniem jakiegoś konkretnego? Bo chyba nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 12:46 kasia_jp napisała: > Ale o jakim Gabinecie masażu mówisz ? Jakiś polecasz czy jesteś pod wrażeniem > jakiegoś konkretnego? Bo chyba nie zrozumiałam. Adres podany został w bajce o masarzu: Salon GABRIEL, ul. Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 14:39 Kotaku (synoptyk), nie musisz powtarzać po innych, to po pierwsze. Po drugie to byłas w tym gabinecie ze mówisz o "bajce"? Zastanów się panienko co ty w ogóle piszesz. Pomyliłam sie w pisowni więc sie poprawiałam, nie zycze sobie takich uwag! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 12:49 To w Siedlcach istnieje gabinet Gabriela? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 14:07 Oczywiście że jest... On znajduje sie na ul. Sienkiewicza, są tam:fryzjer, masażysta(o którym juz wspominalam i gorąco go polecam), manikiurzystki, solarium itp... Widzicie? Wiele osób nie słyszało jeszcze o GABRIELU w Siedlcach, więc trzeba o tym mówic publicznie. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 14:51 No tak, ale Sienkiewicza jest dosyć długa. Kiedyś był taki nowoczesny salon dla pań z charakterystycznymi zielonymi witrynami w pobliżu nieistniejącego już sklepu firmowego DROSED-u, ale teraz chyba ten salon jest zamknięty. To gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reklamowiczka Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.03.03, 15:06 Ten salon jest na poczatku ulicy, nie znam za bardzo jeszcze Siedlec. Ale to jest wysoki, nowy, oszklony budynek, niedawno go remontowali. Drzwi sie same rozsuwaja, bardzo przytulnie jest w srodku. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: GENIALNY GABINET MASAŻU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.*.*.* 11.03.03, 16:05 Teraz jestem skutecznie oświecony. Obiekt ten to dom handlowy FOTO JACK, w którym mieści się na dole także OXYBAR, czyli salon tlenoterapii. Odpowiedz Link Zgłoś