matt1410 19.09.06, 17:56 moze mi ktos polecic jakiegos dobrego ortodonte w siedlcach?Chodzi o to by leczył(wadę zgryzu) możliwie jak najskuteczniej szybko i w miarę tanio:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kask_a Re: ortodonta w Siedlcach 19.09.06, 18:38 polecam dr Edytę Jeziernicką - Przychodnia ZDROWIE, ul. Kilińskiego, dobry fachowiec, zawsze miła, uśmiechnięta, super podejście do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
matt1410 Re: ortodonta w Siedlcach 19.09.06, 20:58 No ale nei zalezy mi na tym by była miła, zależy mi na tym czy jest to dobry fachowiec;>?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewapn Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 07:30 mam wrażenie, ze zadałeś to pytanie tylko po to, by potem móc kogoś uszczypnąć.. chciałam Ci odpowiedzieć, ale po tym Twoim komentarzu sobie daruję...... Odpowiedz Link Zgłoś
noemilux Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 11:16 ja tez chciałbym wiedzieć czy jest w siedlcach fachowiec ortodonta o ludzkiej twarzy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
matt1410 Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 20:58 nie chciałem nikogo uszczypnąć..nie miałem przynajmniej takiego zamiaru..ale jeśli tak to odebrłaś to przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
matt1410 Re: ortodonta w Siedlcach 27.09.06, 17:46 JAk miałaś odpowiedzieć to proszę, odpowiedz, byłbym wdzięczny, bardzo mi na tym zależy... Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 11:21 > zależy mi na tym czy jest to dobry > fachowiec;>?? przeczytaj jeszcze raz, tym razem uważnie, poprzedni post Odpowiedz Link Zgłoś
matt1410 Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 21:04 Nie zależy mi na tym by była miła, zależy mi na tym by był to bardzo dobry fachowiec;> Odpowiedz Link Zgłoś
n_l Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 21:11 a co napisała kask_a? > dobry fachowiec, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanka83 Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 16:27 Ja zakladalam aparacik w Wawie, Moja siedlecka p. dentystka powiedziala ze w swoje grono sie nie pluje, ale siedleckich ortodontow nie poleca, bo chca tylko zbic kase, no i miala racje bo pare moich znajomych sie zawiodlo i brali ode mnie adres albo jezdzili do Łukowa bo tam dobra ortodontka z Lublina raz na miesiac przyjezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
beri20 Re: ortodonta w Siedlcach 20.09.06, 17:08 tez słyszalam ze ta pani dr z lublina co przyjmuje w Łukowie jest dobra ktos sie u niej leczy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zzz34 Re: ortodonta w Siedlcach 21.09.06, 12:55 A wiecie może ile kosztuje aparat żeby np. wyp[rostować dwie 1 :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanka83 Re: ortodonta w Siedlcach 21.09.06, 14:23 Koszt jest zalezny od ilosci klamerek, od tego czy sa pierscienie zakladane itp. Nikt Ci nie zalozy aparatu na "jedynki" Ja mialam podobny problem wiec nosilam aparacik od 5 do 5. Ale to nie znaczy ze Tobie tez tak zaloza, potzrebne jest przeswietlenie, zalezy to od ksztaltu szczeki, od rozstawu zebow. Moj aparacik kosztowal 700 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: ortodonta w Siedlcach 15.10.06, 15:14 a mam pytanie, w warszawie gdzie sie leczyłas? bo ja che zlikiwdować szpary między dwójką a trójką, zastanawiam sie ile to będzie kosztowało.tylko z jednej strony. Odpowiedz Link Zgłoś