w_blednym_kole 14.01.07, 21:34 Czy tylko mnie razi, jak radny drze! się ze sceny "sieeee maaaa", chyba chcę pokazać jaki "jaki jestem luźny"...?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinguch Re: Światełko do nieba.. 14.01.07, 22:26 Innych drażni jak pewien radny wyglądający na spożytego prezentuje się od paru lat w TV Siedlce, aż licytować się nie chce a tym bardziej oglądać! Więc jak tylko go zobaczyłam pyknęłam pikotkiem na inny kanał, żeby „kanału” Siedleckiego nie oglądać i tej czerwonej buźki nie widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
emti1 Re: Światełko do nieba.. 14.01.07, 22:43 wiadomosci.onet.pl/1465133,11,item.html Nie moge zdzierżyc tej łajzy... Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Światełko do nieba.. 14.01.07, 23:25 Mozna nie lubiec Jurka Owsiaka ale nie mozna krytykowac w ten sposob calej akcji.pPomysl jest zawalisty,sporo lat i oby tak dalej.A ludzie typu Pan Wierzejski niech odejda w zapomnienie,niech nikt o nich nie mowi. Wypowiedz tragiczna ,mogl chociaz pozostac neutralny. Przykre,szczegolnie dla ludzi ktorzy byli zmuszeni korzystac ze sprzetu zakupionego przez WOSP.Wydaje mi sie ze nawet ich uczucia moze nie religijne ale takie zwykle czlowiecze ,zostaly urazone.Niestety panstwo nie zakupilo tego sprzetu ,bo politycy olewaja,przejadaja i robia niby tanie panstwo od kilkunastu lat. Na koniec powiem tak : " Grajcie dalej a ludziska beda kase dawac,to nasze wspolne Polskie dobro taka akcja" Odpowiedz Link Zgłoś
rakus10 Re: Światełko do nieba.. 14.01.07, 23:04 jak się przyjrzysz to ten sam radny zaczął to wszystko i tak naprawdę dzięki niemu to sie wszystko kręci, cale szczęście jest zdecydowanie wiecej ludzi ktorzy ponad walory estetyczne przedkładają chęć pomocy innym, jeśli tak cię to razi to zgłoś się do prowadzenia w następnym roku, albo spróbuj poznać pana Zbyszka i dopiero później wydawaj opinie. Rozumiem że przełączanie kanałów nie sprawia Ci tak dużej trudności jak akceptacja bezinteresownego zaangażownaia się. Dlaczego nie zdziwił Cię fakt pojawienia sie na scenie na światełku p. Dobijańskiego który tylko pokazł się tam gdzie można się było zaprezentować, kto prowadził wszystkie spotkania młodzieży, zabiegał o fanty na licytację, załatwiał mnóstwo innych spraw. Naprawdę smutno to jest że tylko krytyka krytyka krytyka.... no chyba że ta zmiana kanałów nasdtąpiła nie na widok pana Zbyszka ale odbicia w lustrze - jeśli tak to przepraszam. Ale ja osobiście jestem wdzięczny za to że ciągle komuś się chce... Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Światełko do nieba.. 15.01.07, 09:11 > Dlaczego nie zdziwił Cię fakt pojawienia sie na scenie na światełku p. > Dobijańskiego tak mi soś coś wydaje że dla Dobijańskiego nie jest to pierwsze uczestnictwo w tej imprezie, a może piszesz tylko tak żeby krytykować krytykować krytykować ... Odpowiedz Link Zgłoś
mar_ss Re: Światełko do nieba.. 15.01.07, 09:39 Czepiasz się (Ty i kilkoro lub kilku innych "aktywnych")ludzi. Wytykasz, wypominasz, zapewne też dość często narzekasz... A sam co zrobiłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
macoszka Re: Światełko do nieba.. 15.01.07, 11:03 ale smród tu puszczacie!!! ciekawe ilu waszych starych jest na tyle aktywnych, co ten facet? chciałabym mieć takiego ojca, który w niedzielę poświęca się innym dzieciakom, nie jest takim pieprzonym uwstecznionym wałem, co tylko marudzi i na panoramę czeka?! wstyd! to jedyny dzień w roku, kiedy wzrasta oglądaslnosc tej popeliniastej stacji, więc skupmy się na celu, a nie tym kto jest radnym i jak wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś