Dodaj do ulubionych

CZEŚĆ :-)

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:31
Obserwuj wątek
    • Gość: Westwind Re: CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 01:46
      Pewnie, że cześć. Tak dawno Ciebie tu nie było, że już zwątpiłem.
      • isoxazolidine Re: CZEŚĆ :-) 16.05.03, 20:15
        :)
        • muchawka Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 29.05.03, 10:04
          No więc mówię cześć wszystkim naszym forumowiczom.

Pojawiła się na forum nowa postać POGUS - witaj bracie
          lub siostro!

Cześć także dla Maurusa z Białegostoku.

Jeszcze cześć dla Megan, Magdy, Opoint, Obserwatorki,
          Kasi, Oliwki, Gigi, Ewe, Hss, Anny, Minio, Abcd, Kuby,
          Krasnala, Gaziarza, Osoxazolidine, Razowca, Brata
          Szczepana, Synoptyka, Kolca, Marianeq'a, PA!wela,
          Westwinda, Jokera, Iwo, Izazy, Ferdka, Pińka, Exa,
          Maattiego, Miki, Skaruzg, Gosi-S, Sierściucha(y), Alka,
          MQ, Jolki, Loli, Wigry.S, Jary, Szczepana, Zbycha,
          Habitusa, 007, Jaskier, Ja&On, Fritzka, Jantara, ZMoka,
          Czytam, Berti(-ego), Remka, Michal_el'a, Hirka, Marka,
          Ferdka, Elviza i wielu jeszcze innych.
          • Gość: Megan Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:02
            CZESC wszystkim ;-)
            • razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 29.05.03, 17:53
              Też mówię cześć! Fajnie spotkać znajomych w tej
              pajęczynie.
              • muchawka Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 14.08.03, 15:39
                Cześć, cześć - tylko gdzie Ci wszyscy, do których mowimy "cześć" są?
                • Gość: oliwka Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:12
                  czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czescczesc czesc czesc
                  czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc

Moja rączka... :)
                  • isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 15.08.03, 21:22
                    hejka
                    • Gość: synoptyk Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 20:20
                      Jasne, że cześć!
                      • razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 11:12
                        Sie ma! Czołem! Cześć!
                        • isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 15:47
                          Siemanko :-)
                          • Gość: Megan Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 15:59
                            Hej hej!!!!!!!!
                            • Gość: Zbych Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:05
                              cześć,
                              • brat_szczepana Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 22:04
                                Cześć. Witaj Zbychu, chyba pierwszy raz na tym forum?
                                • isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 20.08.03, 13:29
                                  Czesc i czolem !

W Radomiu watek powitalny "Dzien Dobry" istnieje juz ponad rok i jest tam
                                  prawie 1000 wpisów. To w sumie calkiem mily i sympatyczny obyczaj powiedziec
                                  innym forumowiczom cos na powitanie.

:-)

pzdr.
                                  • razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 25.08.03, 21:08
                                    Dobry wieczór!
                                    • isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 27.08.03, 12:41
                                      hejka !
    • filmmix Re: CZEŚĆ :-) 27.08.03, 12:57
      witam, hej cześć i czołem
      jestem tu nowa, myślicie, że mogę?
      • Gość: oliwka Re: CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:31
        Cześć :) Janse, ze mozesz!!!
        • brat_szczepana Re: CZEŚĆ :-) 27.08.03, 16:54
          Witaj FILMMIX, fajnie że tu trafiłaś.
          Poza tym cześć wszystkim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka