Gość: Megan IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 23:31 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Westwind Re: CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 01:46 Pewnie, że cześć. Tak dawno Ciebie tu nie było, że już zwątpiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 29.05.03, 10:04 No więc mówię cześć wszystkim naszym forumowiczom. Pojawiła się na forum nowa postać POGUS - witaj bracie lub siostro! Cześć także dla Maurusa z Białegostoku. Jeszcze cześć dla Megan, Magdy, Opoint, Obserwatorki, Kasi, Oliwki, Gigi, Ewe, Hss, Anny, Minio, Abcd, Kuby, Krasnala, Gaziarza, Osoxazolidine, Razowca, Brata Szczepana, Synoptyka, Kolca, Marianeq'a, PA!wela, Westwinda, Jokera, Iwo, Izazy, Ferdka, Pińka, Exa, Maattiego, Miki, Skaruzg, Gosi-S, Sierściucha(y), Alka, MQ, Jolki, Loli, Wigry.S, Jary, Szczepana, Zbycha, Habitusa, 007, Jaskier, Ja&On, Fritzka, Jantara, ZMoka, Czytam, Berti(-ego), Remka, Michal_el'a, Hirka, Marka, Ferdka, Elviza i wielu jeszcze innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.05.03, 16:02 CZESC wszystkim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 29.05.03, 17:53 Też mówię cześć! Fajnie spotkać znajomych w tej pajęczynie. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 14.08.03, 15:39 Cześć, cześć - tylko gdzie Ci wszyscy, do których mowimy "cześć" są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 21:12 czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czescczesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc czesc ************************************ Moja rączka... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: synoptyk Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.03, 20:20 Jasne, że cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 11:12 Sie ma! Czołem! Cześć! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 15:47 Siemanko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megan Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 15:59 Hej hej!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 19:05 cześć, Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 19.08.03, 22:04 Cześć. Witaj Zbychu, chyba pierwszy raz na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 20.08.03, 13:29 Czesc i czolem ! W Radomiu watek powitalny "Dzien Dobry" istnieje juz ponad rok i jest tam prawie 1000 wpisów. To w sumie calkiem mily i sympatyczny obyczaj powiedziec innym forumowiczom cos na powitanie. :-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Miło jest powiedzieć komuś CZEŚĆ :-) 25.08.03, 21:08 Dobry wieczór! Odpowiedz Link Zgłoś
filmmix Re: CZEŚĆ :-) 27.08.03, 12:57 witam, hej cześć i czołem jestem tu nowa, myślicie, że mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: CZEŚĆ :-) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:31 Cześć :) Janse, ze mozesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: CZEŚĆ :-) 27.08.03, 16:54 Witaj FILMMIX, fajnie że tu trafiłaś. Poza tym cześć wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś