niunianiu 17.05.07, 14:57 www.um.warszawa.pl/wydarzenia/nocmuzeow/1.php czy nasze siedleckie muzeum się przyłączy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 16:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=61456283&a=62457025 Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 16:52 > ups ;) Ale za to jaki miły ! :)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: noc muzeów 17.05.07, 16:55 szczególnie gdy się siedzi po godzinach w robocie ze stertą papierów przed sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 17:09 > szczególnie gdy się siedzi po godzinach w robocie ze stertą papierów przed > sobą ;) To zupełnie jak ja. Optymistycznie patrząc za 4 godziny górka, sorry sterta, powinna stopnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: noc muzeów 17.05.07, 17:16 aż mi lżej na duszy żem nie samiuśka ;) a ta górka wolałabym, żeby topniała nieco szybciej! Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 17:22 Pracuj dokładnie i powoli, to szefa na pewno zadowoli. Nadmierny pośpiech jest przyczyną błędów, które nadwyrężają dobre imię urzędów. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: noc muzeów 17.05.07, 17:28 klemens.klemens napisał: > Pracuj dokładnie i powoli, to szefa na pewno zadowoli. uważasz, że jeśli posiedzę nad papierami do północy, to jutro czeka mnie podwyżka? Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 17:34 > uważasz, że jeśli posiedzę nad papierami do północy, to jutro czeka mnie > podwyżka? Tu rozmijają się dwa punkty widzenia: Szef - Trzeba zrobić, co jest do zrobienia, Pracownik - Za frico tyle siedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: noc muzeów 17.05.07, 17:39 tia! ech..... to może od dziś zacznę stosować Prawo Clyde'a: "im dłużej zwlekasz z tym co masz do zrobienia, tym większa szansa, że ktoś cię wyręczy". Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 17:49 > "im dłużej zwlekasz z tym co masz do zrobienia, tym większa szansa, że ktoś > cię wyręczy". "To, co ma Ciebie dopaść, na pewno Cię dopadnie w najmniej odpowiednim momencie". Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: noc muzeów 17.05.07, 17:52 zaraz przyjdzie man pożegnać się :( ja te 4 godz. rozłożyłam sobie na dwa dni :) następna nasiadówka już we wtorek :( Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: noc muzeów 17.05.07, 17:58 > zaraz przyjdzie man pożegnać się :( > ja te 4 godz. rozłożyłam sobie na dwa dni :) > następna nasiadówka już we wtorek :( Widzisz sama, jak to dobrze wymienić myśli. Doszłaś do jedynie słusznago wniosku: skoro można coś zrobić w dwa dni, to po kiego zabijać się w jeden? Optymistycznie: następna nasiadówka DOPIERO we wtorek :), a do wtorku jeszcze tyle rzeczy może się zdarzyć. Hej, zatem miłego zbijania bąków w miłym towarzystwie w miłym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś