bambii 27.05.07, 18:46 Nie wszyscy znają takie nazwiska jak Rob Kaman, Rick Roufus czy Marek Piotrowski, a to tak blisko bo Dębe Wielkie. Warto obejrzeć : www.youtube.com/watch?v=gaxOjzWDDK0 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80276,4153323.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brycee Re: Wojownik 28.05.07, 00:17 Mialem to szczescie, ale nieraz i nieszczescie, trenowac i sparowac z Markiem. Lata osiemdziesiate, Minsk Mazowiecki, hala sportowa w jednostce wojskowej. Po jednej stronie hali adepci jiu-jitsu, po drugiej stronie ogromnej wiszacej siatki my, trenujacy kyokushin. Przypomnialy mi sie lata wylanego potu, poobijane żebra, kondycja taka, że można było w każdej chwili przebiec 15 km bez specjalnego zmęczenia. Potężne ciosy Marka, jego brata Mirka, Jacka T., Białego, Petlona czy Jasia K. I wielu innych. Gdy przyjeżdżaliśmy na sparingi do Siedlec,powalczyć z ludźmi Gacka, najzwyczajniej w świecie nie pojawiali się wówczas na treningach. Mieliśmy całą grupę dobrych zawodników, ale do Marka było nam wszystkim daleko. Szkoda że stracił przy tym zdrowie. Szkoda też Moniki, jego dziewczyny, która straciła chyba w życiu jeszcze więcej. Pozdrawiam Was moi dawni Przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
bambii Re: Wojownik 28.05.07, 00:53 miałem epizod kiedy kopałem, choć w innych sztukach walki sie szkoliłem (Pozdro Radek) , tak czy inaczej RESPECT Marek, walcz dopóki jesteś człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Wojownik 28.05.07, 01:02 Bylem pare razy u Radka gdy zamieszkalem w Siedlcach. 3 etap zdaje sie. Nie mialem wtedy gdzie trenowac, pozwalal korzystac ze sprzetu :) Odpowiedz Link Zgłoś