27.05.07, 18:46
Nie wszyscy znają takie nazwiska jak Rob Kaman, Rick Roufus czy Marek
Piotrowski, a to tak blisko bo Dębe Wielkie.

Warto obejrzeć :
www.youtube.com/watch?v=gaxOjzWDDK0
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80276,4153323.html
Obserwuj wątek
    • brycee Re: Wojownik 28.05.07, 00:17
      Mialem to szczescie, ale nieraz i nieszczescie, trenowac i sparowac z Markiem.
      Lata osiemdziesiate, Minsk Mazowiecki, hala sportowa w jednostce wojskowej. Po
      jednej stronie hali adepci jiu-jitsu, po drugiej stronie ogromnej wiszacej
      siatki my, trenujacy kyokushin. Przypomnialy mi sie lata wylanego potu,
      poobijane żebra, kondycja taka, że można było w każdej chwili przebiec 15 km bez
      specjalnego zmęczenia. Potężne ciosy Marka, jego brata Mirka, Jacka T., Białego,
      Petlona czy Jasia K. I wielu innych. Gdy przyjeżdżaliśmy na sparingi do
      Siedlec,powalczyć z ludźmi Gacka, najzwyczajniej w świecie nie pojawiali się
      wówczas na treningach. Mieliśmy całą grupę dobrych zawodników, ale do Marka było
      nam wszystkim daleko. Szkoda że stracił przy tym zdrowie. Szkoda też Moniki,
      jego dziewczyny, która straciła chyba w życiu jeszcze więcej. Pozdrawiam Was moi
      dawni Przyjaciele.
      • bambii Re: Wojownik 28.05.07, 00:53
        miałem epizod kiedy kopałem, choć w innych sztukach walki sie szkoliłem (Pozdro
        Radek) , tak czy inaczej RESPECT Marek, walcz dopóki jesteś człowiekiem.
        • brycee Re: Wojownik 28.05.07, 01:02
          Bylem pare razy u Radka gdy zamieszkalem w Siedlcach. 3 etap zdaje sie. Nie
          mialem wtedy gdzie trenowac, pozwalal korzystac ze sprzetu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka