Dodaj do ulubionych

call center

11.06.07, 15:24
Hej,
Kiedyś w tygodniku siedeckim był artykuł na temat call center, niestety
gdzieś zapodziałam ten tygodnik. Może znacie adres albo chociaż nazwe
siedleckiego call center??
Chciałam znaleść dodatkową prace na popołudnia i weekendy może tam się uda:)
Obserwuj wątek
    • emti1 Re: call center 11.06.07, 15:53
      Szczerze Ci radze daj sobie z nimi spokój

Moje 2 kolezanki (notabene bardzo pracowite i sumienne dziewczyny) wytrzymaly tam tylko tydzien czasu...

Juz lepszym rozwiazaniem na dorobienie paru groszy jest wykladanie towaru w marketach.Oczywiscie jesli jestes studentką.
      • lukasz57-90 Re: call center 11.06.07, 23:24
        albo skladanie dlugopisow <lol>
      • no_login Re: call center 12.06.07, 08:47
        Moja znajoma dwie godziny :-)
        • blackforever Re: call center 24.06.07, 13:41
          moja przyjaciółka (o ile to chodzi o call center na Brzeskiej)dostała ,,umowę o
          dzieło/zlecenie"- hmm..niepotrzebne skreślić... w której nie określona była
          kwota, a czas wypłaty pensji według woli pracodawcy. dziewczyna przepracowała 2
          tygodnie, nie otrzymała wynagrodzenia. Po kilku miesiącach spotkała znajomych,
          którzy również przestali tam pracować i do tej pory nie mają pieniędzy na
          koncie. Umowa była źle sporządzona, nawet kierownik nie potrafił okreslić czy
          jest to zlecenie czy dzieło. W przypadku obydwu umów i tak była sporządzona źle.
          Lepiej dać sobie spokój z tą firmą.
          • siedlczanin_chuck Re: call center 24.06.07, 22:40
            to na brzeskiej to rzeczywiście słabizna ale idzie nowa firma... chcą zatrudniać
            kilkaset osób w Siedlcach... na początek ok. 100 osób, niedługo poznacie szczegóły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka