Dodaj do ulubionych

Aleksandria dla vipeer'a

05.07.07, 15:58
Za propagandę sukcesu!
Za błyskawiczne kopiowanie dobrych wiadomości z dobrych stron!
Za inicjatywy godne najlepszych agentów i donosicieli!
Za całokształt a nawet więcej!

KAPITUŁA
do której zapraszam wszystkich popierających
Obserwuj wątek
    • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 16:12
      Dziękuję.
      • piszczy Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 16:17
        Proszę bardzo. Wartościowych ludzi trzeba doceniać!
    • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 16:17
      Śmiać mi się chce z tego wątku :)
      • piszczy Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 16:22
        To poważna sprawa, nie ma się co śmiać! Dołączysz do bardzo zacnego grona!
    • krzycho1252 Re: .... dla vipeer'a 05.07.07, 16:27
      Miał "dobre" wejścia, jak to w wątku o pani wice
      "idiotyzm, idiotyzm, idiotyzm, idiotyzm...
      już wolę zomowca, sbeka, komunistę w jednym niż ją..."
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=62747875&a=62787456
      ale to mi się podoba
      "Forum Samorządowe to tak naprawde jedna wielka defensywa. Co robią w radzie
      miasta ? Nic... Nie pokazali się :] A te cztery lata Dobijański będzie się
      lansował, bo za cztery lata wybory prezydenckie... Sorry, ale nie zagłosuje na
      niego napewno...."
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=59060375&a=59842800
      Każdy ma lepszy dzień i gorszy. Od razu Aleksandrie dawać?

• siedlczanin2 Re: .... dla vipeer'a 05.07.07, 17:02
        "bo za cztery lata wybory prezydenckie" Już nie za cztery krzychu, tylko za
        3.. Ale do wyborów trudno będzie doczekać "bo Polska pęknie ze śmiechu" jak
        niektórzy dalej będą szukać szatana a nie rządzić. Zostaną tylko radiomaryjni.
        • krzycho1252 Re: .... dla vipeer'a 05.07.07, 17:05
          Szatan podobno jest tyle samo widoczny jak anioł. "cztery lata" to był cytat.
    • monika_b0 Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 16:52
      piszczy napisał:
      > Za inicjatywy godne najlepszych agentów i donosicieli!
      > Za całokształt a nawet więcej!

Zapraszasz popierających Ciebie w tych agenturalnych dywagacjach, a tak
      naprawdę nie masz racji. Widać, że wątek o sprzedaży używek nieletnim mocno Cię
      zdenerwował. Problem jest i wszyscy powinni mieć odwagę mówić zdecydowane NIE
      takim sytuacjom. Mój syn ma 12 lat i nie wyobrażam sobie aby jakaś sklepowa
      m*nda sprzedała mu piwko czy papierosy, które potem wypije z kolegami w
      osiedlowych krzakach lub wypali za śmietnikiem.
      Ja wiem, że każdy by chciał, aby żyło się bez głupich ograniczeń, ale to nie
      jest utrudnianie życia, a troska o nasze dzieci. One i tak mają pod dostatkiem
      zewsząd płynących zagrożeń. Nie przyzwalajmy więc na takie sytuacje, bo to
      prędzej czy później uderzy również tych, którzy w tej chwili tak protestują
      przeciwko "zwracaniu uwagi". I wiem też, że zawsze znajdzie się jakaś ścieżka,
      którą młodzi ludzie ominą ustawowy zakaz, ale to nie znaczy że można bezczynnie
      przyglądać się łamaniu prawa. Bo w takim przepadku po co reagować na cokolwiek?
      Jeżeli nadal nie rozumiesz w czym rzecz, to... zrozumiesz dopiero wtedy, gdy
      będziesz starał się chronić własne dzieci przed niepotrzebnym zagrożeniem.
      m.
      • krzycho1252 Re: dla vipeer'a 05.07.07, 17:01
        > nie wyobrażam sobie aby jakaś sklepowa
        > m*nda sprzedała mu piwko czy papierosy,

Starsi koledzy poczęstują. Myślę, że twój syn do 21 roku życia nie będzie miał
        takich zachcianek.
        • monika_b0 Re: dla vipeer'a 05.07.07, 17:13
          Myślę, że będzie miał i pokusy i starszych kolegów i jest to całkiem naturalne,
          a ja nie trzymam go pod kloszem i nie zamierzam kontrolować na każdym kroku.
          Natomiast być może dzięki temu, że na na moim kawałku osiedla sprzedawcy mają
          trochę oleju w głowie, nie widać tu włóczących się grupek małolatów usiłujących
          w ukryciu zrobić użytek ze swoich zdobyczy, tak jak to widuje się gdzie indziej.
          • krzycho1252 Re: dla vipeer'a 05.07.07, 20:48
            > ja nie trzymam go pod kloszem i nie zamierzam kontrolować na każdym kroku.

To mi się podoba. Nie nauczyciel, nie kioskarz, czy sprzedawca w sklepiku a
            mądrzy rodzice mają pokazać co dla dziecka jest dobre. Widziałem dzieci z
            kartkami od rodziców z prośbą o sprzedaż papierosów. Sklepowa była w
            konsternacji, gdy powiedziałem, że na jej miejscu bym nie sprzedał. Wybrnęła
            mówiąc, że zna tą porządną rodzinę i sprzedała.
    • kalina_m Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 17:30
      Kolega Vipeer jest tu od niedawna. Nie on pierwszy się na wszystkich obraża,
      nie on pierwszy krytykuje tych, którzy myślą inaczej niż on. Dlatego traktuję
      jego wypowiedzi jako, że tak dwuznacznie powiem, zwykłe michałki.
      Chociaż, przyznam, rzadko kto chwali się tu działaniami swojego zastępu
      pionierów:) - ale może to dlatego, że to Vipeer potrzebuje utwierdzenia się w
      tym, że są one prawomyślne.
      Jednak nagroda jak najbardziej na miejscu!:) Pochwalam.
      • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 17:38
        Taka mała poprawka Kalinko - na nikogo się nie obraziłem i nie krytykowałem
        nikogo z forumowiczów. Na forum też jakiś tam czas jestem, nie to, ze od
        wczoraj. Iii traktuj moje wypowiedzi jak chcesz.
        • kalina_m Re: Aleksandria dla vipeer'a 05.07.07, 22:01
          3 lipca: "Droga Kalinko sama jesteś niewypałem", a 2 dni później: "Taka mała
          poprawka Kalinko - na nikogo się nie obraziłem i nie krytykowałem nikogo z
          forumowiczów". Taki młody, a już zaniki pamięci?:) Ponoć Bilobil jest skuteczny
          na to schorzenie. Albo przynależność do właściwej partii.
          • sppam Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 07:54
            Dokładnie Mr. Vippper ukazuje swoją dwulicowość. Sam na kogoś najeżdża,
            opóźniej się dziwi, że ktoś go tez krytykujea on udaje świętoszka. Stworzył
            temat "APEL", a tam sam sobie zaprzecza hehe. Jezeli chodzi o jego frajerstwo-
            chłopak jeszcze chyba się nie dowiedział, co to znaczy (w ZK frajer to rasowy
            konfident i kapuś)- to dobrze, że gani sklepikarzy, ale upubliczniać to na
            forum (adresy? dobrze, że nie nazwiska- dobrze, że jest ochrona danych
            osobowych). Niech sobie narzeka, ale adresy itp. niech podaje policji. Na pewno
            sam nie zwrócił uwagi sklepikarzom. Widać, że chce się pokazać i pokazał!
    • sppam Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 09:16
      A tak w ogóle to ten piszczy to przypadkiem nie ta sama osoba co vipeer?
      Wypowiadał się na jakiś temat utworzony przez viperr`a??? Może vipeer chce się
      podbudować psychicznie i stworzył ten skromny wątek hehe?
      • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 10:34
        O tak sppamie, stworzyłem ten temat - uważaj bo... Nie musze siebie
        podbudowywać, z porównaniem do Ciebie, piszącego Ciągle czym jest w ZK to czy
        to :/ Pozatym zwróciłem uwage sklepikarzom, już o tym napisałem - polecam
        czytać uwazniej! Po trzecie nie zamierzan dalej tego tłumaczyć. Pozdrawiam jak
        zawsze miłych i sympatycznych formowiczów.
        • meandry1 Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 12:23
          Tak o niektórych sprawach nie pisze zle, mogę byc w kapitule ale decyzja
          popierajaca ostatecznie bedzie później. Przygladam sie i czytam.....
        • sppam Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 12:53
          Bo co??? Jajeczko??? Piszę o ZK, bo widzę, że ograniczony masz światopogląd do
          jedego typu!!! Tia...zwróciłeś uwagę sklepikarzom. Jak Ci pisali, że sam
          powinieneś zwrócić uwagę, to co miałes napisać??? Jakoś na poczatku opisałes,
          jaki jesteś zbulwersowany sytuacją, a opisać reakcji sklepikarzy to
          zapomniałeś?? Zasługujesz na antyAleksandrię za zakłamanie i dwulicowość:-)
          • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 13:01
            Żebyś wiedział, ze zapomniałem. Ten się nie myli, co nic nie robi. Ty
            najwyraźniej urodziłes się alfa i omegą, więc ... gratuluje.
            • meandry1 Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 13:55
              Ojoj spokoju toć to zabawa moscipanowie.
            • sppam Re: Aleksandria dla vipeer'a 06.07.07, 14:20
              Ale o adresach nie zapomniałeś?!
              • bogini_nocy Re: Aleksandria 06.07.07, 16:11
                sppam napisał:

> Ale o adresach nie zapomniałeś?!

a ty spamie i tobie podobni to macie jednak spory problem z moralnością. Jeżeli
                ktos kradnie, to popełnia przestępstwo i należy mówić kto kradnie z imienia i
                nazwiska
                jeżeli ktoś zabija, to popełnia przestępstwo i należy mówić kto zabija z
                imienia i nazwiska
                jeżeli ktoś oklamuje wyborców, to popełnia przestepstwo i należy mówić kto
                okłamuje z imienia i nazwiska
                jeżeli ktoś niszczy groby na cmentarzu, to popełnia przestępstwo i należy mówić
                kto niszczy groby z imienia i nazwiska
                jeżeli ktoś sprzedaję dzieciakom narkotyki, to popełnia przestępstwo i należy
                mówićkto sprzedaje z imienia i nazwiska
                jeżeli ktoś sprzedaje dzieciakom fajki i gorzałe popełnia przestepstwo i należy
                mówić kto to robi z imienia i nazwiska

masz bardzo dziwny i nie jasny dla mnie kodeks moralności spamie, jesteś z tego
                samego wora co sprzedawcy gorzały, dilerzy, niszczyciele grobów, czy złodzieje
                bardzo lojalni wobec sobie podobnych.....

W tym konkretnym sporze nie masz ani odrobiny racji, chociaż wiem, że i tak
                tego nie dostrzeżesz, niczym alkoholik wypierający się swojej choroby.

Bogini

aleksandria dla sppama...za moralność przestępcy
                • sppam Re: Aleksandria 07.07.07, 10:13
                  Ależ się rozpisała- tak jakbyś sama próbowała zrozumieć, co w ogóle piszesz. Ja
                  już po pierwszym twym przykazaniu zrozumiałem sens:-))) Przykro mi, ale nie
                  jestem z tego samego wora co złodzieje, itp. Może ktoś od ciebie taki jest i
                  dlatego masz jakiś uraz psychiczny.
                  W tym konkretnym sporze mam rację, ale tacy jak ty, którzy mają ograniczony
                  światopogląd do jednego wyuczonego przez konserwatywne i płytkie myślenie
                  kodeksu moralnego tego nie pojmą. Tacy jak ty to rasowi konfidenci, którzy
                  negowali donosicielstwo parę lat temu, a sami teraz to robią (oczywiście też
                  myśląc w dobrej wierze). Tu nie chodzi-jak już wcześniej pisałem- o to, że
                  potrzebne jest zwracanie uwagi na ten problem, bo jest, ale chamskie i
                  poniżające jest donosić z imienia i nazwiska, a w szczególności, jak to robi
                  byle kto, uważający się za Strażnika Texsasu siedleckiego!!! Są do tego
                  odpowiednie organy i niech one zajmują się dalej problemem!!! Nie wierzę, że
                  Vipeeer chociaż raz osobiście zwrócił komuś uwagę. Wolał ten problem ukazać i
                  upublicznić na forum, zgrywając wspaniałego, mężnego obywatela hehe. Ciekawe ilu
                  z was zwróciło uwagę sklepikarzom czy jakimś pijakom. Jak to do ciebie się ma
                  Bogini nocy?? Zgrywasz wielką pustą damulkę, a przechodząc obok zła pokornie
                  odwracasz głowę w drugą stronę hehe. Wiem, wiem. Napiszesz, że nie przechodzisz
                  obojętnie, ale kogo chcesz oszukać??
                  Bogini nocy, obyś sama na własnej skórze poczuła, jak ktoś nawet z byle powodu
                  donosi na Ciebie i podaje adres, nr tel i nazwisko, a robi to taki ograniczony
                  człowieczek, jak Ty!!! Cóż, twoja zasrana ideologia! Niech każdy bawi się w boga
                  i policjantów i niech nie narzeka, że policji (MILICJI??) nie ma, bo w każdym
                  takim jak wy on siedzi- zakute łby!!!
                  • meandry1 Re: Aleksandria 07.07.07, 11:59
                    O przesadziłes furowiczu, ten poziom to pod budkę z piwem .....razem z tymi
                    dzieciakami co im ktoś bezkarnie pozwala się odurzać -jak rozumiem twoje
                    poglady.
                    • sppam Re: Aleksandria 07.07.07, 15:33
                      Bogini nocy napisała:

"masz bardzo dziwny i nie jasny dla mnie kodeks moralności spamie, jesteś z tego
                      samego wora co sprzedawcy gorzały, dilerzy, niszczyciele grobów, czy złodzieje
                      bardzo lojalni wobec sobie podobnych....."

Kto tutaj przesadził ?? Widzę, że dużo jest takich jak ty czy śmieszna bogini,
                      którzy widzą tylko swoje racje i udają świętoszków. Żaden idiota czy ograniczony
                      umysłowo frajer nie będzie mnie porównywał do złodziei czy dilerów! Więc wsadź
                      sobie te uwagi głęboko w d..., bo sami prezentujecie większe chamstwo i obłudę!!!
                      • vipeeer Re: Aleksandria 07.07.07, 18:47
                        Tak dla jasności - mam 25 lat, więc nie mogłem nigdy donosić dla SB :] Iii
                        prosze Cię sppamie, uspokój się i troszkę kultury tu na forum nie zaszkodzi.
                        • sppam Re: Aleksandria 08.07.07, 13:15
                          No to po kimś to odziedziczyłeś. Kolejny raz pokazujecie, że kierujecie uwagi do
                          innych, a jak wam brakuje kultury, to już wszystko jest w porządku. Śmieszni
                          jesteście. Nadajecie się tylko i wyłącznie na polityków. Świętoszki!!!!
                  • emektb Re: Aleksandria 08.07.07, 13:30
                    czytałem sppamie twoje wypowiedzi i nie uważam, żebyś był złym człowiekiem.
                    myślę, że intencje masz dobre. tyle, że postrzeganie rzeczywistości masz inne,
                    ciut jak homo sovieticus.
                    • sppam Re: Aleksandria 08.07.07, 14:50
                      Hm...sovieticus? Może anty??? Po prostu nie lubię, jak ludzie bawią się w Boga
                      lub sędziego. Najgorsze jest to, że inni widzą tylko wady innych i jeszcze z
                      gębą wyskakują, a na siebie nie spojrzą.
                    • bogini_nocy Re: Aleksandria 10.07.07, 08:36
                      emektb napisał:

> czytałem sppamie twoje wypowiedzi i nie uważam, żebyś był złym człowiekiem.

to MÓJ człowiek!!! Sramek ma się rozumieć :-D I ja go akceptuję takim jakim
                      jest!!! :-D

> myślę, że intencje masz dobre. tyle, że postrzeganie rzeczywistości masz
                      inne,
                      > ciut jak homo sovieticus.
                      >
                  • bogini_nocy Re: Aleksandria 09.07.07, 09:44
                    sppam napisał:

(...)
                    > W tym konkretnym sporze mam rację,(...)

Bogini NOcy wcześniej napisała:
                    (...) W tym konkretnym sporze nie masz ani odrobiny racji, chociaż wiem, że i
                    tak
                    tego nie dostrzeżesz, niczym alkoholik wypierający się swojej choroby.(...)

Bogini

Co cię tak złaości spamku? Wrzody, czy hemoroidy?? :-D
                    • sppam Re: Aleksandria 09.07.07, 12:08
                      > Co cię tak złaości spamku? Wrzody, czy hemoroidy?? :-D

U mnie nie, ale domyślam się, że ty często tak masz. Bogini nocy dlatego, bo
                      taka "piękna" jesteś czy ciemna intelektualnie. Obstawiam, że to i to razem:-)))
                      Proponuję zmienić ci nick na Bogini głupoty lub ciemnoty. Przemyśl to, jeżeli
                      potrafisz!!!
                      • bogini_nocy Re: Aleksandria 09.07.07, 14:00
                        sppam napisał:

> > Co cię tak złaości spamku? Wrzody, czy hemoroidy?? :-D
                        >
                        > U mnie nie, ale domyślam się, że ty często tak masz. Bogini nocy dlatego, bo
                        > taka "piękna" jesteś czy ciemna intelektualnie. Obstawiam, że to i to razem:-
                        ))
                        > )
                        > Proponuję zmienić ci nick na Bogini głupoty lub ciemnoty. Przemyśl to, jeżeli
                        > potrafisz!!!

O proszę jak się chłopina zdenerwowała, hihi :-)))
                        Spamku, cielaczku, na hemoroidy podobno pomaga maść aloesowa, sprawdź, może
                        zadziała, bo w przeciwnym razie nie przestaniesz się tak na stołku kręcić
                        odpisując w podnieceniu na moje wpisy :-D hihi Co mi, rzecz jasna, imponuje :-D
                        Tak spamku, bogini nocy ze względu na ukrywaną maszkare twarzy, krzywe nogi i
                        garb na plecach, wyprysk na nosie i zadrę w palcu od miotły :-DD hihi
                        Skoro takie dobre rady sobie dajemy, to przyjmij jedną ode mnie :-D Może
                        powinieneś zmienić nick ze sppam na sram??? bardzo by to do ciebie pączuszku
                        pasowało, a ja z rozkoszą bym cię w swoich tłustych ramionach utuliła, :-DD hihi
                        Co ty na to? Mogę przyjąć, że jesteśmy parą??? ;-D hihi

Twoja Bogini
                        • piszczy Re: Aleksandria 09.07.07, 14:35
                          Odbiegacie szanowni Państwo od vątku... A tu proszę dostałem na miala kolejną
                          propozycję upomniku dla vipeeera - "Moher nówka sztuka złotą nitką na
                          platynowych drutach robiony". Niezłe co?
                          • sppam Re: Aleksandria 09.07.07, 19:31
                            Eh, co tam Twój wątek. Nasz z Boginią głupoty będzie lepszy. A tak w ogóle, to
                            co się stało, że autor tematu nagle się pojawił?? Sądzę, że vipeeer-ek podszywa
                            się pod piszczakiem PISZCZAK = KISZCZAK HAHA!!! Odkryłem tajemnice vipeeer`a.
                            Toż to Kiszczak!!! Nic dziwnego, że donosi!!!
                        • sppam Re: Aleksandria 09.07.07, 19:28
                          Hm... a to nie głupi pomysł, żebyśmy byli para. Dosyć ciekawe i na pewno nie
                          nudne byśmy mieli życie hehe. A ten nick też mi się podoba "SRAM, ale pozwól, że
                          dodam "NA CIEBIE MASZKARO NOCY"! Postawię Ci na Twoje oschłe niezadbane ciało
                          parującego kloca i troszkę hemoroidów będzie, bo widzę, że za tym tęsknisz. Tak
                          poza tym podziwiam Twój temperament. Hrrrr..... będziesz moją idolką. Eh Ty mój
                          perwersie:-)))
                          • bogini_nocy Re: Aleksandria 09.07.07, 21:53
                            sppam napisał:

> Hm... a to nie głupi pomysł, żebyśmy byli para. Dosyć ciekawe i na pewno nie
                            > nudne byśmy mieli życie hehe. A ten nick też mi się podoba "SRAM, ale pozwól, ż
                            > e
                            > dodam "NA CIEBIE MASZKARO NOCY"! Postawię Ci na Twoje oschłe niezadbane ciało
                            > parującego kloca i troszkę hemoroidów będzie, bo widzę, że za tym tęsknisz. Tak
                            > poza tym podziwiam Twój temperament. Hrrrr..... będziesz moją idolką. Eh Ty mój
                            > perwersie:-)))

W to mi graj, mój zasrańcu, w to mi graj:-D
                            W końcu spotkałam zasrajdupę z prawdziwego zdarzenia, mój ty idolu milusiński,
                            hihi :-D
                            Imponujesz mi bandziorku kochany :-D
                            • bogini_nocy sramek 10.07.07, 08:35
                              Sramku,

odezwij się do mnie kochany, ten wątek jest już tylko nasz, smaczny, wyjątkowy,
                              niepowtarzalny ;-D
                              Tęsknię za tobą i całą noc nie mogłam zasnąć myśląc o twoich upodobaniach, mój
                              ty lojalny bandziorku, hihi :-DD

twoja Bogini
                              • z_sieci Re: sramek - nie karmić trolla ;) 10.07.07, 09:22
                                Odpuść sobie, szkoda Twoich nerwów. Zajrzyj tutaj ;)
                                sprawdz.to/nie-karm-trolla
                                • sppam Re: sramek - nie karmić trolla ;) 10.07.07, 13:23
                                  Troll to cię zrobił!!! Zazdrosny widzę jesteś, ale nie wpierd..aj się między
                                  wódkę a zakąskę!!!! Widzę, że to ty masz słabe nerwy hihi!!!
                              • sppam Re: sramek 10.07.07, 13:28
                                Tak szczerze, to normalnie uśmiałem się w pozytywnym tego słowa znaczeniu. No
                                proszę, ciekawa z Ciebie osóbka. Mam nadzieję, że śnisz nocami o naszych
                                obsranych ciałach. Twe tłuste zapryszczone usta wiją się w rytmie naszych
                                pierdów! :-DDD Jak myślisz? Dlaczego inni próbują popsuć Nasz związek? Wciskaja
                                swe 3 grosze, a ja nie chcę się Tobą dzielić!!!
                                • bogini_nocy Re: sramek 10.07.07, 13:37
                                  sppam napisał:

> Tak szczerze, to normalnie uśmiałem się w pozytywnym tego słowa znaczeniu. No
                                  > proszę, ciekawa z Ciebie osóbka. Mam nadzieję, że śnisz nocami o naszych
                                  > obsranych ciałach. Twe tłuste zapryszczone usta wiją się w rytmie naszych
                                  > pierdów! :-DDD Jak myślisz? Dlaczego inni próbują popsuć Nasz związek?

z zazdrości sramku, z zazdrości :-DD

Wciskaja
                                  >
                                  > swe 3 grosze, a ja nie chcę się Tobą dzielić!!!

ani ja tobą, mój jesteś na długo :-D
                                  i wara od mojego sramka wszystkim niedowartościowanym patałaszkom, hihi :-DDD

Bogini Twoja
                                  • sppam Re: sramek 10.07.07, 16:13
                                    bogini_nocy napisała:

> ani ja tobą, mój jesteś na długo :-D
                                    > i wara od mojego sramka wszystkim niedowartościowanym patałaszkom, hihi :-DDD
                                    >
                                    > Bogini Twoja

Jesteś Bogini taka czuła i waleczna, że nie sposób przestać z Tobą pisać.
                                    Uważaj, bo jeszcze się zakocham i rzucę pod Twoje giry głowy tych, którzy
                                    przeszkadzają i są przeciwko Nam!!!
                                    • bogini_nocy Re: sramek 10.07.07, 16:37
                                      sppam napisał:

> bogini_nocy napisała:
                                      >
                                      > > ani ja tobą, mój jesteś na długo :-D
                                      > > i wara od mojego sramka wszystkim niedowartościowanym patałaszkom, hihi :
                                      > -DDD
                                      > >
                                      > > Bogini Twoja
                                      >
                                      > Jesteś Bogini taka czuła i waleczna, że nie sposób przestać z Tobą pisać.
                                      > Uważaj, bo jeszcze się zakocham i rzucę pod Twoje giry głowy tych, którzy
                                      > przeszkadzają i są przeciwko Nam!!!

Sramku, ale ty już głową w chmurach z oczętami oślimi w swoich paskudniutkich
                                      myślach onanizm uprawiasz o swojej bogini nie przestając marzyć :-D hihi
                                      Moim jesteś aktualnie pieskiem, a o nasz związek w obowiązku swoim masz dbać
                                      pieczołowicie, mój ty bandziorku zabawny, hihi :-D

Twoja Bogini

PS. Zrób hau hau,
                                      dreszczy wtedy dostaję, hihi :-D
                                      • sppam Re: sramek 11.07.07, 07:41
                                        bogini_nocy napisała:

> Sramku, ale ty już głową w chmurach z oczętami oślimi w swoich paskudniutkich
                                        > myślach onanizm uprawiasz o swojej bogini nie przestając marzyć :-D hihi
                                        > Moim jesteś aktualnie pieskiem, a o nasz związek w obowiązku swoim masz dbać
                                        > pieczołowicie, mój ty bandziorku zabawny, hihi :-D
                                        >
                                        > Twoja Bogini
                                        >
                                        > PS. Zrób hau hau,
                                        > dreszczy wtedy dostaję, hihi :-D

Moja suczo, nawet nie wątp w moje zapędy obronne Naszego związku!!! Dobry pies
                                        Swej suki nie da krzywdzić:-))) Też musisz się starać więc zacznij się myć, a
                                        ja już się postaram o miły nastrój:-D
                                        • bogini_nocy Re: sramek 11.07.07, 08:48
                                          sram napisał:

> bogini_nocy napisała:
                                          >
                                          >
                                          > > Sramku, ale ty już głową w chmurach z oczętami oślimi w swoich paskudniut
                                          > kich
                                          > > myślach onanizm uprawiasz o swojej bogini nie przestając marzyć :-D hihi
                                          > > Moim jesteś aktualnie pieskiem, a o nasz związek w obowiązku swoim masz d
                                          > bać
                                          > > pieczołowicie, mój ty bandziorku zabawny, hihi :-D
                                          > >
                                          > > Twoja Bogini
                                          > >
                                          > > PS. Zrób hau hau,
                                          > > dreszczy wtedy dostaję, hihi :-D
                                          >
                                          > Moja suczo, nawet nie wątp w moje zapędy obronne Naszego związku!!! Dobry
                                          pies
                                          > Swej suki nie da krzywdzić:-))) Też musisz się starać więc zacznij się myć, a
                                          > ja już się postaram o miły nastrój:-D

Nie ma mowy, żadnego mydła!!! nie dopuszczę abyś czuł sie nieswojo!!! Biorę cię
                                          z twoim smrodem i taką sie oddaję, hihi :-D

Twoja Bogini
                                          • sppam Re: sramek 11.07.07, 12:40
                                            bogini_nocy napisała:

> Nie ma mowy, żadnego mydła!!! nie dopuszczę abyś czuł sie nieswojo!!! Biorę
                                            cię
                                            >
                                            > z twoim smrodem i taką sie oddaję, hihi :-D
                                            >
                                            >
                                            > Twoja Bogini

Cała przyjemność po moim smrodzie i Twoim sromie zasrańcu Ty mój:-)))
                                            • bogini_nocy Re: sramek 11.07.07, 14:11
                                              srram napisał:
                                              >
                                              > Cała przyjemność po moim smrodzie i Twoim sromie zasrańcu Ty mój:-)))

Hej bandziorku, ale temat zasrańca to mój patent zarezerwowany dla ciebie :-D
                                              Wolałabym abyś serwował mi czułości takie bardziej od siebie, hihi :-D

Twoja Bogini
                                              • sppam Re: sramek 13.07.07, 09:55
                                                bogini_nocy napisała:
                                                > Hej bandziorku, ale temat zasrańca to mój patent zarezerwowany dla ciebie :-D
                                                > Wolałabym abyś serwował mi czułości takie bardziej od siebie, hihi :-D
                                                >
                                                > Twoja Bogini

No, ale Ty jesteś moją Bogini smrodu więc jakieś powiązanie jest. Myślałem, że
                                                empatia, to Twoja mocna strona. A te czułości bardziej ode mnie, to własnie
                                                obsrywanie Ciebie:-)))
    • vipeeer Re: Aleksandria dla vipeer'a 10.07.07, 14:35
      Z całym szacunkiem do Ciebie drogi sppamie i do Ciebie bogini_nocy, ale
      moglibyscie swoją wielką "miłość" wyznawać w wiadomościach prywatnych, bo to co
      ja osobiście czytram jest dla mnie troszkę "żenujące". Oczywiście bez urazy,
      mówię co o tym sądze :) Temat [chyba] uznaje za zamknięty? :]
      • sppam Re: Aleksandria dla vipeer'a 10.07.07, 16:16
        Z całym szacunkiem vipeeer, ale tak mnie wzięło na Bogini Głupoty, że chyba się
        zakochałem i coś mnie do Niej przyciąga, że nie mogę przestać. Wybacz i nie
        czytaj więcej Naszych postów w tym temacie, bo trójkątów nie lubię, a widzę, że
        Cię ciągnie, ale bronisz się chyba resztkami sił. TWARDY BĄDŹ- NIE MIĘTKI ;-) !!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka