Dodaj do ulubionych

stawy rybne

19.07.07, 12:15
Czy wiecie, do kogo naleza rybne stawy hodowlane pomiedzy Sokolowska a
Poniatowskiego ? Chcialam tam popodgladac ptaki wodne, ale wyploszyl mnie
zakaz wstepu. Moze wlasciciel po osobistej rozmowie wyrazi zgode na wejscie z
lornetka i aparatem ...
Obserwuj wątek
    • niunianiu Re: stawy rybne 19.07.07, 12:34
      Dariusz Ślęczkowski
      • qulqa Re: stawy rybne 19.07.07, 18:55
        Dzieki.
        A nie wiesz, jak sie do czlowieka mozna dostac - gdzie ma jakies biuro,
        pracownikow itp ??
        • aro333 Re: stawy rybne 19.07.07, 19:52

A nie lepiej tak jak wedkarze zajechac od rybakowki,podejdzie pan i wyjasnic co
          i jak?Nie wiem jak w tym roku ale juz od paru lat jest udostepniony staw dla
          wedkarzy,bedziesz bez wedek to moze kasy nie skroia pewnie pozwoli pochodzic z
          aparatem.Jak nie to zdobedziesz napewno kontekt do wlasciciela.
          • qulqa Re: stawy rybne 19.07.07, 21:13
            Jasne ze lepiej - tyle ze nie wiem, gdzie jest ta rybakowka :) Jestem swieza
            siedlczanka, stawy odkrylam przypadkiem - bylam na spacerze i zaszlam od strony
            dzialek. Nie zauwazylam zadnej budki czy domku tylko od razu tablice zakazujaca
            wstepu.
            Bede wdzieczna za wszelkie informacje - jak do tej rybakowki dojechac / dojsc.
            • aro333 Re: stawy rybne 19.07.07, 22:14
              OK.Jak rozumiem ,mowisz o tych dzialkach do ktorych droga prowadzi po plytach
              betonowych a one same sa po lewej stronie.Na koncu drogi faktycznie jest grobla
              z groznym napisem.Wiec tak,musisz jechac droga ta od szpitala wojewodzkiego
              albo jeszcze inaczej ,od tej drogi co opisujesz to w prawo przez cale blonie
              papieskie(to teren z krzyzem wielgasnym),i dotrzesz do drogi ktora potem kreci
              w szpalerze duzych drzew.Jadac nia badz idac ,po prawej rece bedziesz miala
              tez ogrodki dzialkowe .Nastepnie droga skreci ostro w prawo (zakret 90 °) i
              wjedziesz tak jakby na czyjas posesje.Przejezdzasz to i praktycznie sama droga
              poprowadzi cie do budki gdzie wyjdzie Pan myslac ze jestes
              wedkarzem.Dalej ,zalezy od twoj3ej inwencji ,dogadujesz sie z Panem lub prosisz
              o namiaryy wlasciciela.Powodzenia.
              • qulqa Re: stawy rybne 19.07.07, 23:36
                Dzieki aro333 :)
                Opis tak dokladny, ze nie powinnam zbladzic :)
                • westwind2 Re: stawy rybne 22.07.07, 12:39
                  Można tam chodzić na spacery. Spacerowiczów nie gnębią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka