gmx3 27.10.07, 23:10 już wkrótce będzie UMTS w Siedlcach w Plus'ie :))))))))) Super wreszcie 1 operator pomyslał o nas podobno całe miasto w UMTS i HSDPA 3,6 Chyba bedzie OK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
breuszek Re: UMTS / HSDPA - Plus !!!!!! 29.10.07, 00:12 Gdyby to była prawda to naprawdę świetna alternatywa. Ostatnio miałem przyjemność właśnie na IPlusie konfigurować ruterek Linksysa WRT54G3G. Po prostu włożyłem kartę, wpisałem pin i APN www.plusgsm.pl i 350kilobajtów/s szło jak burza.. szkoda że to Warszawa i po 2 godz. ssania spadło do równo 512kbit. Odpowiedz Link Zgłoś
gmx3 Re: UMTS / HSDPA - Plus !!!!!! 02.11.07, 22:00 jest!!!! na razie testowo na podlaskiej sygnałą na kreski! czyli papa era i orange - Plus jest zawsze przed!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ygd Re: UMTS / HSDPA - Plus !!!!!! 03.11.07, 09:57 Raczej nie ma się czym podniecać, przecież są ostre limity pobranych danych w tych usługach. Jeśli by były zwiększone przynajmniej 10krotnie, można by się było już nad tym zastanawiać. Myślę, że za jakieś 2-3 lata ludzie zaczną migrować z neostrad, czy kablówek na rzecz właśnie takich urządzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
gmx3 Re: UMTS / HSDPA - Plus !!!!!! 11.11.07, 18:34 Internet szybko, coraz szybciej Plus GSM wprowadził kilka dni temu w Siedlcach usługę UMTS (telefonia trzeciej generacji). Dzięki niej Internet powinien uzyskiwać prędkości do 2 Mbit/s. dodaj komentarz tygodnik.siedlecki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gmx3 Re: UMTS / HSDPA - Plus !!!!!! 01.12.07, 21:40 działa mi 1.5MB z netu i 0.3-0.4 MB do netu - zjefajnie!!!!! Tonie UMTS tylko HSDPA Odpowiedz Link Zgłoś