siedlczanin2 18.03.08, 17:02 Kto był wczoraj na spotkaniu z wodzem J. Kaczyńskim? to niech krótko napisze co tam było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bieszczadzka Re: Kto był? 18.03.08, 21:31 Był tłum "zwolenników" braci mniejszych i kilku niezadowolonych z układu (rady miasta)w mieście. Czyli niby prawicowcy ale plujący we własne gniazdo. Byłem spóźniony, stałem z tyłu i słyszałem komentarze. Ten co niby miał największe pretensje do władz miasta to pan o nazwisku ? chyba na "O" nie pamietam, ale galeria mówi że on nigdy nie był z niczego zadowolony. Ponoć tylko z siebie. W każdym bądź razie ponoć to jakaś spóła z byłym ZSMpowcem, który się przechrzcił na mocno wierzącego. Brat mniejszy obiecywał że się tym zainteresuje. Jednym słowem Siedlce - na pewno oprócz mnie - są z bratem. A jeszczejedno młodzieży mało. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Kto był? 19.03.08, 08:21 na pewno była cała masa młodzieży i inteligencji, tylko ty działasz na zlecenie wiadomych sił. Odpowiedz Link Zgłoś
bieszczadzka Re: Kto był? 19.03.08, 12:48 Nie ulega wątpliwości że tą "inteligencję" było widać i słychać aż nadto Odpowiedz Link Zgłoś
hejj1 Re: Kto był? 19.03.08, 16:59 witam. Zjechałem na swięta, a tu widzę dalej polityka. Widzę że Siedlce miały zaszczyt? gościć J.K ciekawe czy sam czy z kotem? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak62 Re: Kto był? 19.03.08, 10:35 ilość młodzieży zależy od kryterium wieku. Ja byłem, ale nie wiem czy w tym otoczeniu robiłem za młodzież. Odpowiedz Link Zgłoś
neutron6 Re: Kto był? 20.03.08, 16:00 Niektórzy mówią, że dziś jest tylko tzw "młodzież toruńska", zorganizowana wokół znanej rozgłośni. Nie wiem czy do niej się zaliczasz. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens A kto może być autorem tego przeboju? 31.03.08, 15:37 Nowe wiadomości płyną już z Pułtuska, Że w Pułtusku pomnik chcą postawić Tuska. Tam na rynku w Pułtusku ktoś usłyszał, że ten pomnik ufunduje Krauze Ryszard. Za to minister sprawiedliwy pan Ćwiąkalski, Ma być jak słoń trąbalski i zapominalski. Jak podała tam w Pułtusku Radio Eska, Żeby się żyło lepiej wróci gruba kreska. Przebój już miał podobno prapremierę na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemary30 Re: A kto może być autorem tego przeboju? 02.04.08, 20:05 nadworny śpiewak Radia Maryja:) Andrzej Rosiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
fakkof Re: Kto był? 31.03.08, 20:37 Kto jest tym byłym esbekim "w okolicach" władzy? Bo tą kwestię poruszyła jedna z osób w czasie spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
fakkof Re: Kto był? 05.04.08, 08:52 To nie mogło chodzić o P. On został wybrany przez mieszkańców w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kto będzie? 07.04.08, 15:44 Ciekawe. Bardzo ciekawe dla ortodoksów i ekstremalnych prawicowców. www.radiopodlasie.pl/index.php?m=135&idw=6139&idk=1&PHPSESSID=8229be0ccfb2054623dab50dc33650ad "W środę 9 kwietnia w Siedlcach odbędzie się spotkanie z profesorem Jerzym Robertem Nowakiem. Organizatorami spotkania są Radny Rady Miasta Siedlce Leszek Szymański i Przewodniczący Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Internowanych I Represjonowanych w Siedlcach Janusz Olewiński." Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Kto będzie? 07.04.08, 16:13 krzycho1252 napisał: > Ciekawe. Bardzo ciekawe dla ortodoksów i ekstremalnych prawicowców. > <a href="www.radiopodlasie.pl/index.php? Pan profesor Jerzy Robert Nowak pomagał pisać tą książkę, że wieczory autorskie robi czy tylko przeczytał i będzie namawiał by zamykać oczy przy jej czytaniu? Nawiedzonych coraz więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Kto będzie? 07.04.08, 16:15 Dobrana para ex Solidarność z ex ZSMP.Jeden i drugi z przeszłością. Ostatnio podobno założyli nowe stowarzyszenie? Może ktoś wie coś więcej, czyli kogo to stowarzyszenie zrzesza? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Re: Kto będzie? 07.04.08, 16:24 Spotkanie odbędzie się w Kinie Centrum .... Aleśmy się projekcji kinowej doczekali! Odpowiedz Link Zgłoś
pigula6-5 Re: Kto będzie? 07.04.08, 18:01 Jednego znam z pracy w Telekomunikacji. Ciągle był nawiedzony i widać taki został. On pod pozorem walki o coś zawsze miał na myśli tylko sebie. A poparcie widać ma bo chyba jak dobrze pamiętam w wyborach dostawał nie więcej jak ..naście głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kto będzie? 07.04.08, 21:07 > Dobrana para ex Solidarność z ex ZSMP. Może ten niby z SDPl a teraz z NN złoży wizytę i zada jakieś pytanie? melisę miałem na myśli, bo coś przycichł w sprawach hepeningów... a w wywiadzie w TVSiedlce nijaki M. Borowski wspomniał o nim jako o Nowej Twarzy. To jak to jest? Nowy Nurt (NN) czy NT? Odpowiedz Link Zgłoś
fakkof Re: Kto będzie? 07.04.08, 21:18 Występ Borowskiego w TV Siedlce to jakieś nieporozumienie. Po co to było? Pytam. A tematu z nową twarzą NN czy TNT hehe to już nie będę komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kto będzie? 07.04.08, 22:35 > tematu z nową twarzą NN czy TNT hehe to już nie będę > komentować. Tak się zapytam hehe, dlaczego hehe? W końcu znany z pseudonimu i z reklam facet piszący list do prezydenta... W końcu facet z reklamą wyborczą "Tu jest moja Irlandia" hehe.. W końcu członek władz jednej z partii lewicowych oprócz PD, której lewicowość wyznaczył Balcerowicz skupionych w tzw. LiD hehe, które się rozleciało... Może ten guru NN przyjedzie, no ten z Nowej Krytyki, no ten Sierakowski, co tylko na upadłym Millerze się wyżywa... To byłby kongres i spór. hehe, hehe.. L.Sz. pewnie zabrałby mikrofony... Może nie? Na sesji wyłączył mu Przewodniczący RM hehe i co ? Wolne media milczą tylko gdzieś w TS w satyrycznym "Trzecim Oku" wzmianka. Odpowiedz Link Zgłoś
siedlczanin2 Re: Kto będzie? 07.04.08, 22:34 Oj krzycho, krzycho. Nieładnie, przecież jeszcze nie tak dawno kibicowałeś temu "NN" Odpowiedz Link Zgłoś
krzycho1252 Re: Kto będzie? 07.04.08, 22:36 > kibicowałeś temu "NN" Przyglądać się chciałem sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś