megica 09.06.08, 17:02 A ja znowu swoje ;). Zainteresowało mnie Prywatne Przedszkole Muzyczne z ul. Vogla. Zagląda tutaj może ktoś, kto ma tam dziecko? Szukam opinii. 350 zł to sporo, szczególnie jak nie wiadomo na co tak naprawdę pójdzie ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dag_red Re: Przedszkole muzyczne 11.06.08, 22:19 Od wrzesnia bedzie podobno 420 zł (albo 450 zł) kosztowalo. Nie pamietam dokaldnie. Jakby cos. Pisz na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
megica Re: Przedszkole muzyczne 11.06.08, 22:44 No to pięknie... Jak tak dalej pójdzie, to pracować przestanie się opłacać :(. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaangeli Re: Przedszkole muzyczne 12.06.08, 21:55 Nie polecam beznadzieja moje dziecko trochę chodziło cena wygórowana żadnych atrakcji ciasno na początku było mówione że 15 osób w grupie a teraz jest 20 a pokój 12m odpowiem na resztę pytań na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
megica Re: Przedszkole muzyczne 12.06.08, 22:15 Dzięki :). Ja już odpuściłam po rewelacjach odnośnie ceny. Szczerze mówiąc skusiło mnie trochę, że dzieci uczą się grać na pianinie/skrzypcach, bo sama swego czasu kilka długich lat się uczyłam. Ale skoro jest tak jak piszecie - tzn. byłam tam i widziałam ubogi "plac zabaw", niewykończony parter etc. - utwierdzam się w przekonaniu, że nie będzie to dobre miejsce dla mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
sunny12 Re: Przedszkole muzyczne 17.06.08, 15:38 a jak tam wygląda sprawa z kadrą? może orientuje się ktoś? jakie są nauczycielki? bo to dla mnie nardzo ważne, bo od tego też dużo zależy...czy są też jakieś zajęcia dodatkowe i w ogóle jak to wygląda? bo też jestem zainteresowana i nie wiem jak to tam wygląda a nie byłam jeszcze w tym przedszkolu...dziękuję za wszelkie informacje! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś