conveyor 22.10.08, 21:38 Kontynuujac watek co i gdzie mozna znalezc w tym, jakby nie patrzec, nowym dla mnie miescie, mam kolejne pytanie: kto z Was polecilby mi szkole jezykowa z nauka jezyka wloskiego? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malavida Re: Szkoly jezykowe w Siedlcach 09.11.08, 20:14 Największą popularnością, przy czym zaznaczam, że ograniczam się jedynie do szkół mających w swojej ofercie język włoski, cieszą się chyba British School, Eurolingua i FCE Europejska Placówka Edukacyjna. Natomiast jaki jest poziom nauczania w tychże ośrodkach nie wiem, ponieważ włoskiego uczyłam się samodzielnie korzystając głównie z Internetu. Poszperaj trochę na stronach placówek, zobacz jakie kwalifikacje ma ich kadra nauczycielska i jakie stosują metody nauczania, potem zasięgnij języka wśród uczniów...powinno pomóc w podjęciu decyzji! Zaś do nauki włoskiego gorąco zachęcam. Przepiękny melodyjny język i wspaniały kraj o fascynującej kulturze! www.britishschool.pl/ www.eurolinguasiedlce.pl/ www.fce.siedlce.com/ Odpowiedz Link Zgłoś