Dodaj do ulubionych

>DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquell"

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 23:01
II piętro w Atolu, miękkie wygodne siedzenia.
Obserwuj wątek
    • razowiec Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel 14.12.03, 00:39
      Byłem, piwko piłem, baaaaaardzo mi się podobało. Przemiły personel, można
      pożartować. Lokal w dobrym stylu - w sam raz na spotkanie forumowe. Kto tam
      jeszcze nie był, dużo traci.
      • Gość: AniaWarszawa Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel IP: *.acn.pl 02.01.04, 21:52
        Nie mieszkam w Siedlcach od roku,ale kilka dni temu byłam na "starych
        śmieciach".Tak naprawdę nie chcę pisać o lokalu,o tym,że fajny,ale o tym,co
        doceniłam dopiero po wyprowadzeniu się do stolicy.W Warszawie jest się zupełnie
        anonimowym,bezimiennym i wokół są tacy właśnie ludzie-obcy i nieznajomi.A w
        Siedlach wyszłam do jednego tylko pubu i spotkałam mnóstwo znajomych
        twarzy,dawno niewidzianych znajomych.Bardzo mi tego brakowało-poczucia się,jak
        u siebie :-)

I tylko jednego mi żal.Że ukochaną "Buena Vistę" mają zamykać...To dopiero było
        miejsce,w którym czułam się jak u siebie.Z ulubioną herbatą waniliową.
    • pogus Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel 03.01.04, 17:57
      pub jest rzeczywiście kulturalny i stylowy, ale za którymś razem przy próbie
      wejścia zostałem "poproszony" o dowód osobisty, co zaskoczyło mnie potwornie
      negatywnie bo:
      1) zdecydowanie nie wyglądam na nastolatka
      2) 5 sekund przede mną weszły bez problemów 2 bardzo nieletnie dziewczynki,
      mam nadzieje, że coś takiego więcej mnie nie spotka, bo nie zwykłem nosić
      dokumentów na wypady do knajp
    • Gość: amenka Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 23:47
      hej
      byłam..i to nie raz i ........podobało mi się, lokal ok, obsługa też , piwko
      to nie woda z sokiem jak to bywało w buenie. ogólnie wrażenia bardzo pozytywne
      polecam
      ..........no jedyna wada to troche mało miejsc i przeważnie nie ma gdzie usiąść
      ale sieodzonka naprawde przyzwoite-szczególnie to miekkie.
    • Gość: KiciOolka Jest oKeY =) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 11:06
      No fakt, siedzenia wygodne... Można się nieźle zasiedzieć szczególnie po kilQ
      pysznych browarkoof... Polecam wszystkim =) CiaOeS =)
    • baaad Kino!!!!! 08.01.04, 01:21
      Obok lokalu jest jeszcze sala kinowa na 40 miejsc, którą można sobie wynająć z
      przyjaciółmi! Niezłe nagłośnienie i w zupełności wystarczający rzutnik
      multimedialny. Bodaj 100 zł za 1,5 h za całą salę. Film załatwia obsługa
      knajpki. Filmmix! Co Ty na to?
      • tramwajsiedlecki Re: Kino!!!!! 01.06.04, 16:36
        O tym kinie cicho sza, dlaczego?
        • baaad Re: Kino!!!!! 01.06.04, 17:56
          Ponoć się Śmiglowi nie kalkuluje
          • Gość: Ola Re: Kino!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:15
            Ponoć załatwił sobie, że tylko on bedzie w tym roku nad Zalewem. To jest
            gość... A tak fajnie bylo w tamym roku. Przynajmniej jakiś wybór był, a w tym :-
            (
            • brat_szczepana Re: Kino!!!!! 02.06.04, 10:51
              Fajnie w tamtym roku? Chyba nie wiesz o czym mówisz. Hordy spitych malolatów,
              zero inicjatyw kulturalnych, pożal się Boże dyskoteki w stylu disco-polo-hipo-
              polo ryczące do 3 ranem. Wybór? Dzięki za taki wybór. Wolę jeden
              porządny "summertime" niż dwadzieścia innych chamowatych ogródkow piwnych.
              • zlosia Re: Kino!!!!! 02.06.04, 14:13
                A myslisz że w summertimie nie sprzedaja piwa nieletnim? Przeciez jak dwa lata
                temu był tylko Lech i Warka to dopiero sie dzialo... W tamtym roku towrzystwo
                sie podzielilo i nie było źle. Mieszkam nad Zalewem wiec wiem co sie dzieje.
                Jesli smarkacz chce sie spic to zrobi to, niezaleznie od tego czy bedzie
                to "porządny" lokal czy nie. A piwo mozna kupic wszędzie...
                • muchawka Re: Kino!!!!! 02.06.04, 16:35
                  Też mieszkam nie tak dalego od zalewu, ale poza pójściem na browarek nie było
                  po co w tamtym roku chodzić do tych namiotów. Przed dwoma laty bylem na
                  koncercie Ewy Bem i nie tylko, do dziś pamiętam.
                  Fakt, nie powinno się gnojkom sprzedawać piwa.
        • Gość: wegrghbtr Re: Kino!!!!! IP: 193.0.70.* 02.06.04, 10:57
          Kino sobie mozna wynajac,co nie jest takim zlym pomyslem;sala jest mala,ale
          sympatyczna,ogladalam tam jeden film i bylo naprawde klawo:) Nie wiem
          tylko,ile kosztuje wynajecie.Bo prowadzenie kina podobno rzeczywiscie sie tam
          nie oplaca.
          • brat_szczepana Re: Kino!!!!! 02.06.04, 11:01
            Regularnego kina pewnie nie, ale dla grupy gości? Czemu nie?

Zresztą, podobno ta sala jest pomyślana jako sala konferencyjna z możliwością
            prezentacji audiowizualnych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka