Gość: synoptyk IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.03, 23:01 II piętro w Atolu, miękkie wygodne siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
razowiec Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel 14.12.03, 00:39 Byłem, piwko piłem, baaaaaardzo mi się podobało. Przemiły personel, można pożartować. Lokal w dobrym stylu - w sam raz na spotkanie forumowe. Kto tam jeszcze nie był, dużo traci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaWarszawa Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel IP: *.acn.pl 02.01.04, 21:52 Nie mieszkam w Siedlcach od roku,ale kilka dni temu byłam na "starych śmieciach".Tak naprawdę nie chcę pisać o lokalu,o tym,że fajny,ale o tym,co doceniłam dopiero po wyprowadzeniu się do stolicy.W Warszawie jest się zupełnie anonimowym,bezimiennym i wokół są tacy właśnie ludzie-obcy i nieznajomi.A w Siedlach wyszłam do jednego tylko pubu i spotkałam mnóstwo znajomych twarzy,dawno niewidzianych znajomych.Bardzo mi tego brakowało-poczucia się,jak u siebie :-) I tylko jednego mi żal.Że ukochaną "Buena Vistę" mają zamykać...To dopiero było miejsce,w którym czułam się jak u siebie.Z ulubioną herbatą waniliową. Odpowiedz Link Zgłoś
pogus Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel 03.01.04, 17:57 pub jest rzeczywiście kulturalny i stylowy, ale za którymś razem przy próbie wejścia zostałem "poproszony" o dowód osobisty, co zaskoczyło mnie potwornie negatywnie bo: 1) zdecydowanie nie wyglądam na nastolatka 2) 5 sekund przede mną weszły bez problemów 2 bardzo nieletnie dziewczynki, mam nadzieje, że coś takiego więcej mnie nie spotka, bo nie zwykłem nosić dokumentów na wypady do knajp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amenka Re: >DEKADENCYA< - nowy pub "Pilsner Urquel IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 23:47 hej byłam..i to nie raz i ........podobało mi się, lokal ok, obsługa też , piwko to nie woda z sokiem jak to bywało w buenie. ogólnie wrażenia bardzo pozytywne polecam ..........no jedyna wada to troche mało miejsc i przeważnie nie ma gdzie usiąść ale sieodzonka naprawde przyzwoite-szczególnie to miekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiciOolka Jest oKeY =) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 11:06 No fakt, siedzenia wygodne... Można się nieźle zasiedzieć szczególnie po kilQ pysznych browarkoof... Polecam wszystkim =) CiaOeS =) Odpowiedz Link Zgłoś
baaad Kino!!!!! 08.01.04, 01:21 Obok lokalu jest jeszcze sala kinowa na 40 miejsc, którą można sobie wynająć z przyjaciółmi! Niezłe nagłośnienie i w zupełności wystarczający rzutnik multimedialny. Bodaj 100 zł za 1,5 h za całą salę. Film załatwia obsługa knajpki. Filmmix! Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Kino!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 09:15 Ponoć załatwił sobie, że tylko on bedzie w tym roku nad Zalewem. To jest gość... A tak fajnie bylo w tamym roku. Przynajmniej jakiś wybór był, a w tym :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kino!!!!! 02.06.04, 10:51 Fajnie w tamtym roku? Chyba nie wiesz o czym mówisz. Hordy spitych malolatów, zero inicjatyw kulturalnych, pożal się Boże dyskoteki w stylu disco-polo-hipo- polo ryczące do 3 ranem. Wybór? Dzięki za taki wybór. Wolę jeden porządny "summertime" niż dwadzieścia innych chamowatych ogródkow piwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosia Re: Kino!!!!! 02.06.04, 14:13 A myslisz że w summertimie nie sprzedaja piwa nieletnim? Przeciez jak dwa lata temu był tylko Lech i Warka to dopiero sie dzialo... W tamtym roku towrzystwo sie podzielilo i nie było źle. Mieszkam nad Zalewem wiec wiem co sie dzieje. Jesli smarkacz chce sie spic to zrobi to, niezaleznie od tego czy bedzie to "porządny" lokal czy nie. A piwo mozna kupic wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kino!!!!! 02.06.04, 16:35 Też mieszkam nie tak dalego od zalewu, ale poza pójściem na browarek nie było po co w tamtym roku chodzić do tych namiotów. Przed dwoma laty bylem na koncercie Ewy Bem i nie tylko, do dziś pamiętam. Fakt, nie powinno się gnojkom sprzedawać piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegrghbtr Re: Kino!!!!! IP: 193.0.70.* 02.06.04, 10:57 Kino sobie mozna wynajac,co nie jest takim zlym pomyslem;sala jest mala,ale sympatyczna,ogladalam tam jeden film i bylo naprawde klawo:) Nie wiem tylko,ile kosztuje wynajecie.Bo prowadzenie kina podobno rzeczywiscie sie tam nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Kino!!!!! 02.06.04, 11:01 Regularnego kina pewnie nie, ale dla grupy gości? Czemu nie? Zresztą, podobno ta sala jest pomyślana jako sala konferencyjna z możliwością prezentacji audiowizualnych. Odpowiedz Link Zgłoś