il33 19.06.09, 18:22 Jaką proponujecie wódkę na wesele.... i gdzie są przystępne ceny????. Narazie obstawiamy pana tadeusza i wódkę litewską. Proszę o opinie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerac32 Re: wódka na wesele 19.06.09, 19:04 "Pan Tadeusz" jest chyba teraz modny :) Byłem ostatnio na paru weselach i wszędzie był podawany. Ja wprawdzie za wódką nie przepadam i wolę wino, ale w tym przypadku uważam, że to dobry wybór - mnie osobiście smakował. Cena też przystępna (37-39PLN/0,7l) Kupisz go w każdym sklepie monopolowym, a ceny przy większych ilościach (o takie chyba chodzi?) możesz negocjować. Najtaniej, jeśli się nie mylę, jest w Carrefour. Niedawno też widziałem ogłoszenie w oknie sklepu na Kraszewskiego, że udzielają bonifikaty (o ile dobrze pamiętam - 8%) przy zamówieniach alkoholi na wesela. Dla gości, którzy wolą wina możesz kupić "Warnę" cena 14-16PLN. Najtaniej widziałem na Kurpiowskiej. Na tych przyjęciach weselnych, na których gościłem właśnie to wino było serwowane - mnie osobiście bardzo smakowało i praktycznie, przez całą imprezę się do niego ograniczałem :))) Odpowiedz Link Zgłoś