dag_red 25.07.09, 13:48 Wiadomo komuś co za inwestycja trwa koło Topazu na Warszawskiej koło Zalewu? Słyszałam, że podobno jakiś market budowlany...? Jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zxcvbnm65 Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 25.07.09, 18:32 O ile słyszałm prawde to też inwestyca Topaza,w branży Ogród i dom. Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 26.07.09, 14:02 jest też drugi współwłaściciel Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 15.05.10, 10:42 Dzisiaj otwarcie sklepu Mrówka PSB Odpowiedz Link Zgłoś
sultanat_siedlecki Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 15.05.10, 11:18 Czyżby własciciel Hetmana budował kolejny usługowy budynek, za który po raz kolejny nie zapłaci swoim kontrahentom? Odpowiedz Link Zgłoś
sultanat_siedlecki Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 15.05.10, 11:30 sultanat_siedlecki napisał: > Czyżby własciciel Hetmana budował kolejny usługowy budynek, za który po raz kol > ejny nie zapłaci swoim kontrahentom? Upps.. pomyliły mi się osoby. Sory. Prosze o usunięcie posta. Odpowiedz Link Zgłoś
pewniak64 Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 18.05.10, 12:48 Mnie bardziej ciekawi co będzie za tym budynkiem,na trawniku nad zalewem. Myślałem ,że są to tereny miejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
efaster Re: Co się buduje koło Topazu na Warszawskiej? 18.05.10, 13:17 > Mnie bardziej ciekawi, co będzie za tym budynkiem, na trawniku nad zalewem. Przy marketach budowlanych zazwyczaj jest ogród zewnętrzny, wiesz jakieś rośliny, mała architektura ogrodowa typu pergole, płotki, rollborder-y, huśtawki itp. sprawy :)) > Myślałem ,że są to tereny miejskie. Widocznie odkupili, albo był Hetmana pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Mrówka 15.05.10, 20:01 Dzisiaj chyba było otwarcie. Nic o tym nie było w mediach. Widocznie na reklamę nie mieli. Ja też nie będę ich reklamował, ale dwa zdjęcia w "inffoto" wstawiłem (na szczudłach). Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Mrówka 18.05.10, 13:40 fajniejszy jest ten kolczasty uparciuch :) widzę, że i tiry się znalazły za zdjęciach, byłeś nocą? trochę im nie wyszła ta nocna wystawa, mało ludzi chyba sami "artyścii" i ich znajomi, może deszcz wystraszył miastowych? szczerze mówiąc ja się trochę zawiodłam na tej wystawie Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Mrówka 18.05.10, 14:01 Jak było, to widać. Czy coś więcej można w "Tir"ach? Chyba tylko tonażowo i wagowo. Wg. mnie, była, to taka kulturalna prowokacja z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Mrówka 18.05.10, 15:49 z tego malarsko-rzeźbiarsko-fotograficznego wernisażu (jak pisali na stronie naszej lokalnej) to lylko część malarska wyszła i może troszkę rzeźbiarskiej ale fotografii to ja tak nie widziałam, a może przeoczyłam? nie wiem późno już było prawie północ wybiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verena0 Re: Mrówka 19.05.10, 08:19 byłam w poniedziałek, dla mnie nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Mrówka - odsłona 19.05.10, 18:02 "Firma Cemhurt otworzyła 44 sklep PSB-Mrówka w Siedlcach. Sklep o powierzchni handlowej 1250 mkw. oferuje kilkanaście tysięcy pozycji asortymentowych. W sklepie zatrudnienie znalazło 28 osób. Firma planuje otwarcie ogrodu zewnętrznego o powierzchni 2400 mkw." Do tego zdjęcia: psb-mrowka.pl/centrum- prasowe/aktualnosci/kolejny-sklep-psb-mrowka-otwarty-w-siedlcach ------ Co wspólnego ma "wystawa w tir-ach" z Mrówką? Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: Mrówka - odsłona 19.05.10, 18:04 psb-mrowka.pl/centrum-prasowe/aktualnosci/kolejny-sklep-psb-mrowka-otwarty-w-siedlcach Może teraz link będzie sprawnie działał? Odpowiedz Link Zgłoś
emektb Re: Mrówka - odsłona 20.05.10, 14:27 właściciel mówił mi, że ma być ca. 3 tys. m2, choć i te 2.4 to dużo Odpowiedz Link Zgłoś